Jump to content

EnZo

Membru
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

About EnZo

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/13/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    adybadguy

Profile Information

  • Location
    Braila/Craiova
  • Din
    Braila/Craiova
  • Auto
    Volvo/Daewoo
  • Model
    480/Tico
  • An
    1988/1995
  • Nr. Inmatr.
    BR 88 DEK BR 08 DEK
  1. Gabytico - ar trebui sa iti faci sticla clara la faruri , sunt pe " al 4-lea tuning " cateva persoana care executa astfel de lucrari , si cand o sa ai geamul perfect transparent atunci o sa bata mult mai bine . Becul, xenon, este D2S ? si schimbarea fazei scurte/lungi o executa un motoras care misca o mica oglinda nu ? Am si eu un set din asta de lupe de pe Passat B6, ce vreau sa il pun in farurile viitorului tico. O poza de la mine cu modelul lupelor mele :
  2. Fa si tu o specificatie cu model jante, J= ? , et= ? , si arata'ne o poza sa vedem si noi cum vine ... aaa si dimensiunea la anvelope.
  3. Gasesti poze pe acest topic la pagina 16 postu #318 !
  4. Parerea mea este ca ai cumparat unele dintre cele mai proaste cauciucuri care se gasesc la dimensiunea aia ... doamne fereste cu cauciucurile sa franezi hotarat pe ploaie , cred ca si montana pe ploaie au aderenta mai buna . 1. Castigi destul de multa stabilitate din jante mai late ( cu j mai mare ), cu suspensia mea sport dupa tico si jante de 4.5j alea de aliaj originale se comporta mai slab decat atunci cand am avut amortizoarele pe spate terci si arcuri normale cu jante pe 13" de 7j fata 8j spate cu et aprox ca cele normale, cauciucuri bridgeston potenta 155/70/12 iar celelate erau 175/50/13 Pirelli p6000. 2. Castigi stabilitate cu cat iti permiti sa folosesti jante cu et'ul cat mai mic , sau sa faci artifici in aceasta privinta -> distantiere ... 3. In cazul jantelor de matiz stock si jantele care le'am luat eu pt matiz, pe cele pe 14" 7J et<20 fata de cele stock am posibilitatea de a alege dintr-o gama mult mai variata de anvelope si chiar anvelope mult mai calitative cu talon mic ZR'uri ... LE. Poate sa fie si Ayrton Senna la volan daca cauciurile sunt | | cu termenul aderenta si calitatea lor este indoielnica.
  5. Are cineva ideie unde gasesc sa cumpar in romania becuri H4 cu tenta galbena ?
  6. @Gabi Boldeanu - au fost un chilipir ~100 Euro.
  7. Daca cele de 14" le'ai luat de pe 4 tuning , am vrut sa le iau eu si pe alea da am sunat prea tarziu
  8. Are cineva cumva poze cu Cielo incaltat cu jante: Keskin, Steffan' el , sau Borbet A, T ?
  9. Eu cred ca se potrivesc discurile EBC de nexia , diferenta de 2mm pe diametru e mica, inseamna 1 mm pe raza. Unde ai vazut acele discuri , ar trebuie sa existe si un PDF cu detalii tehnice, ia acel pdf, si comparal cu unul de la Bremo sau ATE pt discurile speciale de Cielo, si vei observa daca sunt diferente majore , dar eu unul nu cred , eu zic ca se pot monta.
  10. Azi mi'au ajuns si mie 2 seturi de la userul: uskt2005 ! User super de treaba coletul a ajuns in stare perfecta . Revin cu poze mai pe seara sau maine facute cu camera ca cu tel nu ies.
  11. Eu mi'am mai achizitionat un set de jante 4x114.3 R14, 7j ET<20 ! Cu care as vrea sa incalt matizu din familie. (Jantele sunt originale de Toyota Celica Supra mk1 )
  12. Ce dimensiune au anvelope din imagine ?
  13. Tot OFF-Topic: eu nu detin nici o componenta de la BRAX , dar am ascultat cateva masini din romania cu brax audio inside. Eu am dvd-player Pioneer, 2x Helix Esprit 136 amp de un helix e40 esprit + subwoofer cu 2 x alpine type R la care momentan nu am amplificator ... On TOPIC: Imi place acest matiz ! Singurul lucru este ca nu l'as cumpara la suma care se cere pe el.
  14. Eu unul am renuntat la tot ce este stock legat de audio in masina. Mi-am luat dvd-player in masina pt ca unu la mana eu radio nu ascult deoarece calitate transimiteri in romania este jalnica , 2 la mana ascult HDtracks, HD video si FLAC-uri, era track'urilor a apus de mult printre audiofili. Incercati sa ascultati o pereche de tweetere Brax Matrix 1.1 si 2 midbasi Brax Matrix 6.1 amplificate cum trebuie si dupa nu o sa mai considerati sistemele stock cine stie ce performante ... Ma bucur pt ca vad oameni pe forum care din PROPRIA LOR EXPERIENTA , au ajuns al concluzia ca pt a conduce o masina cu suspensie sport in romania este insuportabil.
 

×
×
  • Create New...