stf69x Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 (edited) cum se monteaza jaluzele la luneta ? nu pot sa le montez deoarece este distantza mica intre geam si bord si nu pot sa bag bormashina ... nici cea mai mica surubelnitza daca stie cineva vre`o metoda plz need help Edited March 27, 2006 by stf69x Link to comment
Lao Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Eu când am montat aşa ceva pe primul Cielo am folosit o şurubelniţă în cruce dintr-aceea mică, cu mânerul gros. Am apăsat bine pe holşurub (care nu avea mai mult de 1,5 cm.) în timp ce am înşurubat, acesta intrând destul de uşor în placa de carton (cea cu boxele). Link to comment
stf69x Posted March 27, 2006 Author Share Posted March 27, 2006 Asa am incercat si eu tot cu o surubelnita mica , dar am vrut sa montez suportul jaluzelei cat mai aproape de geam , acolo unghiul intre geam si suportul de boxe este cel mai mic si nu intra nici un fel de surubelnita , oare daca decupez putin mocheta si lipesc cu silicon suporturile pe placaj or rezista ? Link to comment
hohaele Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Vezi ca se gasesc la metro niste surubelnite mici la 90 grade care au mai multe capete si in stea si normale,poate te ajuta cu ceva,costa 110 mii lei vechi. Link to comment
basti77 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 @stf69x incearca sa le montezi pe partea inclinata acolo merg ca eu am montat dar trebuie sa pui 1 mare nu 2 mai mici deoarece acestea din urma fac cute. Link to comment
Recommended Posts