Jump to content

george39850

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About george39850

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • MSN
    draghicigrg
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Nubira 1,8
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    B62**/0807
  1. Toate 3 reviziile la mine au costat fiecare 570 ron.
  2. Lasa talonul uita-l... " SA NU FACI CE FACE POPA, FA CE ZICE POPA" da-mi o idee...
  3. Eu am nubira, ledul l-am vazut si eu, dar mi s-a explicat ca masina nu vine cu alarma la fel ca si Kalos-ul, si trebuie sa pun o alarma de la zero adica tras fire... si ce ma deranjat mai mult a fost ca nu o sa mai actioneze deschiderea din cheie, ci numai din telecomanda alarmei .. eu zic: Naspa, eu nu montez alarma! Cu ledul : o sa fie conectat in momentul instalarii alarmei.
  4. La o Nubira - Lacetti oare ce jenti s-ar potrivi? Acum are : Mărime jantă 6J x 15 6J x 15 Mărime pneuri 195 / 55 R15 195 / 55 R15 Cine este specialist in tuning... il rog sa-mi dea o idee! Si poate ma trimite undeva unde sa le pot achizitiona, daca se poate cu tot cu cauciucuri. Multumesc, astept ideile voastre!
  5. Eram eu mai lamurit decat ei de ce este asa, treaba era de la o bordura "taiata" cu roata dr spate... Numai ca atunci nu stiam ca se regleaza! Ne intalnim joi la 2000, ca am o colega cu un Aveo de 2 saptamani ... micutul... o sa o aduc la intalnire.
  6. Am rezolvat problema azi! totul pornea dela roata dr spate, era intradevar nealineata cu caroseria. Norocul este ca la aceste autovehicole totul se regleaza, si au reglat roata, de fapt dupa de a slabit roata aceasta sa tras singura la loc! In concluzie: cautati sa faceti aliniamentul rotilor undeva unde are aparat mai bun, adica mai nou. Cu amortizoarele... totul era de la divergenta rotilor. Volanul... la fel. Totul este din acel aparat. acum merge f bine, este noua. o sa-i fac o cosmetizare si voi veni joi la intalnire sa va arat schimbarile! george
  7. Am vorbit sa fac testul la vitan maine, dupa care o sa va spun daca a gasit ceva la puntea spate si la volan! Sper sa se gaseasca defectiunile!
  8. daca spui ca cel mai bun este in vitan, acolo o sa mergsa fac testul amortizoarelor. La bara stabilizatoare spate nu mam gandit. cand voi merge in vitan voi solicita si o verificare a puntei spate. Asta ca sa nu merg ca un necunoscator la dibas.masina este in garantie inca un an. si acum am apasat pe aripile din spate si nu a facut decat o singura miscare. cred ca mai bine o sa las un specialist sa vada asta...
  9. Pe drum plan perfect masina merge f bine. A fost verificat de catre dibas (sambata) tot ansamblul fata. ... fara rezultat. Cum se face acest test de amortizoare? Este un test vizual? are scurgeri nu mai este bun/ nu are scurgeri este bun? Trimitema undeva in Bucuresti ... Da volanul este la fel de inclinat! Si pe drum drept... Apropo, masina are 26000 km. in 2 ani!
  10. NU mai cita mesajul anterior integral. Foloseste butonul Raspunde din josul paginii La frinarea pe drun drept nu se observa nimic. Doar la trecerea peste denivelari are acea miscare. Presiunea la roti am probato zilele atea de cel putin 3 ori eu si o data cand au fost facute unghiurile, si este buna adica 2,1 atm, cat scrie in carte. Nu am zis ca masina are tendinte de iesire de pe sosea, chiar ieri am incercat-o pe drum drept, pe buc-pit autostr. la 170 am luat mana de pe volan si este super. nici o miscare. Dar acum cateva zile, am crezut ca mam imbatat si nu mai vad bine, volanul este inclinat. Nu pot sa spun ca ma bucur ca nu sunt singurul, macar nu am eu vedenii! Este ceva defect!
  11. Nu, miscarea ondulatorie o are numai atunci cand trec peste o denivelare, parca treci peste un val de mare. Si uite cum sta volanu! ... nu stiu cum sa pun o poza aici!
  12. Nu sa intamplat in nici un fel, miercuri era doar putin miscat volanu, vineri si mai spre stanga, sambata dimineata am mers la service, iau facut unghiurile si tot la fel volanul spre stanga, in seara asta o sa va fac si niste poze sa va arat. Duminica am mers cu ea la drum lung si am observat si miscarea ondulatorie a caroseriei. la viteze mici (de oras) nu se simte aceasta miscare, dupa 60km se simte. Am la activ 3 masini schimbate in decursul timpului si peste 200K Km. nu sunt un incepator, dar prima data am crezut ca "sa lasat masina" ceea ce nu este asa. Am scris aceste mesaje in ideea ca poate a mai patit cineva asa ceva, oricum merg din nou la service saptamana asta. Va rog sa va spuneti parereea, poate daca aveti intrebari mai pot sa va dau unele "indicii".
  13. Salutare, am o Chevrolet Nubira din 2004, si saptamana trecuta a inceput sa se intample cu ea ceva straniu: volanul sa inclinat spre stanga cu 10-15 grade, adica sa nu intelegeti ca trage, merge f bine numai ca linia volanului in mersul drept este putin spre stanga (15 grade). Am facut de 3 ori unghiurile de fuga al masinii - fara probleme. Si sa mai intamplat ceva saptamana trecuta - masina are o miscare de barcuta pe valul marii cand trece peste denivelare cu caciucurile din dreapta, mai ales cand trece cu roata dreapta spate. masina are 26600 Km, si pana acum nu am avut nici un fel de probleme. Ce parere aveti? pot fi amortizoarele sau basculele din spate/fata nu stiu ce sa cred...
  14. Salutare, o sa va spun impresia mea despre leasing si masina: dealer DIBAS auto: NUBIRA 1,8 16v CDX actele au durat 48 de ore, masina am ridicat-o in 2 zile fara probleme si fara alte discutii cu societatea de leasing. poate cu altii au fost mai lenesi in prezentarea masinii dar pe mine nu mau lasat sa plec de acolo poana nu mi-au aratat cam ce are un dealer de prezentat. in concluzie: masina era de prezentare, si nu am vrut decat aceea masina, si nu alta, si nu am vrut sa astept , adevarul este ca nu asteptam masina , pentriu ca sunt de parere ca pe banii mei pot sa fac ce vreau. Cum sa intamplat? Am mers sa vad un kalos si m-am indragostit de NUBIRA, pot sa va spun ca daca era un lacetti nu o alegeam, cva nu imi place bordul {siastemul de aerisire}. M-am hotarat intr-o clipa, si din primul moment m-am simtit bine la volan, si am ramas impreuna. Acum dupa un an am aceeasi parere. Nu am avut probleme decat cu senzorul de airbag de sub scaunul din dreapta de 2 ori- iese mufa f usor. Am 11.000 km si consuma in oras 10-11%, afara 8-9, si cu lanturi iarna 15-16%. Daca aveti intrebari, scrieti-mi!
 

×
×
  • Create New...