Jump to content

nightmare

Membru
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About nightmare

  • Rank
    Forumist
  • Birthday November 18

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Constanta
  • Din
    Constanta
  • Auto
    Chevrolet, Daewoo
  • Model
    Kalos 1.4, Aveo 1.4 16v, Matiz
  • An
    2004, 2008, 2004
  • Nr. Inmatr.
    CT-Alb_cu_Negru
  1. Dupa un mic incident bara spate s-a capatat c-o vopsea noua, urmeaza un polish la toata masinuta. In continuare caut absorbant bara spate. (in ultima poza erau niste umbre ciudate de la niste pomi, bara e iesit perfect)
  2. Absorbant bara spate pentru Aveo ? bucata aia de plastic prost casant ? eventual spune-mi si un pret
  3. Masina a ajuns la ~30.000 km se pregateste de revizie, modificari nu au mai venit in vreo mare masura, cateva poze noi cu speranta sa va placa. O seara buna tuturor, mai multe aici
  4. nightmare

    Matiz '03

    Salut, multumesc pentru urare, sa o conduci sanatos si sa o stapanesti sanatos pe a ta. Masina in curand implineste 3 luni in curand de cand o am si sunt foarte multumit de ea. Nu a fost luata din targ, a ajuns cu tot cu acte 7300 lei, ca sa fiu sincer am fost multumit asa cum am luat-o fiindca am gasit altele mai scumpe intr-o stare nu tocmai buna. In privinta km sunt sigur ca la mine sunt reali fiindca a fost masina unei doamne (in familia respectiva mai exista o masina pe rol principal) si imediat dupa ce am luat-o am fost sa-i schimb distributia, la service cei care au inlocuit piesele mi-au confirmat ca nu s-a mai umblat la motor. O sa revin mai pe seara cu cateva intrebari despre sistemul de racire la matiz, vreau sa verific daca electroventilatorul este functional sau nu, pentru ca nu l-am auzit vreodata functionand.. O zi buna.
  5. Multumesc pentru detaliere LAwR, cand o sa am putin timp liber am sa incerc si eu la mine aceleasi operatiuni pentru a elimina zgomotele care sunt de-a dreptul enervante uneori. O seara buna, si inca odata multumesc pentru raspunsul rapid si bine explicat. Dan.
  6. Salut, pune si tu mai multe detalii cum ai reusit sa desfaci bordul in zona aeratoarelor daca se poate bineinteles, sunt interesat si eu sa reduc din zgomotele produse din zona respectiva. In rest, felicitari pentru cele facute pana in prezent la masina.
  7. V-am trimis un PM cu toate datele de contact. Nu am postat aici pentru a nu se considera reclama.
  8. Salut, certificat am avut insa din ce am inteles nu era original si doar unul fals. Cand au dat jos folia nu au lasat nici un fel de urma am fost prezent cand au umblat la masina.
  9. nightmare

    Matiz '03

    Multumesc! O sa vină si capacele cat mai curand posibil. Multumesc frumos, o să incerc să evit pe cat posibil problemele cu matiz-ul. Momentan asta pot sa spun si eu despre el in mai putin de o saptamana de cand il am. Multumesc pentru indrumări, sunt de mare ajutor. Multumesc pentru urare, la fel si dvs. Mă bucur că am găsit dintre toate unul fără probleme sau... fără prea multe probleme. Incă odată multumesc pentru ajutorul acordat in pm-ul care l-am trimis cu ceva timp in urmă. Cat despre intalniri am să incerc sa vin, mi-ar face plăcere să ajung la o intalnire a clubului. Astăzi după cum am promis am scos masina la poze, maine merg să o inmatriculez să termin cu actele si in weekend o mai aranjez si ii mai fac cateva poze. Modificări aduse astazi: Folie SunTek transp. 5%, garantie 5 ani. Foarte foarte multumit de alegerea facută.
  10. Am fost oprit in judetul Tulcea si avertizat că sunt in ilegalitate cu respectiva folie, eu am fost de bună credintă că sunt cu toate actele in regulă. Am mers si m-am inteles cu cei care mi-au montat-o să-mi dea un certificat de omologare adevărat, nu am reusit să cădem de comun acord, asa că ei au scos folia si eu mi-am luat banii. Cu cea nouă (SunTek) sunt in regulă cu toate actele cei care au montat-o sunt omologati si autorizati RAR, am 5 ani garantie la ea. Sunt foarte multumit de alegerea facută.
  11. nightmare

    Matiz '03

    Multumesc domnilor pentru sfaturi si urări. Marti i-am facut schimbul de distributie fiindcă fostul propietar nu l-a făcut. Am mai schimbat uleiul (daewoo 10w30) + filtru si am adăugat un tratament de motor, filtru aer, filtru benzină, bujii, fise, am inlocuit tot ce am găsit bec ars pe ea si am reglat farurile să nu deranjez in trafic alti participanti. O să-i fac mai multe poze astăzi si revin mai pe seară cu ele. Sunt constient că pe viitor probabil o să simt nevoia AC-ului dar din ce masini am găsit cand am fost interesat să cumpăr, cele cu AC erau cu mai multe probleme si necesitau reparatii majore. In felul acesta am decis să aleg varianta cea mai simplă fără AC si chiar si fără geamuri electrice.
  12. Ieri am fost cu masina la radacini (sper sa nu se considere reclama) pentru 2 lucruri simple: sa-mi stranga usile, poate se mai elimina din zgomotul din interior si pentru a verifica/strange bordul deoarece in dreapta fata la grila de aer din apropierea parbrizului se aud mai multe zgomote iar daca tin apasat zgomotul dispare. Rezultatul a fost simplu.. dezamagire. Usile au fost stranse prea tare incat mi-era imposibil sa merg asa cu ele, practic scartaiau daca masina trecea peste o denivelare oricat de mica era lucru ce nu se intampla pana sa umble "profesionistii" iar bordul a fost rezolvat simplu mi-a dat 2 pumni in bord in stanga si in dreapta si mi-a spus ca nu are nimic, nu as fii comentat dar l-am vazut pe 'specialist' facand asta din sala de asteptare. Problema cu usile am rezolvat-o am mers la o tinichigerie si au reglat baietii de acolo corect usile. E bataie de joc atunci cand te duci pe garantie sa iti rezolve o problema. Nu mai povestesc de ce am vazut in service-ul lor, unde erau 12 masini la 3 mecanici, iar unul dintre ei s-a apucat sa schimbe cauciucurile la un opel iar pentru o operatiune simpla a fost nevoie de 2 mecanici si 2 leviere de aproximativ 1 metru ( intelegeam daca era roata de tractor ) nu mai vorbesc de zgarieturile aplicate pe janta respectiva. Pacat ca se intampla astfel de lucruri la noi.. O seara buna tuturor.
  13. nightmare

    Matiz '03

    Buna seara tuturor, Am deschis un topic nou masinii din dotare, o proaspata achizitie. Este vorba de un Matiz Alb din 2003, 63.000 km, fara A/C si fara servo. Tehnic masina este intr-o stare buna mai multe voi vedea pe parcurs, duminica am cumparat-o. Estetic (la exterior) se prezinta intr-o stare buna fara lovituri iar vopseaua se afla in stare buna. Astazi chiar am scos-o putin la drum lung si se comporta destul de bine, ce-i drept i-am simtit lipsa la Aveo. Vineri merg sa o inmatriculez sa termin si cu ea. Apelez la colegii de forum care se pricep si astept sfaturi despre masina sa stiu la ce sa fiu atent cu ea. Pun si cateva poze acum, iar mai multe o sa pun zilele ce urmeaza. O seara buna tuturor.
  14. Noul pret este cu sistemul audio sau fara? ma intereseaza in principiu fara sistemul audio sau cat mai putem sa discutam la pret. Astept un raspuns.
  15. Surprinderea a fost ca dupa ce am lasat masina acolo, m-au sunat sa ma intorc sa intru in service s-o verific pe dedesubt. Sunt ceva urme de lovituri pe acolo, rezervorul (sau scutul lui) putin indoit si cam atat. Toate cele enumerate anterior sunt cauza a unei plimbari la munte pe un drum spre o cabana care nu era tocmai favorabil masinii. Alte urme de indoieli sunt de la reprezentanta din Cta alta decat Radacini Motors cand au incercat sa ridice masina pe elevator si din neatentie sau nestiinta au lasat mici semne pe sub ea. Am fost multumit de serviciile celor de la Radacini legat de revizia masinii. Cateva poze cu masina de prin iarna.
 

×
×
  • Create New...