Jump to content

Gicu

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Gicu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/28/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Cluj-Napoca
  • Auto
    Dacia
  • Model
    Solenza
  • An
    2004
  1. Gicu

    Bancuri

    am prins si eu una live:
  2. Stiti de ceva scutiri de taxe la importurile auto second hand din UE (Germania) aplicabile incepand cu iunie 2006? In prezent se plateste TVA 19% si acciza care reprezinta un procent din valoarea de catalog si care variaza in functie de anul fabricatiei si de capacitatea cilindrica.
  3. Gicu

    Scapati-ne De Hoti

    La unele masini se poate scoate siguranta de la injectie. E foarte posibil ca hotul sa nu aiba sigurante la el. Ajuta doar contra furtului total.
  4. Gicu

    Sunt Confuz

    Am comandat Matizul si intr-adevar sunt probleme cu productia. Si de la Craiova mi-au spus ca se livreaza foarte putine masini. Stiti cumva cauza?
  5. Gicu

    Sunt Confuz

    La relatii cu clienti nu raspunde, asa ca l-am sunat pe om. Mi-a spus ca se intereseaza si revine cu un telefon. Ma gandesc ca daca imi face o oferta ca lumea merita sa merg pana la Craiova. Sau o poate trimite el la dealer la CJ? Post script: A revenit omul si mi-a spus ca imi face rost maine sau poimaine daca merg la Craiova. Dar din pacate nu am inca toti banii. Am ramas ca mai vorbim la telefon.
  6. Gicu

    Sunt Confuz

    faza cu alte marci e ca ei aveau showroom si pentru alte opel si kia la ce numar sa sun la Craiova ca sa intreb asa ceva?
  7. Gicu

    In Cluj-napoca?

    Poti sa incerci la dealerul de pe Dorobantilor la service. Stiu un electrician bun, daca te intereseaza da pe privat.
  8. Gicu

    Sunt Confuz

    Am vrut azi sa-mi comand Matiz E/AC la CJ. Situatia e urmatoarea: exista doi dealeri (din cate stiu eu) IATSA (str. Dorobantilor pt clujeni) si Willy&Co (la intrarea in Apahida dinspre CJ). Am intrebat la amandoi si am primit urmatoarele raspunsuri: 1.IATSA: Nu au Matiji pe stoc si masina se comanda, termenul de livrare fiind 3 saptamani. La comanda nu se achita avans. 2.Willy&Co: Cand i-am spus duduii de acolo ca vreau sa iau Matiz s-a socat si mi-a spus ca nu stie ce se intampla si ca au si comenzi de 2 luni care sunt neonorate. A dat de fata cu mine un telefon (probabil unui superior) de unde i s-a spus ca nu se stie cand vin masini, asa ca nu poate sa-mi dea un raspuns exact referitor la termenul de livrare. In schimb mi-a recomandat calduros Kia Picanto si Opel Corsa cu 3 usi, pe care le-am refuzat politicos. Dupa ce am citit thread-urile referitoare la achizitionarea unui Matiz nou, am ramas neplacut impresionat de faptul ca nici unul din cei doi dealeri nu a fost deschis la negociere referitor la dotari suplimentare, iar ca deviz pentru boxe+antena+suport antena (=adaptor alt cass)+cablaje la IATSA mi-au spus ceva de genul 500-600 RON, din care 250 manopera, ceea ce mi se pare usor cam mult. Nedumerirea mea este urmatoarea: fie primii braveaza si vor neaparat sa iau masina de la ei ca apoi vad ei cand o aduc, fie ceilalti habar n-au pe ce lume traiesc. Ce parere aveti? Ce stiti de termenele de livrare de pe la voi?
  9. Am vazut azi la Metro mp3 player auto marca Daewoo la 350 RON (ca tot mai sunt 9 zile). 2 intrebari: Stie cineva cat de bune sunt? Se potriveste fara adaptoare sau taiat fire?
  10. Prietena mea vrea sa faca scoala de soferi. Problema e ca ea are domiciliul in BV, iar noi stam in CJ si va face scoala aici. Stiti cumva daca poate da examen in CJ chiar daca nu are domiciliu aici?
  11. Romanii tot romani. Sa ne tii la curent.
  12. se poate face revizia de 1000 km la 2000 km? ca am planuri de calatorie...
  13. Gicu

    Matiz Furat?

    he he sunt mai avansati militienii decat credeam!
  14. Gicu

    Matiz Furat?

    A auzit cineva de vreun Matiz furat? Cat de necesara e alarma pentru unul tinut in fata blocului in loc luminat?
 

×
×
  • Create New...