Jump to content

titus

Membru
  • Content Count

    162
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

About titus

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/30/1984

Contact Methods

  • MSN
    ca fata, trebuie sa faci multe sa-l ai...
  • Website URL
    http://www.porn.gov
  • ICQ
    cazi in genunchi sa ti-l dau
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    implora-ma si ti-l dau
  • Skype
    daca esti buna si o arzi pe cam ti-l dau

Profile Information

  • Location
    Bucuresti via Constanta
  • Interests
    ... sa fug din tara!
  • Din
    Constanta/Bucuresti
  • Auto
    Nissan
  • Model
    Almera
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    CT-69-MAZARE
  1. Imi vand Almera, fabricatie 2003 (a doua jumatate a anului, e modelul nou cu facelift), prima inmatriculare 2004. are aproape 90.000 km. Ca dotari este full, AC automat, totul electric mai putin scaunele. Nu are incalzire in oglinzi si proiectoare de ceata. Motor 1.5 benzina 98 cp. Singura problema pe care am avut-o cu ea a fost cdplayerul (foarte nereusit la almera) - prima data s-a stricat mecanismul de intrare/iesire cd si apoi a cedat complet. L-am schimbat cu unul aftermarket (se vede in poze) care functioneaza si se aude foarte bine si se are USB si MP3. Mufele originale nu le-am taiat deci se poate reveni la cdplayerul original pt cine vrea sa cumpere unul nou sau sh. A mai fost schimbata husa de la schimbator ca cea veche nu-mi placea si cauciucurile (am pus all season). Are si alarma, aftermarket cu telecomanda tip pager. Am toate accesoriile gen trusa de prim ajutor, cric, etc. Pentru alte detalii sunati la 0741.479.947. PRET: 3000 Euro Poze: http://s1266.photobucket.com/albums/jj537/titus112/
  2. Pe mine nu m-a impresionat asa mult drumul asta. Nu cred ca se compara cu Transfagarasanul, cel putin la peisaje. Muntii Parang sunt prea domoli si linistiti pentru gusturile mele. Despre drum, n0am decat sa reprosez ca nu s-au facut inca locuri de stationare, iar daca vrei sa opresti sa admiri un peisaj, sa mai hranesti un magar etc... trebuie sa cobori pe macadam unde distatnta fata de asfalt e cam mare si e imposibil sa nu atingi cu masina.
  3. eu cred ca sunt mai mult de 10km. pur si simplu credeam ca nu se mai temina saracia aia de ... nici nu poti sa-l numesti drum. crater langa crater. evitati. mergeti pe transalpina, acolo e inca asfaltul ok dar au inceput sa se inmulteasca cocalarii.
  4. titus

    Aveti bicicleta?

    cine se baga la un Transfagarasan? Pe 15-16-17 august mai exact. Trebuie neaparat MTB mai ales daca sunteti incepatori ca mine si de preferat cat mai multe viteze, cu 9 pinioane e perfect. Pe 20 august o sa ajung si pe Transalpina dar nu sunt 100% ca-l fac pe bicla din lipsa de timp.
  5. nice. am si eu o intrebare. se poate face (si daca da, cum?) expunere multipla (dubla) cu un dSLR, in speta d3000. Mersi.
  6. titus

    Plecati Dintre Noi...

    Si-a pus trei pungi de plastic pe cap si le-a lipit in jurul gatului apoi si-a taiat venele. Nu stiam la ce rubrica sa postez asta; aici sau la Caterinca.
  7. titus

    Aveti bicicleta?

    eu daca stau bine sa ma gandesc am mai multi km facuti cu bicla decat cu masina. Momentan am un Neuzer de care sunt foarte multumit.
  8. titus

    Plecati Dintre Noi...

    In sfarsit o veste buna pe ziua de azi. Ca nu mai mor comunistii astia odata. Sper sa auzim si de Iliescu in curand pe aici. Cel putin acum are sansa de-ai mai face Lenutei niste poezii noi. Drum bun in pasi de marsh si nu te mai intoarce!
  9. mersi mult de raspuns si sarbatori fericite!
  10. Am cateva nelamuriri, poate ma ajuta cineva. La iarna o sa plec in Elvetia si nu stiu daca am sau nu nevoie de pasaport. Intreb nu pentru ca imi e lene sa-l car dupa mine ci pentru ca unele persoane cu care merg nu au deloc. A doua nelamurire este urmatoarea: o sa facem escala la Zurich; n-am mai calatorit niciodata cu escala si nu sunt sigur daca trebuie refacut check-in - ul si recuperat bagajele sau nu avem decat sa asteptam la poarta de imbarcare celalalt avion si bagajele ne vor astepta la destinatie. Mie asa mi se pare logic. Timpul de asteptare este 2h, putem iesi din aeroport pentru a vedea imprejurimile sau suntem nevoiti sa ramanem in terminal? Cam asta e tot, sper sa ma lamureasca cineva care stie. Mersi.
  11. 5 zile in Budapesta consider ca este prea mult. In maxim 2 zile poti vedea mai tot ce e de vazut pe acolo. Si daca tot de duci in ianuarie poti sa dai o fuga si la austrieci; in jurul Vienei sunt o gramada de statiuni de ski. In alta ordine de idei, Igo Primo merge pe apoape orice device si-l poti instala usor sau cu ajutorul de pe forum. Nu uita ca IGO este firma ungureasca si prin Budapesta banuiesc ca este impecabil. Harta recomandata este Hungary83TM_2010.03_100520. Daca poti instala Tomtomul pe deviceul tau sigur merge si IGO. Succes.
  12. setarile sunt urmatoarele: se focalizeaza la infinit, spot metering mode, iso 100, zoom optic, trepied, apoi se seteaza viteza obturatorului astfel incat sa se descifreze si norii iar luna sa nu fie supraexpusa. am facut o poza dar nu o am acum pe calculator. o voi posta curand. deocamdata ceva din vacanta...
  13. Recomandat este sa faci traseul de la Ranca la Sebes, in coborare. Dar oricum TA nu mai este o provocare de mult, gradul de asfaltare ajungand la 80%. Mai multe informatii aici: http://www.transalpina.biz/harta.html Pe site se gasesc toate informatiile utile despre acest drum, inclusiv poze. O sa ajung si eu acolo la inceputul lui Septembrie, sper sa nu inceapa ploile.
  14. 0741479947 pentru cei interesati
 

×
×
  • Create New...