Jump to content
Sign in to follow this  
usurelumihai

Planetara Rupta?

Recommended Posts

Buna ziua!

 

Stie cineva unde as putea sa gasesc la o planetara de Matiz la partea dinspre CV, adik la tripoda un rulment :( dintr-ala conic sa nu stiu exact cum se numeste; acela cu bile ca acele. S-a smuls din cutie planetara si am pierdut rulmentul.

Pe unde am incercat se gaseste toata tripoda sau, eventual planetara. Chestia este ca nu ma intereseaza tripoda sau sa cumpar planetara ci doar rulmentul ala! (costa prea mult o tripoda) Dak are cineva o planetara rupta sau cineva care doreste sa vanda chestia asta...ma poate contacta prin MP.

 

Pentru binele tau, ti-am scos numarului de telefon din mesaj

Edited by Satori

Share this post


Link to post

Incearca la autodaewoo.ro. Ai codul piesei?

Share this post


Link to post

Am incercat si cum va spuneam nu prea se vinde separat! D. Nicu Barbu a pus ca nu am sanse sa gasesc asa ca ma gandeam ca a schimbat cineva o planetara si mai are piese din ea. Bineinteles contra cost!

Share this post


Link to post

Salet! Merge de Tico? Daca da, atunci gasesti tripoda cu totul la D Nicu Barbu cu 1.5 mil s.h. . Daca o schimbi, verifica sa nu ai cumva lonjeronul ori contra aripa strambe/crapate pt ca o strici din nou. e cumva pe dreapta si s-a rupt cand ai dat in spate? :lavolan:  <img src= ">

Share this post


Link to post

Merge de Tico, dar tocmai asta zice omu' ca nu vrea sa cumpere cu totul ...

Share this post


Link to post

Mi s-a zis din service ca trebuie sa inlocuiesc capul de planetara stanga, si m-ar costa vreo 400 roni unul original cu garantie nu stiu exact cat, si 120 roni unul sub licenta. Capetele de planetara sunt sub licenta, le-am luat cu 100 roni acum un an si ceva. Ce ma sfatuiti? Sa le inlocuiesc pe amandoua cu unele originale? sau doar pe cel din stanga, la un pret mic? Mentionez ca actualul capat de planetara stanga, a cedat cam dupa 6-7 luni. Mie mi-e teama sa nu dau o gramada de bani pe planetarele originale, si la o groapa mai serioasa luata(se mai intampla, ce sa-i faci), sa se rupa.

Edited by vonLeeb

Share this post


Link to post

Cumpara Ruville. Fac si pentru Tico. Tot pe la 100RON

Share this post


Link to post

Astea pe care le am sunt de Tico, asa scria pe cutia lor, cred ca parametrii sunt la fel la ele.

Share this post


Link to post

Pe partea dreapta am capul de planetara schimbat cu unul turcesc (cam acum 3 ani) si de atunci si pana acum nu am avut probleme cu el, pe partea stanga am schimbat in service capul de planetara cam acum 2 ani cu unul original si apoi l-am mai schimbat inca odata (pe garantie) dupa un an si o luna pentru ca incepuse sa bata, insa de data asta le-am spus sa puna unul italienesc (aveau si original dar am zis ca il prefer pe acela italienesc). De atunci nu am mai avut probleme cu ele, insa crede-ma ca pai putin conteaza locul unde este fabricat, ci cat de bine este fabricat.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...