Jump to content
Sign in to follow this  
jamesblond

Radio Tico

Recommended Posts

Salut,

 

 

Radio tico (nou), montat de mine (specific asta, desi nu se poate mai simplu, doua mufe fool-proof si antena in gaura) se manifesta cam asa: fara contact se vede ceasul, il potrivesc, totul ok. Cind pun contactul, citeodata (foarte des), ori se stinge de tot display-ul, ori se stinge scurt si se aprinde apoi cu 1:00. Faza a doua, indiferent daca s-a resetat ora sau nu, in caz ca ramine display-ul aprins, il pornesc si se stinge din nou display-ul si nu intra pe radio. Dupa citva timp, sau mai multe stingeri-aprinderi din butonul de volum, pina la urma porneste pe radio, dupa care merge perfect pina la urmatoarea oprire/pornire/contact. Uneori la faza a doua de care vorbeam, ramine cu display stins orice i-as face.

Care ar putea fi problema?

 

Si scuze pentru offtopic, dar nu am gasit nicaieri, unde si cind faceti intilnirile? (vorbesc de Bucuresti)

Share this post


Link to post

Este radio original pt tico(TANK)? Mai verifica inca o data legaturile pe care le-ai facut.S-ar putea ca plusul permanent sa nu fie bine legat.sau radioul are o problema.

Edited by A.C_MATIZ

Share this post


Link to post

Da, este original TANK.

Am verificat legaturile, dar chiar nu am cum sa le fac altfel, sint doua mufe pe radio si doua in bord, si intra OK.

Nu stiu ce poate sa aiba aparatul radio, din moment ce pe alta masina a mers (nu e nou sigilat, ci doar nou nefolosit), iar la mufele din bord nu stiu ce sa verific. E cazul de electrician probabil, unde puteti sa-mi recomandati unul de incredere pentru o astfel de verificare?

Share this post


Link to post

Am rezolvat-o. Scriu ca sa inchidem topicul si ca asa e frumos.

Am fost eu neatent, mai era un fir de masa care vine undeva pe sub bord inspre volan. La radio era taiat si nu l-am vazut. M-am uitat la alt tico si am observat ce lipsea la al meu ;) Innadit fir, pus la masa si gata, merge perfect acum.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...