Jump to content

Liviu Netedu

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Liviu Netedu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/06/1965

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    liviunetedu43@yahoo.com
  • Skype
    liviuadamaria

Profile Information

  • Location
    roman
  • Din
    Roman
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz SE
  • An
    2001
  • Nr. Inmatr.
    nt 06 vzw
  1. Desfaci de pe masina filtru de aer si rezonatorul, bateria,si asfel ai sa ai loc suficient.In momentul acela ai sa vezi clemele de prindere a cablurilor din compartimentul motor.Sunt niste chestii din tabla otelite sub forma de U intors.Ca sa le scoti vei folosi prima surubelnita dupa care un patent cu virfuri.Ma repet ai grija ce cumperi,cablul negru pentru euro 3 la capatul dinspre cutie are diametrul mai mare ca celalalt cablu;la euro 2 capetele dinspre cutie au diametrele egale,ca lungime sunt la fel.Nu cred ca la ce ai scris trebuiesc inlocuite mai degraba incearca un reglaj si daca nu te satisface incearca o schimbare.Multa bafta si astept o rezolvare.
  2. Deci ,nu te gindi la un reglaj pentru cablu ,pentru ca e foarte mic.Cauta sa cumperi timoneria pentru cutia de viteze si schimba -le.In doi insi o poti schimba si tu in 2 ore.ATENTIE la ce comanzi ; daca ai euro 2 comanzi pentru euro 2'daca ai euro 3 comanzi pentru euro 3.Vezi topicul meu mai sus. Vezi postarile 374 ;375; 394 ma scuzi ca am fost neatent , incearca un reglaj desi mare sfiriiala nu-i.Da-i jos consola si reglajul il faci cum am scris intr-unul din postari.Bafta !
  3. Locuiesc in Roman la bloc,cind m-am mutat in apartament am izolat peretii exteriori prin interior(scz. nu am gasit alta formulare) cu aer,sau mai bine zis am construit din rigips un perete la 15 cm fata de peretele original.Dupa un an de parlamentari am reusit sa-mi conving vecinii sa ne izolam partea noastra de bloc.Am izolat cu polistiren expandat de grosime de 10cm,fara acordul autoritatilor.Iarna de anul trecut am suportat-o cu costuri cu 1/3 mai mici fata de cei care nu au izolat apartamentul.De ce de 10 cm,ca l-am vazut pe tipul de la sistemul amvic care spunea ca punctul de inghet la 10 cm de polistiren se afla undeva in stratul de izolatie.Deci se merita efortul,dupa parerea mea.
  4. Si eu am patit-o cu pompa dupa ce am pus in rezervor un cleaner pentru injectoare,binenteles nerespectind dozajul,pompa ,,cinta"in rezervor de ziceai ca am o pisica. iar motorul cind nu te asteptai facea frina. Am cumparat un modul ,l-am montat si am desfacut pompa veche, am dat de un cod pansonat pe ea ,l-am cautat si l-am gasit cu un pret de nota 10.http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P10005&cMegnNr=1272
  5. timoneria- 118lei prin comanda la adresa www.autocarpati.ro. Atentie la ce comanzi,daca ai euro 2 cauti asa,daca ai euro 3 ceri pt euro3 diferenta este la cablul negru,cel de la euro 3are capatul dinspre cutie mai mare decit cel rosu,la euro 2 sunt la fel in diametru.(se numeste: cablu schimbator viteze)
  6. dupa ce ai desfacut finitia de deasupra manetei schimbatoare duci maneta pe linia de zero si cu o surubelnita introdusa in gaura de la echipajul mobil o aliniezi (gaura) cu gaura de pe partea fixa.Dupa aceea reglezi din piulite cablul rosu.Reglajul nu este prea mare.Oricim cauta in manualul masinii ca ai sa gasesti o singura figura cu care ai sa te lamuresti. Am rezolvat problema ,era din timonerie,am inlocuit-o.Atentie ce cereti,exista pe piata doua tipuri ,ptr. euro3 si ptr euro 2.
  7. Astazi pe drum am ramas fara vitezele 2;4;R.Am reusit sa ajung acasa numai cu 1;3 ;5.Mentionez fara zgomot, trepidatii, etc.Nu intra in viteze nici cind e motorul oprit. Am verificat cablurile si pareau bune. Ce-ar putea fi? Un sfat! Costuri. Am citit toate postarile de pina acum ,doar doua sunt cu probleme asemanatoare fara sa mai scrie si rezolvarea,de aceea am deschis un nou topic.Multumesc .
  8. Deci: TRAIASCA SERVODIRECTIA ! Fac comparatie intre intre matizache al meu care are servodirectie si matizachele cumnatei mele: la condus la acelasi unghi de inclinare a volanului curba luata de cel cu servo este mai strinsa fata de cel care nu are( eram sa intru intr-un gard),avantaj la curbele gen chei are servo; volanul la cel cu servo este mai mic in diametru .Cred ca astea sunt avantaje
 

×
×
  • Create New...