Jump to content

cosminvladu

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About cosminvladu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    craiova
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    dj08vco
  1. eu am patit-o, mi s-au ars ambele becuri de pozitie la matiz, am tot cautat pe aici sfaturi si nimic. eu am procedat in felul urmator: 1. demontat protectie plastic de sub far. (este prinsa intr-un surub si cele doua cleme de plastic, dupa desfacerea surubului se trage un pic spre stanga/dreapta pana sare din suporti) 2. cu o cheie am desfacut cele trei suruburi in care este farul prins si scos un pic afara (fara a desface si celelalte cabluri se schimba becul de pozitie rasucind de el dupa care se trage afara) 3 montat la loc. alta solutie eu nu am gasit decat a scoate un pic farul, altfel este imposibil de ajuns la becul de pozitie. spor la treaba si la pozitii cat mai putin arse
  2. salut, probleme asemanatoare am avut si eu cu matizul si anume: 1. un sunet ciudat la plecarea de pe loc la rotile din fata 2. troncanit fata la trecerea peste mici denivelari asfalt sdau gropi 3. frane care nu mi se mai pareau atat de eficiente. rezolvare: 1. pistonase etrieri uzate, schimbat pistonase etrieri (set raparatie etrieri - 25 lei) 2. troncanitul fata este de la bucsile de bara stabilizatoare, schimbat bucsi ( 6 bucsi 15 lei) 3. palcute frana uzate, schimbat palcute ( 65 lei setul de coreea) rezultatul este uimitor, adio troncanit + frane de doua ori mai eficiente. sper sa va fie de folos post-ul meu.
  3. salut, probleme asemanatoare am avut si eu cu matizul si anume: 1. un sunet ciudat la plecarea de pe loc la rotile din fata 2. troncanit fata la trecerea peste mici denivelari asfalt sdau gropi 3. frane care nu mi se mai pareau atat de eficiente. rezolvare: 1. pistonase etrieri uzate, schimbat pistonase etrieri (set raparatie etrieri - 25 lei) 2. troncanitul fata este de la bucsile de bara stabilizatoare, schimbat bucsi ( 6 bucsi 15 lei) 3. palcute frana uzate, schimbat palcute ( 65 lei setul de coreea) rezultatul este uimitor, adio troncanit + frane de doua ori mai eficiente. sper sa va fie de folos post-ul meu.
  4. salut! matiz E AC fara el pornit , vara papa 5,3 litri in afara verificat viteza medie 90/km ora
  5. merci pt sfaturi! da , am garantie la masina dar sunt atat de amabili baietii din service de mi se taie pofta de sofat. asta e, o sa apelez pana la urma la garantia asta de cacao a lor.
  6. salut! matiz E AC 2008 daca ma poate ajuta cineva va rog! de ceva vreme nu-mi mai merge, nu se mai aprinde in bord martorul luminos pt rezervor gol. am ramas in drum fara benzina din cauza asta , eu stiind ca acel bec se aprinde cand rezerva de combustibil scade la aprox 5 litri (asa scrie in carte) nu am alimentat stiind ca acesta ma anunta. intrebarea mea este ce defect are: sa fie pompa de benzina, sau vreo siguranta arsa , vorbesc de siguranta pt ca pana sa apara acest defect cand puneam contactul se aprindeau toti martori iar acum acesta nu se mai aprinde. care sa fie problema?
  7. b jfsdaa salut! matiz E AC 2008 daca ma poate ajuta cineva va rog! de ceva vreme nu-mi mai merge, nu se mai aprinde in bord martorul luminos pt rezervor gol. am ramas in drum fara benzina din cauza asta , eu stiind ca acel bec se aprinde cand rezerva de combustibil scade la aprox 5 litri (asa scrie in carte) nu am alimentat stiind ca acesta ma anunta. intrebarea mea este ce defect are: sa fie pompa de benzina, sau vreo siguranta arsa , vorbesc de siguranta pt ca pana sa apara acest defect cand puneam contactul se aprindeau toti martori iar acum acesta nu se mai aprinde. care sa fie problema?
 

×
×
  • Create New...