dinoc Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Salutare tuturor, M-ar interesa daca se poate sa-mi schimb geamul proiectorelor de ceata de pe Nubira II cu unele cu geam clar ? Credeti ca este posibil ? /dinoc Link to comment
NFS Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Posibil sa fie posibil, dar nu e indicat! Te-ai gandit ce le faci la cei din fatza? Link to comment
BogdanG Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Ai gasit pe undeva asa ceva ? Chiar asa la ceilalti participanti de trafic nu te gindesti? Care este scopul pt a face asa ceva ? Link to comment
ovi_jer Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Nu il ajuta cu nimic nici macar sa ai orbeasca pe cei de vin pe sens opus pentru ca nu bat mai mult de 30 m. Geamul ala dispersor isi face treaba pe ceata .Fara el ai vedea decit un fascicul orbitor in ceata. Link to comment
dinoc Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Ei si voi acu ... nici nu se pune problema sa le fac in asa fel incat sa deranjeze pe ceilalti conducatori in trafic. Exista o multime de alte masini (chiar si Logan) care au asa ceva din fabrica - ... deci le vreau pt design si (evident) facute profesionist (adica sa si lumineze cum trebuie si nici sa nu deranjeze pe ceilalti) Link to comment
Ndi Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 N-ai cum sa le faci sa lumineze "profesionist" pentru ca geamul ala e facut sa compenseze lumina asa cum iese ea din bec si oglinda. Ai putea sa gasesti un proiector spart si sa vezi cum lumineaza, dar o sa ai un soc. Cand mi-am spart geamul la un far la ultimul accident m-am bucurat ca e becul si plasticul intreg, crezand ca n-are nimic. Ei bine, fara geam lumina canci, batea la trafic in ochi iar mie imi lumina bara si cam atat. Batea mai scurt decat proiectorul. A trebuit sa-i stramb un pic aparatoarea de la bec sa nu mai deranjeze traficul si am mers pe orbeti. Daca vrei intr-adevar alte proiectoare, ia-ti ceva cu un design apropiat si monteaza-le. Macar asa o sa fie din fabrica, desi ma indoiesc sincer ca vei gasi niste proiectoare cat de cat ieftine sa faca treaba alora originale. Am inteles ca unele "lupa" sunt vreo 35E. Dar cat dai aia primesti, daca nu mai putin. Plus ca strici designul. @ovi_jer: 30m? Link to comment
dinoc Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 probabil s-a creat o confuzie cu "geam clar" - poate nu asa trebuia sa-l numesc ... asa ca va intreb pe voi ... alte marci de masini, modele noi vin din fabrica cu proiectoare de ceata care nu prezinta striatiile/ghidajele acelea de care vorbiti voi ca sunt necesare ... banuiesc ca sunt o alta tehnologie , nu ? Link to comment
Recommended Posts