Jump to content

inchains0

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About inchains0

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/11/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    inchains0@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    constanta
  • Din
    constanta
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    de Constanta
  1. ... ce sa mai, chiar arata bine. mi se pare mie, cauciucurile din spate sunt mai mari decat cele din fata??? de ce???
  2. plasa de 30,00 RON, de pe poporului, cred ca ar mai ajunge de inca o grila!!! in Bucuresti am vazut plasa la 20,00 RON si aveau mai multe modele!!!!
  3. cam asa se vad xenoanele, p[oza e facuta ziua, insa noaptea, chiar e o diferentza fata de becurile pe care le-am avut inainte.
  4. am avut si eu masina lovita, nu rau (din fericire) si a trebuit apoi sa o vopsesc (capota fatza, aripile, bara fatza, masca radiator). pt ca la momentul respectivnu prea am avut cine stie ce bani, am fost la un service asa si asa, care la inceput nu mi-a inspirat prea multa incredere desi mi-au zis ca au un vopsitor bun si cuptor dar spre surprinderea mea chiar am ramas fara cuvinte cand am vazut apoi masina gata vopsita, chiar nu e diferentza fata de restul masinii. in plus, i-am vopsit plafonul cu negru lucios si apoi cu 2 straturi de lac si in afara de vreo 1,5 cm unde s-a scurs un pic langa ornamentul dreapta de pe plafon chiar e ok.
  5. am reusit sa maresc pozele, mii de scuze, nu mi-am dat seama de 1 data ca sunt de dimensiune mica
  6. inainte, am avut jante de '13 pe masina mea iar in urma cu o luna si ceva mi-am luat jante de '15 cu cauciucuri dunlop fast response 195/50/15, ET 38. am vrut initial sa iau jante de 16 insa am citit pe aici pe undeva, mai multi au spus ca ar putea fi probleme la aripile din spate, exista posibilitatea sa atinga anvelopa de buzele acelea, fapt pt care mi-am luat de '15. sincer, se vede diferenta, la franare, stabilitate, estetica. m-am interesat pt ca am vrut sa iau cauciucuri de 195/40/15 pt ele, dar cica pt jantele de '15 cel mai mic talon care se fabrica e cel de 50. m-am interesat pe la comercianti, pe net si nu am gasit cauciucuri de 40 pt jante de 15. insa acum sunt multumit, chiar arata si se comporta bine.
  7. TBirdi, le-am luat de la un magazin de pe poporului, unul care are in fatza pe trotual eleroane, bari, praguri expuse... au costat 700 ron si vreo 20 ron becurile. Stpourile aveau doar ledurile pentru pozitie.
  8. salutare, in sfarsit mi-am gasit si eu stopuri clare pentru machineta mea, acum urmeaza sa gasesc si faruri angel eyes, gasisem in Bucuresti la un magazin faruri, proiectoare si semnalizatoare slare insa am auzit ca nu sunt dce calitate asa ca nu mi-am mai luat. Sa vedem ce o mai aparea pe parcurs; deci, uitati 2 poze cu noile stopuri, am vazut ca au deja si altii!
  9. promisesem acum cateva zile niste poze cu jantele mele!!!
  10. eu mi-am montat pe cielo-ul meu xenoane pe faruri si pe proiectoare, HID sunt, de 6000. le-am pus in urma cam cu 1 luna si ceva si ce pot sa zic, e o diferenta mare fata de vechile becuri pe care le aveam, lumineaza mult mai bine.un geam de la proiector l-am avut crapat si imi intrase apa, destula, si cu toate astea vad ca becut respectiv a rezistat, inca arde, oricum, am schimbat proiectorul intre timp. asa ca, nu stiu ce sa spun vis-a-viz de cat de bune or fi becurile astea, HID, le am de prea putin timp, sa speram ca nu am dat de pomana 650 lei.
  11. ... da, bine ca nu mi-au atins desi am mai mers intr-o seara cu inca 4 pers in masina. Et-ul e de 38 parca, zilele astea pun poze
  12. eu mi-am montat jante de 15' pe cielo-ul meu, e din '98, cu cauciucuri 195/50/15 si nu am nici o problema, nu atinge nicaieri
 

×
×
  • Create New...