Jump to content
Sign in to follow this  
angela_b

Povesti

Recommended Posts

Astazi a fost o zi cumplita...prima zi de greva de la Metrorex...

 

Am avut 4 intamplari nasoale astazi...prima a fost la iesire din Lanariei care da in Dimitrie Cantemir...o masina condusa de un "domn" a trecut atat de aprope de mine incat m-a atins cu oglinda lui. Nu stiu exact unde, nu eram atenta, nu ma asteptam, m-a depasit, se grabea. A doua a intamplare a fost cu o "doamna" care se grabea si mi-a taiat fata la piata la 1 Mai.

 

Cea mai tare faza a fost pe Calea Victoriei, cand tot o "doamna" in spatele meu a vrut sa vireze dreapta si s-a atins de mine. Stateam si eu linistita la semafor. I-am luat numarul de la masina, norocul ei ca doar mi-a atins bara usor, fara pagube. Cand am ajuns la pasajul Marasesti, a pus unul o frana in fata mea de am zis gata nu ma mai pot opri la timp.

 

Pentru mine a fost o zi cumplita, fara sa am vreo vina...

Share this post


Link to post

Am si eu o poveste de pus aici. Circulam azi pe Stirbei Voda inspre Ateneu. Strada e cu sens unic. La un moment dat e un semafor dupa care drumul se ingusteaza din cauza masinilor parcate aiurea. Eu eram pe banda cea mai apropiata de bordura din stanga asa ca am pornit un pic mai tare ca sa ma pot baga pe banda mai din dreapta. Din spate venea un taxi care cand ma vede ca semnalizez sa ma bag accelereaza sa nu cumva sa am loc. Ma uit in fata vad ca pe banda aia masinile stateau si ar fi trebuit sa pun frana dupa ce as fi intrat asa ca stau in banca mea. Eh, nu stiu cum a facut ala dar cand a pus frana s-a oprit in bara unui Golf 3 sau 4 din fata lui. Prima lui reactie a fost sa deschida usa (desi cred ca s-a deschis din cauza impactului. Era o raie de berlina) si sa tipe la mine. Eu "ce e nene? ce ti-am facut eu?" si ma si gandeam ca prostul i-a facut aleia spolierul praf si ca el nu are nimic ca doar e Dacie. Ash... de unde? Spoilerul ei era impecabil dar lui dupa 10 metri i-a cazut bara. =))

Cred ca ori era unul de ala de l-a citit pe tolin si vroia sa isi faca masina pe RCAul meu si a avut ghinion ori faptul ca nu a vrut sa ma lase sa intru i-a daunat. In orice caz prosti e unii oameni! L-)

Share this post


Link to post

Drept e ca azi a fost o zi tare ciudata...Am parcat ca de obicei in fata intreprinderii...ma trezesc aproape de ora plecarii blocat de un matiz in felul urmator: parcase micrometric fata de oglinda de pe partea mea stanga, chiar m-am si mirat ca nu a atins nimic la masina... :osanale: ...

Si ca ziua sa fie completa in seara asta a mai venit si sorela mea cu suportul de la numarul pe fata spart si cu numarul indoit...asa a gasit-o in parcarea de la munca...

Bine ca s-a terminat ziua de azi. :uff:

Dar nu zic hop pana...  <img src= )">

Share this post


Link to post

Da' ce bre, e greva si la metroul din CT?

Edited by alx

Share this post


Link to post

@ALX

Cred ca a venit "aviar" din Bucuresti!!! =)) ...Sincer nu stiu, deja s-a terminat ziua...speram la altele mai bune.

Share this post


Link to post

Ieri am fost pt prima oara multumit deplin de actiunile Politiei Romane!

Desi a fost greva la metrou si stradute pe care altadata mergeai intins, acum erau superaglomerate, am facut cu SantaFe-ul vreo trei minute de la Romana la Unirii, mergand cu 60-70, in toate intersectiile era politie si iti faceau semn sa bagi mare. A fost un vis. (Ma pregatisem moral sa fac traseul ala in vreo 2 ore!)

Share this post


Link to post

la ce ora bre ai facut dumneata 3 min de la romana la unirii?..ca eu am facut 48 min in jurul orei 17, pe aceeasi ruta

Share this post


Link to post

probabil pe la ora 4.30 dimineata...

 

serios: bai nene ce noroc ai...

Share this post


Link to post

In jurul orei 3 si-un sfert PM.

Share this post


Link to post

cred ca trecea basescu sau tariceanu.. pe calea victoriei numai atunci se circula bine..

cica sant scosi cam 105 agenti de circulatie in trafic zilele astea, in diverse zone.. ar trebui si la intersectia de la razoare sa faca un post permanent de exemplu

Share this post


Link to post

Da, cam asa e, mare noroc ai avut...la Romana era aseara pe la 7 o coada bikilometrica pana la universitate, bine ca am apucat sa o vad din timp m-am incadrat pentru sensul giratoriu. M-am intors frumusel la Victoriei si am plecat spre splai, care era muuult mai lejer. Iar la razoare, azi dimineata...a fost criminal, 45 de minute de la intersectie pana in fata la Municipal. Nici un politist, nimica-nimicutza. Numai nervi, claxoane, injuraturi, viteji pe contrasens care iti taie fata la semafor...circul obisnuit.

Share this post


Link to post

Ieri in centru s-a circulat mai bine deoarece o coloana oficiala...cu motociclisti bla bla ...cu "basesti" a trecut de nustiu cate ori pe bulevard, numai atunci mai vezi cate un garcea pe strada! Si daca cumva ai norocul sa fii pe ruta coloanei oficiale, poate chiar inainte , s-ar putea sa ai noroc si sa circuli extrem de repede :)

Share this post


Link to post

Dimineata zilei de azi mi-a rezervat o mare surpriza:in jurul orei 10.00 am facut cam 45minute de la Sincai pana la Universitate,ruta care deobicei nu dureaza mai mult de 10 minute.Era o coada infernala de masini incarcate cu soferi super nervosi. :spumelagura:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...