Jump to content

soulraven

Membru
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About soulraven

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/17/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    soulraventnt

Profile Information

  • Location
    Campulung Muscel
  • Din
    Campulung Muscel
  • Auto
    Dacia
  • Model
    Berlina 1310
  • An
    1987
  1. upppppppp chiar nimeni interesat de o imprimanta buna?
  2. dupa cum spune si numele, vand imprimanta LASER ML-2010P, este imprimanta laser, am folosito acum cativa ani pentru a trage lucrarea de licenta, maxim 160pagini, oricum se poate vedea la pagina de diagnostic. pret: 200RON sau accept si schimb cu instalatie satelit digi TV sau 2 receptoare digiTV sau orice alta varianta de echipament de satelit. http://www.price.ro/preturi_samsung_ml_2010p_45094.htm
  3. dupa cum spune si numele, ma intereseaza module GPS functionale scoase din diferite navigati auto sau orice altceva. Ma intereseaza sa fie functionale pentru a le putea folosi in niste proiecte personale.
  4. voi dupa ce ati montat bobina de tico, la cat ati lasat bujiile?la 1 sau la 0,7?
  5. am montat ieri bobina de tico in serie cu 2 rezistente de 2,7ohmi puse in paralel. Nu merge rau, destul de bine, parca numai trebuie sa accelerez atat de mult, si in primul rand ca porneste la sfert. Ce imi recomandati, sa mai scad rezistenta si sa pun 3 rezistente de in pararlel?
  6. ce imi recomandati, sa pun 2 rezistente de 2,7Ohmi adica un 2,65Ohmi per total cu bobina de 1,3ohmi, sau sa pun 3 de 2,7 si sa ajung la un total de 2,2ohmi...ce imi recomandati?mentionez ca am aprindere gotoronic At01
  7. haide ca esti haios, nu este vorba de a uita semnalizarea pornita, pentru ca si asa nu functioneaza cand scoti cheia din contact, este vorba de a obtine un efect interesant si de a "elimina" acel clantanit de releu. Iar de a intercala si semnalizarea in circuit cu "clopotelul" nu este posibil pentru ca el vine legat si cu un plus de dupa contact care anuleaza toate celelate functii. Deci cand semnalizezi ai plus-ul de dupa contact in el si degeaba vi cu inca un plus de la semnalizare ca nu faci nimic.
  8. pai ce mari adaptari se fac, sa fim seriosi...si semnalizare cu beep (cel specific cum este la Logan sau alte firme straine) nu am vazut, defapt nu am vauzt semnalizari cu beep. Nu mai spun de magazine ca toti vanzatorii se uita la mine ca la masini straine cand i intreb de asa ceva
  9. gata, azi mi-am montat si eu in sfarsit un clopotel pe dacie. Totul merge bine, adica suna cand am usa deschisa si contacul nu este pusa, sau cand sunt cu pozitiile pornite si nu am cheia in contact. Problema este ca nu mai am un circuit pe el care sa ma ajuta sa il leg si pe semnalizare. Aveti vre-o idee cum? sau trebuie sa mai cumpar inca unu si sa il pun special pe semnalizare?
  10. clopotelul poti sa il pui prin posta?alternatorul se poate adapta pe dacia belina?
  11. salut, 2 produse ma interseaza, ca vreau sa le montez la mine pe Dacia 1310 - alternator - clopotel de cielo poti sa imi spui niste preturi?
  12. pai tocmai am spus, 1,9 si 12 kilo...nu cred ca este nevoie de preciezie mai mare
  13. ce rezistenta ar trebuie sa fie pe bobina? eu am 1,9ohmi pe primar si 12,09 pe secundar, masurat fata de primar pe oricare din bornele lui. e bine?
  14. in final am gasit si eu o bobina de tico, dar acuma am cateva intrebari, ce rezistenta ati folosit, cum ati montat-o, in ce ati montat-o si cum ati legat-o cu o aprindere electronica AT01.
 

×
×
  • Create New...