Jump to content
Sign in to follow this  
pesteimputit

Evaluare Tico

Recommended Posts

ma bate un gand sa renunt la tioc in favoarea unei masini diesel...

acum vreau sa va intreb cam cat as putea lua pe el?

 

masina este din 1997

are 75.5xx km

a fost lovita dar arata inca ok (adica a fost reparata in service autorizat in speta radacini)

are proaspat schimbate toate curelele+rola intinzatoare simeringuri si alte aasemea prostii + amortizoare fata

are toba inox borla sport, filtru conic, cauciucuri pirelli p3000 NOI (nu au 500km inca) paravanturi si proiectoare de ceata...

 

vine in set cu sistemul de sunet mai putin statia si subwooferul care o sa le mut pe masina noua

 

sistemul de sunet consta in sony f5550, jbl pe 13' pe spate si pioneer 10' pe fata

 

io ma gandeam asa per total pe la vreo 2800e

Share this post


Link to post

Ai pornit vreodata un diesel iarna la -10 grade? Nu mai intreb la -20 si mai ales daca a stat afara. Mai gandeste-te. Eu am avut diesel. De primavara pana toamna, era cum era (consum mic, masina mare, statea bine pe asfalt si daca era vreun accident, plangea celalat). Iarna in schimb: schimba bateria(deloc ieftina), cheama prietenii sa te porneasca tras, Plateste la straini sa te porneasca tras (nu poti lua curent de la oricine). Apa in motorina e altceva decat apa in benzina.

Parerea mea:STAI LINISTIT! Eu mi-am luat Tico de curand. Am dat pe spate cand am vazut ca mi-a consumat 4 litri de benzina la 113 km. Nici un diesel nu poate fi atat de economic.

P.S. Daca tot faci traznaia, ferestete de masini diesel mari dar foarte vechi (Mercedes - Bot de cal, Cobra, Audi 100, etc.) Eu cunosc samsar care le ia cu 300-400 de euro, le vopseste le bibileste si ia pe ele 1500- 2500 de euro. Vai de capul celui ce face prostia asta. Bafta!

P.P.S. Eu am cumparat Tico SX, 2000, 46.500, fool option, usor lovita dar bine reparata (proprietarul n-a incercat sa mascheze acest lucru) cu 2850 Euro. Asta ca sa-ti faci o idee despre cat vei putea lua pe ea. Atentie preturile sunt in crestere vertiginoasa. Vine vara, concediu'...

Ura!  <img src= ">

Share this post


Link to post

@pesteimputit, eu am vandut in aprilie Tico SX, an 1997, 76.000 km (am inteles de la vechiul proprietar cu nu erau reali, si ca ar mai fi avut 100.000 in plus, desi colegii de forum care au vazut-o la o intalnire au negat),cauciucuri noi Uniroyal (aveau 500-1000 km parca), huse la scaune+bancheta (deci tapiteria ok), Sony Exployd 3 cai pe fata, Domotec 4 cai pe spate, radiocasetofon Daewoo Tank original si functional, tot trenul fata schimbat (discuri,bacule,amortizoare,capete de bara, si ce o mai fi fost pe acolo), ulei+filtre schimbate, distribuite schimbata(curea, role etc),lovita in fata dar facuta foarte bine la Radacini Plevnei (am cunostinte acolo), deci am vandut cu 2500 euroi fara tocmeala.Probabil ca puteam obtine mai mult, dar nu mi-am batut capul.Am inteles ca acum au mai crescut putin preturile, deci banuiesc ca ce vrei tu ar cam fi ok.Cat despre diesel, eu catre asta am optat si sunt foarte multumit.Nu am facut nici o iarna inca, dar nu au cum sa fie probleme decat daca iei un diesel mai vechi in genul celor enumerate de D.C.L.Iar pe mine masina m-a dus pe la 7400 euroi luata din Germania.Daca vrei detalii iti stau la dispozitie pe PM.Bafta!

 

 

PS: scuze admini daca pealocuri am fost offtopic #-o

Edited by Rapiduletul

Share this post


Link to post

Ma simt dator sa ma amestec iar ca sa lamuresc o problema. Cu banii pe care ii iei pe Tico, (indiferent cat de bine l-ai da), nu reusesti sa iei o masina diesel decenta (indiferent de chilipir). Fereste-te de chilipiruri. Bafta!

Share this post


Link to post

@peste: eu unu ti-am vazut masina. daca schimbi aripa aia si daca faci curat in masina ( cred ca e mai greu sa faci curat ) poti sa te apuci sa o vinzi.

 

cat iei pe ea? dracu stie. daca gasesti un om care sa aprecieze evacuarea, filtru, mp3, geamul electric, te duci pe la 3000. dar nu va zice nimeni ca e incantat de aceste modificari. e in interesu lui sa nu o faca.

 

anul fabricatiei te trage in jos rau.

 

parerea mea ca toate modificarile facute iti sunt in dezavantaj acum. e doar o parere

 

 

uite informativ o masina care arata foarte bine, luata de samsar, la ce bani se va vinde. http://www.autovit.ro/html/6/225806.php

Edited by danmoise

Share this post


Link to post

Exista tico cu servo-directie?

 

Ca sa pacalesti ochiul te duci si ii faci o polisare cap-coada si o spalare ca la carte si sa vazi ca parca ai alta masina, o sa fii asa de surprins de ce masina ai ca o sa vrei tu s-o cumperi :banana:

 

Sa stii ca unii se uita foarte mult la ambalaj.

Share this post


Link to post

pai asta era si ideea!

 

sa vada o masina aranjata spre vanzare la ce bani se da. nu exista tico cu servo, dar gagiul ala va gasi un fraier care sa o cumpere. poate nu la 4000, dar la 3500+. poate masina chiar are km reali, desi ma indoiesc. sunt multe variabile. linku era informativ.

 

p.s. masina aia chiar arata bine in poza

Share this post


Link to post

da...

sa clarificam vreau sa vand tico si sa iau in rate una bucata skoda octavia 2.0 tdi

nu o mizerie SH !!!....

masina mai nou are discuri de frana zimmermann , placute si saboti ferodo si lichid ferodo...

maine sper le instalez pe masina..

deasemenea am luat in sfarsit intermediara de la borla si sapt viitoare cred ca o instalez...

masina probabil ca va fi pusa la vanzare pe la 3300euro.

inca nu sunt decis daca sa o dau sau nu

Share this post


Link to post

BWAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAH

 

@peste, daca tu o dai cu 3300 eu iti dau dif pana la octavia!

 

NIMENI NU VA APRECIA INVESTITIA FACUTA DE TINE. ai bagat multi bani dar sa nu crezi ca ii vei recupera...mai bine o pastrezi.

Share this post


Link to post

Nu cred ca o sa gasesti curand client pt masina la 3300. cine vrea sa-si cumpere tico il ia pt ca e masina mica de oras consuma putin si cam atat...2500 cred ca e pretul maxim pe care sunt dispusi sa-l dea majoritatea cumparatorilor. acum depinde si de ce noroc ai tu.

Share this post


Link to post

hmmm...

sa vedem decat sa o dau cu 2500 mai bine o dau pretenei sa mearga cu ea pana cade...

masina e cel putin impecabila dpdv tehnic..

as zice ca mai buna decat at cand a iesti pe poarta fabricii!!!...

Share this post


Link to post

trebuie sa recunosti ca ceea ce ai facut tu pe masina ai facut din pasiune. tico merge foarte bine si cu evacuare normala, radio simplu, elemente de franare originale (mai ieftine decat ferodo), geam mecanic etc.

 

intr-adevar ai o masina de exceptie dar un cumparator de tico nu vrea exceptie, vrea ieftin si economic.

 

ar trebui sa te gandesti la acest aspect. recomandarea mea este sa incerci sa strangi tu banii de avans de skoda si sa pastrezi si tico sau sa nu te uiti la "toti" banii si sa il dai la pretul pietei. depinde acum cat de mult te grabesti tu si cat de tare tii la bani.

 

mult succes.

Share this post


Link to post

pai nu ma grabesc intrucat mai am 2 maini in familie care le pot lua oricand si oricum as avea banii de avans :D

am uitat sa mentionez ca masina are alarma+inchidere...

Edited by pesteimputit

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...