Jump to content
Sign in to follow this  
remix

Proprietar Auto Cetatean Strain

Recommended Posts

Ma intereseaza care sunt conditiile in care un cetatean strain fara rezidenta in Romania poate avea in proprietate autoturisme inmatriculate in Romania, pe teritoriul roman. Se poate asa ceva, sub ce forma, care sunt conditiile ce trebuie indeplinite si formalitatile ce trebuie facute ?

 

Pe site-ul prefecturii la inmatriculari auto spune sec "act identitate solicitant (original si copie)" fara a se mentiona daca are vreo relevanta cetatenia sau rezidenta solicitantului. Singura mentiune despre straini este la inmatricularea temporara in vederea importului temporar sau ceva de genul acesta... totusi aici nu este cazul, masina e deja in Romania si e inmatriculata, se pune doar problema schimbarii proprietarului cu un cetatean strain ... sau nu.

 

Va rog sa-mi indicati si mie unde sa caut sau sa-mi spuneti exact conditiile specifice unui astfel de caz.

 

Merci.

Share this post


Link to post

Aceeasi problema au avut-o niste prieteni. Nu au avut cum sa faca s-o inmatriculeze in Romania pe numele unor cetateni ai altei tari, fara rezidenta in Ro, asa ca masina ramane inmatriculata pe numele unui roman, cu numar romanesc, si o folosesc "strainii".

Edited by tatabobu

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...