Jump to content

iulian222x

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About iulian222x

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2007
  1. daca intereseaaza pe cineva am vazut in magazine o promotie pt tico si matiz : 3 l de ulei daewoo + filtru de ulei romcarbon = 90 ron. uleiul este 10w30 !
  2. intentionez sa cumpar gm 5w30 dexos 2 care este atat pt diesel cat si pt benzina. daca l-a mai folosit cineva il rog sa posteze impresii. tks
  3. va mai dau eu nistre preturi pt schimbare distributie matiz fara aer : radacini : 490 ron city center : 530 ron scump, foarte scump ...
  4. cel de la GM (rosu) e bun ? se gaseste la 17 ron/l
  5. am sunat la radacini, se fac la toate punctele de lucru mai putin la pasajul Marasesti
  6. pe prima pagina m-am uitat a) 18 luni cu posibilitatea extinderii dupa cum urmeaza : b)24 de luni dar nu mai mult de 60.000 de km pentru autoturismele trasport persoane (cielo , matiz, etc) oricum am sunat si mi-au spus ca teoretic am iesit din garantie datorita faptului ca am intarziat cu doua luni sa fac revizia. deci practic daca o sa am probleme in perioada ramasa pot sa ma astept la un refuz.
  7. ok, ms , o sa sun maine sa vad cum e. daca nu apelez la Autonet.
  8. stie cineva daca radacini ferdinant mai efectueaza revizii pt daewoo ? pe site nu mai apare nimic si stiu ca acum 6-8 luni ramase singurul din reteaua lor care mai acceptau daewoo.
  9. inseamna ca am interpretat eu gresit. scrie : a) 18 luni cu posibilitatea extinderii dupa cum urmeaza : b)24 de luni dar nu mai mult de 60.000 de km... am considerat garantia de baza a ) si restul contra unei eventuale sume de bani , cum e la dacia garantia extinsa.
  10. la un matiz cumparat in vara lui 2007 se specifica in carnetul de garantie : perioada 18 luni (nu vb de garantia extinsa). Cum e , in ultima perioada cand s-a mai vandut matizuri s-a micsorat perioada ca vad ca altii au avut 2 ani ? Se apropie revizia si nu stiu daca sa ma mai duc la un service autorizat sau nu.
  11. vand difuzoare auto DLS Classic 225. pachet complet: cutie, factura, garantie inca 11 luni Caracteristici : difuzoare coaxiale, 2 cai diametru: 13 cm, tweeter 16 mm putere: 50W RMS / 80W max raspuns in frecventa: 60 - 20.000 Hz sensibilitate: 92 dB (1W/1m) crossover(cable filter): Low Pass: 6 dB & High Pass: 12 dB Impedanta 4 ohm se potrivesc perfect pe usile faţa Solenza si Logan pret 120 ron
  12. hai ca o sa ma uit mai atent. parca nu apare S( schimbare) decat la ulei si filtru ulei) restul sunt V(verificare). Eu am facut schimbul de ulei si filtru la revizia de 1500 si acum nu am decat 5500 dar din pacate au trecut 6 luni. iar dau bani pe ulei si filtru , ce naiba schimb uleiul la 4000 km ?? iar schimbarea uleiului din cutie are legatura ca e pe cablu sau din ce motiv se schimba asa des ?
  13. se schimba uleiul din cutie la 10 mii ? de ce ? in carte nu scrie nimic
  14. ce sa zic, bine ca imi merge acum. daca mai apare(sper sa nu) o sa le propun ce ai scris mai sus. oricum sunt total dezamagit de radacini ferdinant si giurgiului.
 

×
×
  • Create New...