Jump to content

luck33ro

Membru
  • Content Count

    524
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About luck33ro

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • MSN
    luck33ro
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    luck33ro

Profile Information

  • Location
    Bucuresti - micul Paris in mizerie...
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Fiat
  • Model
    Punto
  • An
    2004
  1. Donez tubulatura flexibila aluminiu ptr. priza de aspitatie in vederea eliminarii rezonatorului de la Matiz !
  2. janta 14'' si anvelopa ecoconti (de vara) ...ambele la pret de 200 ron, negociabil. cine mai are o rezerva neutilizata le poate folosi ca noi
  3. luck33ro

    CATERINCA

    Eu la cate banuri am la activ cred ca am fost deconspirat...demulticel
  4. luck33ro

    CATERINCA

    Avem alianta...e o conspiratie masonica...vrem sa preluam forumul
  5. Ai sa fii surpins de preturile la reviziile diesel la Toyota...poti verifica la dealeri sau la service Toyo. Suni si spui ca vrei sa vii la revizie si intrebi cati bani sa iei la tine Oricum in Ro toate serviceurile sunt scumpe...dar asta e alta poveste. Si mie imi place motorul micutz de la Fiat...insa pare putin cam fortat la 1248cmc si parca doar 85CP . Pretul masinilor Toyo este putin cam mare (ca la orice masina cu pretentii dealtfel) dar echiparea este destul de serioasa. Costurile mari apar si la motoarele mari (nu doar la service) ci si la impozitare si asigurare . Reciteste titlul topicului si vezi despre ce se discuta aici! Nu mai bate campii!
  6. luck33ro

    CATERINCA

    Depinde de bile si unde le pui...ele pot avea multe domenii de utilizare. Da poate ca nu e cu bile poate e cu lagare . ..
  7. Pai alea noi costa asa ieftin? Nu merita in cazul asta sa cumpar SH . Mercic
  8. luck33ro

    CATERINCA

    Ma duc eu si facem jumi-juma... Pun o peruca blonda si luam bicicleta...sper ca nu e din aia mica, grupa gradinitza
  9. Ultima data cand am verificat broscoiul meu 1,4 D4D avea pana in 11s demaraj 0- 100km/h, 90CP si 190nm si 175km/h viteza maxima (teoretic). Daca e puturos? se poate, dar in comparatie cu cine? cu 1.0 sa fim seriosi nu poti face aceasta comparatie... fara exagerare o masina cu 1150 kg cu o cutie etajata corect si cuplul sus mentionat, face fata la multe "vapoare" de 2.0 L poti verifica asta pe forumul toyota. Asta ca sa nu spui ca imi laud marfa fiindca oricum nu am de gand sa-l vand asa curand . http://www.toyota.ro/cars/new_cars/yaris/specificatii.aspx asta e linkul care il cunosc eu A mea nu "e mai mare" ca sa-l citez pe Satori...fiindca e o mica sportiva de oras Cat despre tineretea exuberanta a unora ma abtin de la comentarii inutile
  10. Simpatic...ca totdeauna ! Mi-a placut alegoria, oricum felicitari
  11. Banuiesc ca era un reply ptr. bogdan...nu? Chiar exista motoare?!! ...si cu ce se ocupa ele ? Sper ca nu-mi dai iar ban acum pentru offtopic domnu moderator impartial?
  12. Bogdane ai dreptate...ce sa-ti zic acum Vad ca te pricepi si la vvt-i si la D-4D mai bine decat proprietarii si producatorii. Oricum e f. logic ca o masina cu cuplu dublu si peste 50% putere sa fie mai slab decat un VVT-i ...iar de consum desigur ca e identic sau chiar mai mic la vvti 1.0, doar are 250cmc mai putini (banuiesc din deductiile tale) Ca fapt divers: am auzit ca motorina ar avea ceva mai multa putere calorica - o fi adevarat?!
  13. Daca e sa ma iau dupa anumite pareri de aici...mi-am luat teapa totala cu dieselul Trebuia sa cumpar o masina care merge cu apa grea, hidrogen usor, electrica sau chiar benzina biologica care se extrage din copaci...parca
  14. Ce viteza medie scoateti voi la drum lung in Romania? asa de curiozitate?...eu zic ca 100km/h e mult...deci si consumul va fi in medie tot pe acolo, cam cat da producatorul Adevarat ca un motor mic scoate consum de scandal la 150 km/h...dar asta e o minune in Romania sa mergi constant cu 150km/h mai mult de 20-30 km chiar si pe singura "autostrada" care are 100km in total!
 

×
×
  • Create New...