Jump to content

tiberiuenache

Membru
  • Content Count

    207
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tiberiuenache

  1. Nu conteaza Linia Aerian ci Handlerii din aeroport-uri...ei pot pierde bagajele! Daca nu iti vine in 3-5 zile acasa iti poti lua adio de la bagaj ! Eu calatoresc lunar cu avionul si folosesc numai bagaj de mana (troller) , e rapid si convenabil...sper sa nu fiu nevoit sa am multe bagaje! PS: Handlerii de pe Otopeni sunt printre cei mai buni...pt ca e aeroportul minuscul...daca treci prin Paris insa...
  2. Am si eu cateva probleme cu Espero fratelui meu ( a fost al meu): - dupa o seara geroasa a ramas fara baterie, am schimbat bateria si am pornit masina ...insa au aparut urmatoarele probleme: luminile marsarier raman aprinse indiferent ce as face( !!!! ) si cand bag in marsarier se aprind toate beculetele din bord ca si cum as pune contactul!!! Masina merge bine ...porneste ok...doar ca a trebuit sa scot becurile de la marsarier ca sa nu-mi consume bateria. Aveti vreo idee? PS: Sapt viitoare merg la Autonet dar as vrea sa stiu si eu cam ce ar putea fi !?
  3. Nu se simte nimic pe loc...doar la 40-50 km/h daca fac un usor slalom...se simte parca am o galma...la viteze mai mari nu se simte nimic si nici nu vibreaza...nici la 180km/h.
  4. Salutare...Am avut si eu probleme la directie...cu pierderile de ulei...Asa ca am schimbat caseta (distrusa), pompa servo (curgea)...am fauct geometria si echilibrat rotile...iar acuma cand merg cu 40-50 la ora si misc de volan usor stg-dreapta parca am galme la directie(sau roti ) la viteze mari totul e ok..chiar si la 180 Km/h nici o vibratie nimik...cand stau pe loc la fel... Vreau sa specific ca dupa ce am facut geometria ...cand am echilibrat rotile ...leam mutat pe cele de pe spate pe fata ...sa fie din cauza asta?
  5. Pai la service ziceau ca nu arata nimic...Insa nu prea i-am crezut...Ideea e ca se aprinde cand rulez cu peste 130km/h si cu farurile aprins...cand scad sub 130 se stinge... Daca merg cu farurile stinse ...nici la 180 nu se aprinde deloc...
  6. Revin cu mai multe detalii...Beculetul Check Engine mi se aprinde doar cand am farurile aprinse si rulez peste 130km/h. De la ce poate fi? A mai patit cineva asa ceva?
  7. Am si eu o problema de genul asta. Imi apare Check-Engine cand depasesc 130km/h...dupa un minut de la depasirea vitezei de 130 imi apare Check-engine...fara alte probleme sa alte sunete...si se stinge dupa ce scad viteza sub 130km/h. Ce poate fi ?!?! PS: Ovi am sa trec sapt viitoare pe la Rm Valcea poate imi dai si mie un nr de tel ca sa pot sa vin la o testare...Merci.
  8. Deci caseta de directie trebuie sa fie echipata si cu capetele de bara? Pai daca ar fi asa la 14 mil...ar fi chiar avantajos...
  9. Am sa schimb caseta de directie la a mea din cauza ca imi curge f f rau in dreapta...si as vrea sa stiu daca sa schimb si capetele de bara?
  10. Care ati trecut cu Leganzele prin iarna ...si aveti experiente...Ceva invataminte pt cei care trec prin prima iarna. Stiu cam ce imi trebuie ca am avut un esperache mai devreme , care avea probleme cu usi itepenite geamuri etc. Dar sa spuneti cam ce probleme ati intalnit. Usi geamuri cutie MT/AT. Motor, etc. Multumesc. PS: Am postat aici pt ca vreau raspunsurile nuami de la Leganzari nu de la tot forumul...
  11. La Leganza mea cutia automata are si 3 trepte de retrocedare, pt iarna plus ca daca e polei sau gheata merg doar cu maxim 50 km/h si la viteza aia opresc super lejer numai din frana cu ABS. Plus ca la pornirea pe polei automata e mult mai buna...Mai ales daca are TCS ca la mine . Ideea e ca trebuie sa fi un sofer bun sa poti conduce o masina pe timp de iarna indiferent de cutie...
  12. Poate ca nu e bine reglata...A mea CDX/AT consuma 8-9 l/100 mers pe autostrada cu 120-130km/h, cu aer conditionat mai pune 0.5 l/100 km . In oras in schimb imi ia cam 14-15 cand conduc eu sau 12 cand conduce nevasta-mea
  13. Pai era vreo 19,5 mil la ei (autonet) banuiesc ca cea mai ieftina este de la Autodaewoo sau de unde?? Exista diferente intre cea de SX si cea de CDX? in manual nu am vazut nimic.
  14. Pai da dar ...daca gasesc kitul de reparatie mai ramane problema ...unde pot repara caseta pt ca nu prea vor sa se bage astia de la service-uri??!! ei vor sa schimbe toata caseta... Si parca nu as vrea sa dau 20 mil pt ca are un semering dus...nu mi se pare normal...pt ca directia functioneaza bine...in rest.
  15. Din pacate pierde mult...cam 100ml la 100-200km. Mai ales in oras...si mai ales la capat de cursa.
  16. Am si eu o mare problema (scumpa de fapt) : imi curge lichid servo pe la caseta - partea dreapta (dinauntrul burdufului- semering, garnitura cred) ...Ideea e ca la service mia zis ca tre sa schimb toata caseta de directie iar asta e vreo 19 milioane...As vrea sa stiu daca e posibila reparatia ei prin schimbarea unui semering sau mai stiu eu ce...sau chiar asta e singura posibilitate sa schimb toata caseta?
  17. Schim ulei: - Castrol SLX 66 Ron/Litru - Filtru ulei 8,5 Ron - Filtru Benzina Bosch 32 RON
  18. Obisnuitul motorului cu uleiul mi se pare o aberatie...poate obisnuitul soferului cu sunetul motorului...Ca poate fi mai silentios un pic (aproape insesizabil ) da! Dar de obisnuit nu are ce sa se obisnuiasca decat daca treci de la un Grade 0W la 15W sau 20W ...Motorul ruland numai cu ulei cu vascozitate mica isi creeaza tolerantele mai mici decat cu un ulei mai vascos si asa poate aparea o insuficienta lubrefiere la temp mici ale uleilui (15w ) sau insuficienta la temp mari (0W) ...depinde de caz. oricum diferentele sunt mici daca fol un ulei bun...Daca treci de la Mobil 1 la ulei de floarea soarelui...sau invers atunci trebuie sa se obisnuiasca cu el... PS: Am schimbat uleiul si am pus Castrol SLX 0w30...merge bine e un pic mai silentios (parca) ...porneste mai repede si usor la rece.
  19. Dap capacele sunt in spatele farului...si Dexron 2 e lichid pt transmisiile automate si servodirectie. Deci e OK.
  20. Si la mine mai face probleme radioul si antena(nu se ridica)...insa il pun pe cd...si apoi il opresc si repornesc...si cand apas pe butonul radio se ridica iarasi antena si radioul fnctioneaza ok.
  21. La autonet stiu ca tinichigeria e super...Cam scumpa...cei drept ...dar daca e prin casco sau rca...e ok. Am vazut ca au Omniasig si Asirom. De asiban nu stiu... Mie mia reparat o aripa...gratis ca a fost vina lor...(o alta bilutza neagra, nu-i lasa sa-ti alerge masina ) si a iesit superb...Deci du-te c toata increderea...
  22. Am mare nevoie de ajutor...Imi tot miroase A/C-ul...Adica dupa ce il opresc...chiar daca il las numai pe ventilatie vreo 5 min inainte de oprire...tot miroase apoi...Am curatat sistemul cu sprayuri speciale de 5 ori...Am curatat sistemul chiar si cu un sistem special cu aburi si US ( pret 1,5 mil) nu a durat mai mult de 12 ore si iar miroase... Precizez ca miroase numai cand e pe ventilatie (cu A/C nu miroase) si am facut cam totul ce se poate face...(din ce am citit pe forum)... O alta chestie...nu prea imi curge condens pe teava de scurgere...am incercat sa o desfund cu o sarma/surubelnita, dar nu pare infundata... Ce mai pot face?Help!
  23. Sunt n pic dezamagit de Autonet... Am fost sa schimb bucsile pe fata si dpa ce au demontat bascula...imi zic ca n au bucsi (care erau 30 ron) ci doar bascula cu totul (care era 300ron) si doar pe dreapta...M-as fi dus eu sa le iau dar nu am avut masina si era si aproape de ora inchiderii... Data viitoare vin cu piesele mele...
 

×
×
  • Create New...