Jump to content

Alexia

Membră
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Alexia

  • Rank
    Membra
  • Birthday 12/30/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E
  1. aduc stelele..:)

  2. Alexia

    Bancuri

    Dupa 25 de ani de mariaj, intr-o zi i-am spus sotiei mele: "Draga mea, acum 25 de ani aveam un apartament ieftin, o masina ieftina, dormeam pe o canapea ingusta si ne uitam la un televizor minuscul, alb/negru, dar ma culcam in fiecare noapte cu o blonda superba de 25 ani. Acum, avem o casa frumoasa, o masina scumpa, un pat imens, televizor cu plasma, dar ma culc in fiecare noapte cu o femeie de 50 ani.Nu prea mi se pare corect." Sotia mea este o femeie foarte rezonabila. Ea mi-a spus ca nu e nici o problema, pot sa merg sa-mi gasesc o blonda superba de 25 de ani, iar ea va avea grija ca eu sa locuiesc din nou intr-un apartament ieftin, sa am o masina si mai ieftina, sa dorm pe o canapea ieftina si sa ma uit la un televizor ieftin, alb-negru.
  3. Multumesc. Pe la ce ora "sosesc suportii"?
  4. Vreau si eu 1 set suporti numere cu DewooClub. Il pot lua maine de la locul intalnirii clubului? Se poate plati numerar?
  5. Alexia

    Bancuri

    Studiu despre sex: Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex: Dezbracarea (ei): - cu consimtzamantul ei 12 calorii - fara consimtzamantul ei 187 calorii Desfacerea sutienului: - cu amandoua mainile 8 calorii - cu o singura mana 12 calorii - cu dintzii 85 calorii Punerea prezervativului: - cu erectie 6 calorii - fara erectie 315 calorii Preliminarii: - incercarea de a gasi clitorisul 8 calorii - incercarea de a gasi punctul G 92 calorii Pozitzii: - misionarul 12 calorii - 69 culcat 78 calorii - 69 in picioare 112 calorii - roaba 216 calorii - pe la spate 326 calorii - candelabru italian 912 calorii Atingerea orgasmului: - adevarat 112 calorii - fals 315 calorii Dupa orgasm: - stat in pat 18 calorii - ridicare imediata 36 calorii - incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre: - 20 - 29 de ani 36 calorii - 30 - 39 de ani 80 calorii - 40 - 49 de ani 124 calorii - 50 - 59 de ani 972 calorii - 60 - 69 de ani 2916 calorii - peste 70 de ani ? (cercetarile continua) Imbracatul de dupa act: - cu calm 32 calorii - in graba 98 calorii - cu tatal ei batand la usa 1218 calorii - cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii - cu sotzia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii.
  6. AB- Are cineva nevoie de sange cu aceasta grupa?
  7. Alexia

    Femeile La Volan

    Eu din topicul asta am inteles ca parerea generala a barbatilor despre cap(ul femeilor soferite) este ca e numai (de) decor... Asa ca nu-mi sariti mie in cap! :-"
  8. Alexia

    Femeile La Volan

    Pai da, ai dreptate! Atata vreme cat nu-si strica manichiura...
  9. Eu am stat cu chirie intr-un bloc cam imputit care era cred propritatea gandacilor. Am folosit Gel contra gandacilor de bucatarie "GLOBOL" (nu Globo!). E super comod de folosit: pui picaturi din acest gel in diverse locuri - dupa frigider, aragaz, sifonier, la tevi, pe tocurile usilor si oriunde iti mai vine tie si gata! Nu miroase, nu trebuier sa inchizi usi/ferestre, nu trebuie sa pleci din casa. La mine n-a mai aparut nici un gandac desi am stat cu toate ferestrele deschise din primavara pana-n toamna. Nu folosesti mai mult de 1/3 din tub pt. un aparatament de 2 camere si poti repeta operatiunea (daca mai e cazul) dupa 3-4 saptamani. Daca imi amintesc bine cred ca am mai dat de vre-o 2 ori intr-un an de zile dar doar pentru prevenire. Tubul nu l-am terminat insa. Pisica n-are ce sa pateasca pt. ca acele picaturi puse din loc in loc si pe la colturi nu tenteaza decat gandacii si oricum nu poate calca pe ele (eu am caine si nu a facut nici o pasiune pt. gel). In Bucuresti l-am vazut la Carrefour si in Metro. Acum vre-o 2 ani costa 60-70 mii lei.
  10. Alexia

    Femeile La Volan

    Baieti, m-ati cam dezamagit la topicul asta... Ati fost cu adevarat haiosi in "Barbatii La Volan" dar in acest topic parca v-a disparut spontaneitatea si ironia. Nu-i nimic, imi pastrez totusi parerea ca sunteti amuzanti. Cat despre femei la volan... da, unele dintre noi (multe, putine - ce conteaza?) conduc mai prost decat unii barbati (multi, putini - cine-i numara?). Dar nu inteleg de ce vi se pare normal ca o femeie sa stie ce are sub capota masinii? La ce i-ar folosi? Cred ca pierdeti din vedere functia principala pe care o are o masina: aceea de a usura deplasarea. Ce conteaza care este sistemul care o face sa se deplaseze in directia si cu viteza dorita sau cum anume se intampla minunea prin care se asigura climatizarea dorita? Nu inteleg de ce femeile sunt soferite mediocre doar pentru ca nu habar cum actioneaza tehnic ABS-ul? Per a contrario toti mecanicii si inginerii auto sunt piloti de formula 1? Sau sa stie cum se schimba o roata cand are pana? Pai nu sunt atatia barbati care o pot face in locul ei? Fara nici o suparare, dar de ce sa-si strice manichiura? Daca ati intalni o femeie cu unghiile murdare ati aprecia faptul ca si-a depanat singura masina? In mare parte subscriu la ce ati spus pe aici dar nu ma avant sa vorbesc despre alte femei. Va povestesc ceva despre mine: N-am absolut nici o problema in trafic: pot manca, vorbi la telefon, fuma; nu sunt timorata; acord prioritate si sunt permisiva cu cei care vor sa intre pe banda pe care circul eu; stiu sa multumesc si o si fac; folosesc oglinzile (pt. a ma asigura nu pt. a ma ruja); parchez cu usurinta fara sa-mi "fac loc" impingand celelalte masini; nu incurc traficul; stiu de ce treapta de viteza am nevoie pt. a face o depasire; mai mult decat ca stiu sa ma uit intr-un ghid al strazilor, chiar am simtul orientarii foarte bun; imi place sa conduc; merg destul de repede dar adaptez viteza la conditiile de trafic s.a.m.d. INSA: - mi s-a intamplat sa opresc la semafor desi era verde... cand s-a facut galben mi-a picat fisa si fireste ca am plecat! - intersectie cu sens giratoriu semaforizata: vad verde si trec. Ce mai conteaza ca era verde pentru cei care veneau din dreapta mea si ca semaforul pentru sensul meu de mers era rosu?!! Daca am vederea buna si vad si "dupa colt"! Cred ca trecusem de mii de ori inainte prin intersectia respectiva... Chestie de moment! - Piata Victoriei, sens de mers P-ta Romana catre statuia Aviatorilor: primul semafor verde si trec, al doilea semafor rosu dar nu-l vad si trec. Dupa ce am trecut mi-am dat seama ca exista pe undeva un rosu... Cred ca ar mai fi cateva... asa ca da, din punctul meu de vedere aveti dreptate! Just for fun... http://www.elol.ro/diverse/Women_drivers.pps
  11. Super! Multumesc frumos! Daca-mi mai spuneti si unde sa ma duc cu ele sa mi le monteze scapati de mine. Banuiesc ca la montaj vor mai avea nevoie de niscaiva accesorii si as vrea sa le aiba ei acolo ca sa nu-mi complice mie existenta. Si in plus, n-as vrea sa mi se ceara mai mult pentru ca sunt fata...
  12. Multumesc frumos. Ramane sa mai aflu doar cate boxe mi-ar trebui: 2 sau 4? Si daca vor fi doar 2, unde? in portbagaj sau in usi?
  13. Salut baieti! Am citit toate cele 17 pagini si am si reusit sa pricep cate ceva... Mai mult decat atat, am accesat si (aproape) toate link-urile pe care le-am gasit. Si totusi nu am gasit informatia de care am eu nevoie. Daca nu sunteti deja plictisiti de topic, de intrebari si de dat raspunsuri poate ma ajutati si pe mine: as vrea sa-mi pun si eu muzica pe masina (Matiz E) in urmatoarele conditii: mp3 (si radio pt. ca banuiesc ca n-as gasi doar mp3), pentru radio antena de interior, boxe doar atat cat sa aud eu... Cu alte cuvinte: folosesc masina pt. casa - serviciu, serviciu - casa si iesiri din Bucuresti doar in weekend insa nu mai departe de 100 km. Poate de cateva ori pe an si la drumuri mai lungi... Din aceste motive imi doresc ceva care sa-mi tina companie fonica si sa nu coste mult. Asadar, nimic pre(ten)tios, nimic de firma insa nici sa nu polueze fonic. Si acum intrebarile: ce mp3, ce si cate boxe, de unde sa le iau, cam cat ar costa si unde sa mi le montez? Care este pretul normal pt. manopera montaj? Cu sina sau cu fata detasabila? In usi sau in lacasurile speciale din portbagaj? Prea multe intrebari? - pai, daca-s fata! Multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...