Jump to content
Sign in to follow this  
tosha

Drumul Cu Masina Pana In Grecia Prin Bulgaria

Recommended Posts

60 USD carte verde pe 15 zile

2 x 414.000 tranzit Giurgiu (dus-intors)

300.000 si ceva taxa pod Giurgiu

2 euro dezinfectarea masinii in Ruse

10 euro vigneta in Bulgaria valabila o luna

taxa de drum in Grecia, 2 euro la fiecare punct de taxare de pe autostrada (cam la 100 de km unul de altul, un sens plateste celalalt sens nu)

La intoarcere: 2 euro dezinfectia in Kulata (Bulgaria), arati chitanta si nu mai platesti vigneta. In Ruse 6 euro taxa de pod.

Share this post


Link to post

Ati fost de curand?

Cum este mai bine sa mergi, ziua sau noaptea?

Share this post


Link to post

Pe inserate! Ziua e prea cald iar noaptea deranjezi!

Share this post


Link to post

Eu am fost in mai. Am ajuns in vama Giurgiu la 16:15, am iesit din Ruse pe la 17:15. Am ajuns la Kulata la 02:30. Am mers mai mult noaptea, drumul liber, nu am avut probleme.Parerea mea e ca cel mai bine mergi cum esti obisnuit. Daca stii ca poti conduce noaptea, incearca. Daca preferi sa mai fie si alte masini pe drum mergi ziua. Fazele cu raketii care opresc masini sa jefuiasca ocupantii cred ca au trecut (n-am mai auzit de mult de asa ceva). Ia si niste leva la tine, ca mai vrei si tu un cico rece sau o inghetata, ceva.

 

Cand am scris preturile am uitat de ceva: si in Giurgiu platesti dezinfectia masinii, nu mai stiu cat e dar oricum in jur de 300.000

Share this post


Link to post

Am auzit ca sunt probleme cu politia, adica radare, spagi ceva de genul acesta.

Cum v-ati descurcat, ati avut probleme?

Multumesc.

Share this post


Link to post

M-a oprit politia o singura data si am dat 5 euro spaga. Am parbrizul crapat, si asta zicea ca-mi da amenda si pune stampila in pasaport pentru ca "tehnic problem". A luat banii si m-a lasat sa plec. Spaga asta e standard, inclusiv daca te prinde radarul. Tot atat dai spaga si gata.

Edited by tatabobu

Share this post


Link to post

dar de carnet international a intrebat careva. Plec pe 19 in Grecia si vreau sa inchiriez masina de acolo sint zvonuri contradictorii cum ca as avea nevoie de carnet international sau nu voi cum ati mers?

Share this post


Link to post

Din cate stiu eu nu ai nevoie de permis international. Nu te interesa la ACR, ca ei le elibereaza si o sa spuna ca-ti trebuie, ca iau bani pentru asta. Vezi si tu pe site-ul MAE, ca trebuie sa scrie. Eu am fost cu masina mea si n-am avut nevoie.

Share this post


Link to post

am intrebat la ambasada si mi-au spus ca e nevoie, dar msa rog ma mai interesez. Daca mergeam cu masina din tara nici nu ma oboseam sa intreb, dar mi-e ca nu-mi elibereaza astia masina la rent a car daca nu le dau ce trebuie.  <img src= S">

Share this post


Link to post

O colega de la munca mi-a spus acum ca ea, cand a fost in Grecia, a avut nevoie de permis international pentru a inchiria o masina. Cred ca cea mai buna idee este sa cauti pe net site-uri de rent-a-car din Grecia si sa intrebi la prima mana. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult. Bafta.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...