Jump to content

Se Aburesc Geamurile Pe Ploaie

Recommended Posts

Actualizare: am patit faza asta acum 2 saptamani din nou la Reno cand ma intorceam acasa pe ploaie torentiala si am tot repetat faza cu Ac-ul de mi-a venit a (...) Erau cam 13-14 grade afara iar eu in tricou, deci nu-mi pemiteam sa stau cu geamul deschis. Asa ca am cam inghetat. Din fericire de pe la Vaslui s-a oprit ploaia. In ziua urmatoare ma plang unchiului meu de problema.

Si imi propune rezolvarea: in momentul cand incep sa ti se abureasca geamurile da caldura si ventilatorul la maxim. La prima ploaie torentiala cand m-am intors la Iasi am testat-o: s-au dezaburit instant. apoi am lasat caldura mai la mic si ventilatorul la fel si n-am mai avut probleme.

Mie mi s-a intamplat intr-o mazda zilele trecute si pana n-am bagat aerul conditionat nu s-a dezaburit.

Deci solutia cea mai utila, A/C, ventilatia la maxim si comutatorul de temperatura la nivelul dorit pentru confortul pasagerilor. Dupa ce se dezaburesc cred ca e de ajuns doar intretinerea starii cu ventilatia o treapta sau doua mai jos si cu AC oprit.