Jump to content

smoke

Membru
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

About smoke

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    url
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    2000
  1. clar caut sudor...numai sa aiba in ce sa o sudeze si sa tina.
  2. ma duc sa fac poze . brb. si atunci racordu flexibil care e ? ca pe un alt topic aici am vazuty niste desene unde racordu era imediat dupa cotul saxofonului...da vin cu poze imediat. sper sa se vada. m-am lamurit adaug si pozele deci exista catalizatorul si racordul flexibil. e vre-o metoda sa vad in ce stare e catalizatorul ? daca e infundat de ex ? ca am intrebat cat costa un saxofon nou cu catalizator si mi-au zis 10 mil. WTF...un sfert din cat costa tico acu aproape. daca nu reusesc sa repar flansa aia trebuie sa fac ceva improvizatii. merci.
  3. Am citit topicurile legate de evacuarea la tico cu catalizator si nu m-am prins care e Mi s-a rupt evacuarea - exact dupa recordul flexibil, flansa aia s-a rupt de pe teava. Eu am considerat intotdeauna ca racordu ala flexibil e catalizatoru..dar citit aici se pare ca nu e si ca de fapt e toba intermediara. Dubiile mele sunt legate de 2 lucruri : 1. tico meu se pare ca are catalizator. Are instalatia levato, aia cu leduri. Si e fab 2000. 2. flansa de prindere care s-a rupt e doar cu 2 suruburi - din ce am citit la cataizator e cu 3 suruburi... deci - care catalizatoru sa stiu ce fac in continuare merci.
  4. Salut, Trebuie sa fac o revizie mai serioasa la al meu Tico. As vrea sa stiu la partea motor cam ce ati recomanda sa fie schimbat. Evident ulei, bujii, filtru ulei, filtru aer...dar din ce imi aduc aminte mai sunt ceva supape...filtre (a trecut cam mult de cand nu am mai avut tangenta cu el ). Tot in tonul asta - ce bujii recomandati ? si ce ulei ? O alta mica problema o are la cutie - mai caraie cateodata - exista ceva care se stie ca cedeaza in timp...ca ceva bucsi la timonerie ..si sa le verific pe alea ? pe unde gasesc piese bune la un pret decent ? Merci mult
  5. sal, dupa cum spuneam - nu am verificat electromotoru pt ca in opinia mea nu e el defect...avand in vedere ca are momente cand porneste fara nici o problema. din ce stiu, daca ar fi fost ala defect problemele erau constante. LA bobina nu m-am gandit sa ma uit dar nu strica o verificare.. merci kinetix - pare o cauza foarte probabila ceea ce zici tu..daca motorasu ala nu mai lucreaza bine e posibil sa nu porneasca pt ca amestecu e dat peste cap. merita sa dam o privire. p.s. Am cautat sa vad ce s-a discutat pe forum..problema nu e reparatia ci cum sa identific ce e stricat si ce am nevoie e ceea ce kinetix a facut - adica noi sugestii la ce ar putea fi stricat si conduce la simptomele care le are... merci.
  6. Salut, Am un tico 2000, fara aer, la care i sa pus inchidere si alarma. Masina a mers perfect cativa ani de zile. De ceva timp are niste simptome ciudate si nu am reusit sa identific de la ce sunt. in putine cuvinte nu porneste decat cand vrea. bateria e ok (sau cel putin asa da in toate masuratorile, e incarcata si e inca in garantie). am verificat contacte, fire, masa...tot ce m-am gandit sa verific - si toate sunt ok. carbunii as zice ca nu sunt pt ca atunci cand vrea porneste fara probleme, la prima cheie. din pas in pas am ajuns la chestia aia care pp ca e conectata la catalizator - are 3 leduri rosu/galben/verde si e fixata inspre partea de sus la motor. scrie feed-back aria. chestia asta, daca ii iau borna la baterie si apoi o pun la loc - face un sunet asa cum face o pompa cand se amorseaza...un bazait scurt. ar putea fi de la asta faptu ca porneste sau nu porneste ? momentan am deconectat-o ca sa testez - poate dauna cu ceva sau merge si fara ? avand in vedere ca e fost o chestie adaugata dupa la tico pp ca merge si fara - da nu stiu ce influenta poate avea - creste consumu, merge mai naspa motoru...practic nu stiu ce rol are acolo ..ca de reglat regleaza ceva - probabil aeru/benzina... ceva sugestii...idei...daca aveti merci.
  7. pai in asta care il ai nu are si modele mai vechi ? sau e doar pt un anume model ?
  8. merci mult - o sa mai caut si eu ca numai cu bani am gasit pana acu - in special ma intereseaza un manula asa cum e ala de tico de ex - cu diagrame & stuff , ca manualul de utilizare il am si nu e nimic in el..
  9. Stiu ca nu e de daewoo da imi trebuie neaparat - are cineva idee de unde sa iau ..sau mai bine - are cineva vre-unul ? thanks.
  10. -in afara de faptul ca nu iimai arata viteza normala - avand de daams - care sunt mai mari un pic - nu apar si alte probleme ? cine mai are gume de damas puse ?
  11. mai rau scapa o camera decat un cauciuc - de ex la mine dupa 6 luni am vrut sa echilibrez presiunea in pneuri si nu am avut ce - toate erau la fel. Vezi ca e ceva in neregula - janta stramba, valva proasta, pus prost cauciucul, poate a fost intepat si l-a vulcanizat prost...
  12. tocmai am vorbit cu nicu barbu si a zis ca maine pune pe site gama de gume pt iarna de tico. http://www.autodaewoo.ro/
  13. sigur sunt euro ? le-am vazut si eu dar mi se par scumpe daca sunt si fara tva - ar veni cam 2.000.000 bucata - totusi nu am vazut pe site nicaieri specificat ca sunt euro sau dolari si daca au sau nu tva - daca stie cineva sigur sa spuna.
 

×
×
  • Create New...