Jump to content

kristi

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About kristi

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/08/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    kristig_8

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca
  • Din
    Cluj-Napoca
  • Auto
    Chevrolet Lacetti

Recent Profile Visitors

1824 profile views
  1. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce dimensiune (in cm) au stergatoarele de pe Lacetti hatchback? Va multumesc.
  2. Aduc stelele..:)

    La mulţi ani

  3. Cum am mai spus... ulei Mobil1, iar masina are 7000 km dupa 1 an.
  4. A fost prima revizie dupa 1 an deoarece inca nu am 15.000 km. Au schimbat filtrul si uleiul si a costat 210 RON. Cei de la ecomax au fost de treaba. Am avut programare de dimineata si in 30 minute au terminat treaba. Acum partea nasoala este ca trebuie sa imi schimbe si pompa de combustibil care scoate un sunet enervant, si cum nu este pe stoc trebuie sa astept... deja is aproape 2 saptamani si nici o veste... deci cred ca se fac ca au uitat.. trebuie sa le fac o vizita ca e al naibi de enervant sunetul.
  5. 210 RON prima revizie (filtru si ulei Mobil1) ... urmatoarele sunt putin mai scumpe
  6. textul scris de razvanclub1 este citat perfect un articol de pe www.gsp.ro
  7. Sunetul se manfiesta in momentul in care las acceleratia si se tot repeta in functie de viteza de rulare. Mi se pare ca se aude la ambele roti dar nu sunt sigur. De inghetat nu stiu ce ar putea ingheta deoarece masina sta in garaj la temperatura de minim +5 grade. Poate o sa incerc aventura cu cricul dupa sarbatori daca o sa am timp si rabdare, oricum tot dupa sarbatori este programata si revizia... pana atunci Sarbatori Fericite!
  8. In 80% din cazuri dupa ce pornesc, in mers, daca nu accelerez aud in spate un scartait ca si cum ar freca ceva la roti. Nu pot sa-mi dau seama ce este. Cateodata dispare dupa un timp (sau nu-l mai sesizez eu). Mi se pare ca si daca lasa masina sa mearga in inertie parca se franeaza singura ( poate e usoara senzatie, nu stiu sigur). Cred ca e de la frana de mana. E posibil sa nu revina la normal si sa frece foarte usor? A mai patit cineva?
  9. Aseara a nins mult, foarte mult, in cluj. Nimeni nu era preocupat cu dezapezirea drumurilor. Tocmai coboram o panta cat de cat abrupta, aveam sub 20 km/h, am ciupit un pic pedala a intrat instant abs-ul, am apasat tare dare masina mergea sanie. Noroc ca nu era nimeni in fatza. Era si virajata bine panta dar directia s-a comportat destul de bine chiar daca am avut niste emotii. Oricum am fost dezamagit de faptul ca "m-am dat cu sania" cu lacetiul meu, nici nua veam viteza. P.S. Am rotile standard Kumho care am impresia ca sunt "varza" pa zapada.
  10. kristi

    Breloc Chevrolet!

    mda... la dealer nu m-am gandit la prima ocazie ma duc si intreb @viper: am fost in toate benzinariile din cluj si nu am gasit cu Chevy!
  11. da, cat timp s-a zguduit era aprins si "engine check" apoi totul a revenit la normal... masina are 3500 km si 10 luni
  12. mersi satori! desi nici cei de acolo nu i-au dat de cap eu cred ca benzina din romania e de vina. am bagat omv 95 acum si a mers bine... voi baga numai omv 100 ca nu e mare diferenta de pret de la mol98 la omv100 si la prima ocazie cand mai patesc o duc in service oricum se apropie revizia
  13. kristi

    Breloc Chevrolet!

    Stie cineva unde as putea gasi breloc de chevrolet??? am cautat peste tot posibil (in cluj) si nu am gasit ... eventual o adresa de web de unde se poate face comanda sau ceva...
  14. S-a intamplat intr-o dimineatza... dupa ce am scos masina din garaj m-am intors pana in casa pt ca uitasem ceva .. la intoarcere am pornit si masina si a inceput masina sa se zgaltaie, motorul scotea un sunet anormal ca un diesel de vreo 20 ani si schimbatoru trepida in ritm cu motorul. M-am uitat la motor am crezut ca vrea sa iasa de sub capota ... pe teava ieseau tot jeturi de fum ca si cum ar fi ceva infundat...nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat ... masina a stat in garaj unde sunt peste 10 grade deci nu avea ce sa inghete... se aprinse si acel bec care sugereaza defectiune la motor... oricum dupa vreo 10 min si cateva porniri repetate si-a revenit si mi-am putut vedea de drum. S-a mai intalnit cineva cu acest fenomen?? Un prieten a patit la fel cu un clio la semafor si nici el nu stie care e problema... ma gandesc ca e de la benzina (eu folosesc numai MOL 98... la fel si prietenul cu clio)
  15. acesta e motorul 1.4 de pe lacettiul meu nu cred ca este la fel deoarece la kalos cerinta minima pt combustibil este "premium" ,iar la lacetti se cere "super" (date din autocatalog)
 

×
×
  • Create New...