Jump to content

Darescel

Membru
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Darescel

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/08/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    bulardavictor@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Cernavoda
  • Din
    Cernavoda
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo exe GPL Lovato
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    CT-03-EVB
  1. Salex. multumesc pentru precizare. mai citisem parca si eu ceva despre sonda ca nu se poate regla. Nu m-am contrazis cu mesteru'. In pretul de 100 de ron mi-a schimbat si garnitura de la iesirea din motor catre saxofon si granitura de la capac culbutori. Garnitura de la iesirea din motor sufla pe la bujia dinspre blocul de aprindere si ma cam deranja zgomotul pana sa-mi cada precatalizatorul. Dupa ce mi-a cazut precatalizatorul am traversat fara toba toata Constanta. Se uitau pietonii ca la urs!!!!!!!!!!! Legat de garnitura de la capac culbutori sunt la a treia anul asta. nu etanseaza astea nici cum. Imi pare rau ca am aruncat originala ca aia scapa foarte putin. Geo_ZGA ai dreptate in ceea ce spui. Multumesc ca l-ai lamurit pe KORYDON.
  2. Salutare tuturor. Ieri mergeam cu al meu cielo din cernavoda catre constanta. la un moment dat mi-a cazut toba fara sa trec peste vreo groapa sau denivelare. Am oprit si cand am inspectat situatia am vazut ca mi s-a retezat precatalizatorul din spatele radiatorului. Precatalizatorul a ramas pe toba care merge spre catalizatorul se sub masina. Precatalizatorul era incandescent in interior. Toate sitele de pe acolo erau topite. Din cate am vorbit cu mesterul la care m-am dus sa remediez situatia, imi spunea ca probabil gazele nu au mai putut iesi spre evacuare, s-a creat presiune si de aici s-a retezat precatalizatorul. Am cumparat precatalizator 200RON si montajul 100RON. Zicea mesterul ca a pus si testerul pe masina, ca a facut si ceva reglaje la sonda lambda (propabil afectata de caldura). Masina are 125 000Km si nu a avut nici un simptom care sa-mi dea de gandit. Atentie cei cu CIELO EIII. Multumesc.
  3. Am sunat azi la Augsburg pentru filtru cumparat de Petrica si nu il mai au in stoc nici macar in Germania. Daca gaseste cineva in alta parte sau afla ca au adus cei de la Augsburg va rog sa semnalati acest lucru pe forum sau PM. Multumesc!
  4. Am alimentat si eu cu GPL saptamana trecuta de la Rompetrol Urziceni venind de la Brasov catre Constanta. Imediat dupa ce am plecat din statia Rompetrol masina nu a mai vrut sa comute pe GPL. Am mers in continuare catre Constanta pe benzina gandindu-ma ca o sa rezolv problema (electrica in mintea mea) in Costanta. Era prima oara in 80k Km cand mi se intampla acest lucru. Am mers a doua zi la service in Constanta. S-au pucat baietii de treaba, au lucrat la partea electrica, au inlocuit ceva relee la instalatia GPL insa nici un rezultat. Au demontat apoi conducta de alimentare ce vine din rezervor catre filtru GPL si surpriza: de acolo a iesit putin gaz si apa. Au demonat apoi vaporizatorul si au gasit apa si in asta. Butelia era plina. Asa ca au demontat butelia din portbagaj si am lasat-o in service pana a doua zi pentrua fi golita. A doua zi mi-au remontat butelia, mi-au schimbat membranele la vaporizator, am alimentat cu GPL si totul a fost OK. Am sunat la nesimtitii astia de la Rompetrol si m-au spus sa le trimit documentele sa vada despre ce e vorba. Intrebarea mea e daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si cum a rezolvat problema cu smecherii astia care pun apa in loc de gaz? Am sorti de izbanda daca apelez la ANPC?
  5. Unde gasesti acest tip de spray pt curatare tubulatura? Ce marca e?
  6. Aramis trebuie sa-ti multumesv inca o data pt solutia problemei noastre. Am mers la service saptamana asta si am schimbat capetele de bara. Ce pot sa spun este faptul ca acum am o cu totul alta masina. Off topic: am schimbat si caucioacele Debica Presto cu Good Year Excellence si nu prea imi vine sa cred cum se aude masina. Numai de bine tuturor.
  7. Multumesc frumos pentru informatii. Iata ca cineva a reusit totusi sa faca lumina. Inainte sa purced la schimbarea capetelor de bara am cateva nelamuriri: capetele de bara de pe masinile noastre (de dupa 2005) sunt romanesti? Aramis, tu ai schimbat capetele de bara? Ai gasit coreene?
  8. Salut! Ceva opinii despre GooYear Excellence 185/60/14? Nu prea am vazut pareri pe forum despre acest tip de anvelope. Vreau sa comand de pe net un set pt al meu Cielo la 180RON/buc. Ce parere aveti? Multumesc.
  9. Da aramis, despre zgomotul acela cand virezi stanga era vorba. E adevarat ca, parca dupa cei trei ani zgomotul e mai pregnant. Pe mine unul ma dispera. Sper sa am timp sa merg cu cineva la o rampa sa vireze el putin de volan si eu sa ascult exact unde e zgomotul. In rest, numai de bine. Sper totusi sa rezolvam problema asta.
  10. Revin cu informatii dupa revizia de 60k. Din pacate nimic nou. Tipul de la service mi-a spus inca o data ca asta e problema casetelor de directie de la woo-uri. Deci, sper ca intr-o zi sa nu virez de volan si masina sa mearga tot inainte. Toate bune. Daca are cineva alte informatii eu sunt deschis.
 

×
×
  • Create New...