Jump to content

florin77

Membru
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by florin77

  1. Nu ma mai obosesc sa citesc ce scrieti . Prefer decat sa-mi pierd timpul fara folos pe forumul asta sa ma retrag . In consecinta , va rog sa-mi stergeti contul si eventual si toate posturile . Poate ne mai vedem . In oras nu la t...a...r...a !
  2. Tolin , as fi vrut sa-ti raspund altfel dar apoi am vazut de unde esti precum si semnatura ta si m-am gandit ca singurul raspuns pe care il meriti este ' un taran ' . Pt ca atunci cand vezi Bucurestiul e ca si cum ai vede Parisul .
  3. Fara gadilaturi sau alte alea dar vad ca cineva a inteles . Ai dreptate in Europa nu a fost dar a fost in Sua . Si nu cred ca apare pa Google ca a fost la nhtsa daca nu stii site-ul . Si nu este simplu nici sa afli ca are cateva denumiri in afara de cea europeana . Am cam zis ce am avut de zis despre subiectul topicului asta .
  4. Da chiar asa , cat mai multe . Ia inscrieti-va voi pe un forum mai ales cu o ' activitate sporita ' ca aici si vedeti daca veti cunoaste toate topicurile . Si daca eu am Lacetti care a fost candva Daewoo crezi ca ma intereseaza sa citesc despre Daewoo ? Sau despre Kalos , Aveo sau Spark ?Sau daca aveam Aveo ma interesa Lacetti ? Raspunsul este nu . Si de la Kalosul din 2004 pana la cel din 2008 este cale lunga . Si nu m-am referit la Lacetti , m-am referit la TOATE Cvevy . O intrebare : daca topicul respectiv nu mai este folosit de peste un an , de ce nu il stergeti pe ala ? Astept sa ma banati pt ca nu am respectat regulamentul .
  5. Vreau sa fac o reclamatie la adresa desavarsitului , inegalabilului care a inchis topicul despre stele Ncap . Pt ca el stie un link spre un topic deschis in 2004 (cand de ex nu cred ca existau Lacetti , Epica sau Captiva) despre stelele obtinuta la teste de Chevy il inchide . Am un mesaj pt el , stimate ' domn ' topicul tau este din 2004 si se refera doar la Kalos cel putin la inceput , din respect pentru tine nu il voi citi sa vad despre ce alte masini mai scrie iar ultimul post este mai vechi de un an . In cazul in care nu ai citit bine eu m-am referit la toate Chevyurile , nu cred ca in 2004 era Chevy sau erau cele de mai sus . PS . Ma astept ca acest topic sa fie sters , daca da insemna ca voi vedea caracterul anumitor oameni de pe aici . Stiu , poate instig la scandal dar sunt si alte persoane sus puse care prin comportamentul lor fata de useri te aduc in stare .
  6. florin77

    My Lacetti

    Akon , cum a iesit folia ? este ok ?
  7. Mecanicii nostri beneficiaza pe merit de foarte multa incredere si foarte multi oameni isi doresc sa stea langa ei . Ratusca , nu se cunosc .
  8. Am trimis ieri un Spark de la firma pt revizie la GTT . Soferul a fost incantat de ei , a stat langa masina cat a durat revizia , i-au pus-o pe tester fara sa solicite . Pt prima intalnire cu service-ul GTT sunt multumit . Sper sa fie ok si cand ma voi duce si eu la revizii .
  9. Am citit topicul si nu m-am lamurit . Ce tipuri de bec are Lacetti ? - far H4 ? - proiector H3 ? Cine ma lamureste ?
  10. Chiar merge mai bine cu 95. Cand am luat-o , delerul mi-a zis sa bag benzina de 98 . O tin pe 95 pana am timp sa fac o vizita in service .
  11. Sa stii ca nu era nemtoaica , nici nu am retinut ce ere pt ca m-au atras mai mult rotile si nici nu era un model antic . Cu ce ii spui lui Mircea , ai si tu dreptate dar de ce sa nu previi ? Gandestete ca te va astepta cineva acasa in curand !
  12. florin77

    My Lacetti

    De fapt pe tine te intereseaza autorizata sa fie . Chiar daca este folie din comert , daca este montata bine te tine cativa ani . Oricum , pretul este super . Am fost ieri sa depun actele sa inscriu masina pt ca sambata era ultima zi in care puteam circula . Un mare + pt cei de la inmatriculari , acum iti dau actele in 2 ore de la depunere . Cand ma gandesc ca acum cativa ani dura o luna in Bucuresti . Un urias pas inainte . Ghinionul meu ca le-am depus la 18.08 ( au program pana la 20 ) ca le si luam ieri .
  13. Mircea are dreptate . Acum esti cam 50% absolvit de vina din start dupa noua lege in care ii 'putem calca ' daca nu sunt pe trecere . Dar daca iti apare un carutas beat mort , un animal , o groapa sau se imtampla ceva la masina ? Cum zici sotia e insarcinata , gandestete de 2 ori . Zilele astea , langa Cora Pantelimon , unui jeep i s-a rupt ceva la directie si a ramas pe mijlocul strazii cu roata dreapta virata la dreapta si roata stanga la stanga . La 150 km/h care era efectul ? Sorry pt off topic . La cum ai mers , a mancat bine masina .
  14. florin77

    My Lacetti

    Mircea , ai dreptate . Dar... Akon , in Motru . Vezi ca pe cealalta masina a mea , tot asa mi-au zis si mie ca-mi pun omologata si este folie din magazin la 10 lei sulul . Vezi sa nu fie la fel .
  15. florin77

    My Lacetti

    Mie nu , prefer sa se vada si ziua cand ledul nu se vede ca am alarma .
  16. florin77

    My Lacetti

    Folia a costat 100 ron cu abtipilde si certifcat RAR + 130 ron montajul ( il cunosc pe respectivul ). Akon , daca pui pe fata fara autorizatie , pune 30 % pt ca se observa mai greu si eviti sa dai spaga de fiecare data cand te observa ( asta ca sa nu ne gandim la mai rau ). EM!L , pe fata geamurile sunt ridicate . MIRCEA , nu ca este montata prost , nu ma supar ( nu are nici o bula de aer ) , dar singura folie care se poate pune pe toata luneta dintr-o singura bucata este ce Illumar ( care se monteaza si prin incalzire ) si un montaj costa 700/800 ron ( stii ca la folie iti ramane urma asta la imbinarea lor ) . Eu unul nu am vrut sa dau atatia bani pe folie , ce rost are . Pe luneta , daca ai o folie care se poate intinde probabil o poti pune din maxim 2 bucati dar... Pe cealalta masina , o am din 2 fasii dar se observa mai putin pentru ca este mai deschisa . Asta este 95 % opacitate . Probabil ca abtipildul strica putin aspectul pe mine nu ma deranjeza dar este unul dintre cele trei de autorizare RAR cu care a venit folia , am pe fiecare geam in parte + un certificat cu numele meu , nr masinii si data montarii .
  17. Update consum , 10.9 , a crescut cu 1 l / 100 . Daca as cauta o explicatie as zice ca am avut benzina de 100 . Dar este prea devreme ca sa zic ca este consumul real . Urmatorul poate se va apropia mai mult de voi sau poate va cobora iarasi . In cateva zile aflu .
  18. florin77

    My Lacetti

    Noi poze . Initial montasem o folie mai deschisa pe laterale ( pe spate nu am avut timp ) , ieri am schimbat-o si am montat alta mai inchisa ( autorizatii, certificat rar ) .
  19. Am alimentat ieri , plinul . Ultimul plin a fost cu Carrera 100 , ieri am bagat de 95 . Am senzatia ca nu mai are socurile alea la viteza mica , parca nu mai da suturi .
  20. Pai tocmai ca bag muzica dar ma deranjeaza . Mai stai de vorba in masina sau dimineata cand plec la munca inca nu am chef de muzica , trebuie sa lipesti urechea de boxa sa auzi ceva . E un zgomot in valuri .
  21. florin77

    My Lacetti

    Revin cu noi impresii si cu poze . Tocmai am sarit de 1000 , exceptand faptul ca la viteza mica ( 10km/h ) am senzatia ca merge in suturi sunt multumit de ea . Am avut ocazia sa ma dau mai tare la ea in cateva curbe , se aseaza superb . Deocamdata nu a vazut mai mult de 120 mai stau pana sa sar calul . Pana pe la 2500 / 2700 rpm trage bine , peste nu mai trage bine , rupe . Te duci cu a treia in 80 / 90 fara sa stii cand ai ajuns , te si sperii . Am mai observat o chestie , cand iau piciorul de pe acceleratie dupa cateva secunde parca isi face singura frana de motor , o simt cum reduce viteza . a voi face la fel ? Ieri am reusit sa-i pun folia ( autorizata , certificat RAR ) si pe laterale , astazi urmeaza si pe spate . De abia astept sa o innegresc .
  22. O sa incerc sa vad daca asa imi dau seama de unde se aude . Poate . Totusi , o pornesc dimineata , merg 2-3 km , ajunge temperatura motorului la jumatate si cand opresc la semafor se aude .
  23. Cand este motorul cald . Dar nu cred ca este suficient de cald ca sa porneasca ventilatorul , ce naiba , dupa amiaza zona Pantelimon Colentina nu este asa de aglomerata .
  24. Multumesc tuturor pentru raspunsuri . M-am mai linistit , ma gandeam ca trebuie sa ma duc la doctor cu ea . Problema nu este mentinerea acceleratiei la o constanta , chiar daca este moale rau . Dar cred ca fiind drumul cu destule gropi si acceleratia moale la intrarea sau iesirea dintr-o groapa are efect de acceleratie ( parca m-ar lovi masina in talpa si ar accelera ; nu radeti , stiti ce vreau sa zic ). Daca iau piciorul de pe acceleratie si o las sa mearga la relanti nu mai face . Mai am o problema pe care am uitat sa o scriu ieri ; cand stau la relanti , se aude un uruit undeva in fata jos in valuri : uruie 3 secunde , dispare , iar uruie , iar dispare . Nu este zgomotul de la directie de care am citit pe forum pt ca nu invart volanul .
 

×
×
  • Create New...