Jump to content

Electro

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Electro

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Braila
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1997
  1. Multumesc pentru raspunsul prompt. Acum sa vedem daca facem rost de ceva scheme si soft... As fi foarte interesat de realizarea unui mic Computer de bord. Mai am o intrebare pentru cine poate sa mna ajute as vrea sa instalez airbag-uri... controll il face acelasi ecm? Trebuie schimbat ecm? sau se adauga un alt controler pentru airbag-uri? Este de ajuns sa postati si ceva link-uri pentru a nu scrie povesti intregi aici, iar eu am sa le studiez. Merg scheme de OBD2? Am gasit ceva aici http://pinouts.ru/CarElectronics/car_obd2cable_pinout.shtml Va multumesc!
  2. Am si eu o intrebare, am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Am achizitionat de curand un matiz din 2005 cu euro3 as vrea sa stiu ce tip de ecm are ALDL sau OBD2 ? Va multumesc!
  3. Am realizat asa ceva zilele trebute, nu necesita decat o mica gaura pentru intarirea pozitiei actuatorului. Deschiderea electrica functioneaza perfect si din buton si din telecomanda . Timp de lucru aprox. 3 ore. Piese necesare: -un actuator (eu am cumparat un sistem complet de inchidere centralizata de la carrefour cu 42 ron) -cablu (era in kitul de inchidere) -sistem alarma care accepta comanda deschidere portbagaj(era deja instalat pe matizelul meu) - 1 buc tija (merge si spita de bicicleta fara probleme) si... putina indemanare. Am muncit cam 3 ore dar sunt foarte multumit, deocamdata functioneaza numai cu telecomanda de la sistemul de alarma pentru ca inca nu am cumparat buton , dar am sa pun si buton. O sa revin cu poze si explicatii. Firul se trage foarte usor daca ai ceva experienta in cablari, daca este cineva interesat pot da explicatii. Va recond ca in momentul in care trageti acel fir, sa cablati 2 fire , unul de rezerva nu strica pe viitor. Tija de care vorbesti nu poate fi standard se construieste in functie de pozitionarea actuatorului. Am realizat deschiderea , acum testez niste pistoane ca la deschidere sa se deschida (sa se ridice) haionul singur .
  4. Am avut un cielo din 98 GLE, l-am vandut si am luat un Matizn E. Din prima zi ma deranjat faptul ca trebuie sa opresc motorul, sa cobor sa deschid portbagajul, ca sa pot lasa pe cineva cu tot cu bagaj... asa ca m-am pus pe treaba. Piese necesare: - un actuator inchidere centralizata.(am cumparat de la Carrefour inchidere centralizata completa cu 42 RON) - un cablu lungime aproximativa 4-5 m. - sistem alarma care are functia deschidere portbagaj (daca doriti sa se deschida si din telecomanda, lucru pe care l-am realizat eu) - un buton Matiz. Am sa revin cu poze si conexiuni daca este cineva interesat sa realizeze asa ceva. Subiectul exista deja... sory !
  5. Ma intereseaza triplele spate, ambele si stanga si dreapta; farurire ambele daca sunt electrice; mocheta interior si portbagaj; chedere usi fata. Ceva preturi daca se poate, multumesc!
 

×
×
  • Create New...