Jump to content

cornel_199

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About cornel_199

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  1. salutare din nou! in primul rand imi cer scuze daca a deranjat "stilul" meu da a scrie trebuie sa recunosc, nu am citit regulamentul inainte de a posta anunturile anterioare am fost dat ca si exemplu negativ am vazut aici pe forum, ce sa mai oaia neagra a forumului sunt acum probabil asta a fost cauza pentru care nimeni nu mi a raspuns partea si mai proasta pentru mine este ca nici acum nu mi am rezolvat problema si am atins un grad apreciabil de disperare mi se arde saptamanal releul de incarcare din alternator si nici un electrician nu a gasit "buba" recordul l am batut acum o saptamana cand l am schimbat, am mers acasa, iar cand am vrut sa plec din nou cu masina dupa 30minute, surprizaa!! da, se arsese din nou... am schimbat pana acum vreo 5 relee toate de delphi facute. acum cateva zile mecanicul de la service-ul daewoo din slatina (sunt oltean ) a vorbit cu un coleg de al lui din craiova si respectivul mi a dat un releu daewoo original. (zucea el ca noi nu se gasesc), asta nefiind nou pe care l am luat de la el. acum merge, vad ...dar sincer, ma indoiesc ca pentru mult timp numai bine !
  2. sal'tare tuturor celor disperati de controversatul alternator de cielo ce sa mai, de vreo 3 saptamani m am alaturat si eu voua, nu era sa va las singuri, nu? : 3 relee si un "set" de diode skimbate in 2 sapt. motivul pt care se ard mereu: niciunul in afara de aberatiile cu tenta de s.f. ale electricienilor "daewoo" masurat fire de legatura baterie releu-ok baterie fulmen de 2 ani sulfatata si skimbata dupa c skimb releul incarca perfect apoi se arde asta al treilea skimbat vad k nu s a ars, dar o mai gasesc cu bateria moarta knd vreau sa plec, desi la ultima folosinta a masinii era totul ok, cred. NINI, as aprecia mult un raspuns de la tine sau dak altcineva poate sa mi dea un raspuns concret numai bine! stilul asta de a scrie te indeapta catre BAN garantat
  3. da, prima data am skimbat releu+punte diode, a doua si a treia oara nu au mai fost si diodele arse. cel mai tare m a enervat raspunsul electricianului:"sunt piesele proaste(astea noi) ce alte motive mai pot fi pentru arderea releului? o sa le zic sa mi verifice si statorulsa nu puna la masa dar nu prea ai cu cine te intelege...ei sunt ""meseriasi"" ) , nu i inveti tu, da?
  4. merci de raspuns >- probabil stii si tu care e sentimentul knd te urci la volan si vezi ca pur si simplu se aprinde nenorocitul ala de martor de baterie. asta pentru a 3 a oara in 2 saptamani dupa reparatiile de rigoare de fiecare data si carca de bani carata analfabetilor din service. ma intreb cum o fii sa-ti faci meseria de atatia ani ca mecanic si tu tot varza sa fii, sa prapadesti banii, timpul si nervii oamenilor... imi recomanda cineva unde pot merge in craiova sa aiba electrician care e constient de ceea ce face si vorbeste, nu sa o dea in diverse asa, din incompetenta?? numai bine!
  5. salut, daca aveti mila de un alternator cu 3 relee schimbate in 100 de km, explicati mi si mie ceva ce mecanicii n au reusit. intrebarea cheie este: de ce mi se arde releul? bateria e noua, contactele si firele sunt verificate la service ul daewoo de langa gara craiova. raspuns service craiova:alarma e d vina!! verificat alarma-ok, raspuns service slatina releele proaste. mi l a schimbat de doua ori gratis k la ei le am skimbat prima data si am garantia. acum si mai bine: releul cand masor incarca, dar bateria o gasesc cateodata moarta desi e noua oare e nevoie sa skimb releul cu totul?
 

×
×
  • Create New...