Jump to content
Sign in to follow this  
Shenck

Casa de piatra si Matiz de otzel!

Recommended Posts

Casa de piatra. Sa-ti iei matizul un EAC ca tare e bine vara ;)

Si sa-l stapinitzi sanatosi!

Share this post


Link to post

am niste emotii pentru maineee!!! parca as face cine stie ce manastire, nu m-as lega de femeia ce o iubesc...

partea mai rea e ca inca nici eu, nici ai mei nu am cumparat flori (stam la 20 km de oras, nu am avut timp astazi sa mergem, da; rezolvam noi, nu ne putem duce acasa la oamenii aia cu mana goala...).

am avut, cum am mai spus, dacie 1300, 1310, acu' are tata o srn, iar de caldura- nu ma plang... :oops: decat VARA, cand slabesc vreo doua kile/ora :D . neaparat deci AC, daca nu- imi iau frigider portabil :twisted: :idea:

va spun maine seara cum a fost la petrecere! :oops:

Share this post


Link to post

Din partea membrilor Daewooclub : Sa ai parte de o nevasta pe care sa o iubesti, sa te iubeasca si sa fiti sanatosi. Evident alaturi de Micul Gigant!

181921154.jpg

Share this post


Link to post

A FOST SUPER LA PETRECERE!

va MULTUMESC pentru urarile de bine, PRIETENI !

atasez si o poza, sper sa va placa sotia mea!

12_aprilie_007_thumb.jpg

Share this post


Link to post

MULTUMESC inca o data pt urari! :D

sper k n-am deranjat pe nimeni daca am pus o poza cu sotioara mea pe acest forum. daca deranjez, am sa ma potolesc :) ceea ce ma bucura este ca 6 dintre voi ati vizualizat fotografia, sper k v-a si placut :twisted:

astazi am fost la casa noastra impreuna cu parintii si am desfacut cadourile de la petrecere; am fost f incantati :oops: lucruri folositoare, care ne vor face viata un pic mai usoara. daca ne-ar fi facut cineva cadou un Matiz, il pupam! da asteptam pana la vara :|

 

in leg cu topicul, nimeni nu spune NU unui Matiz full op, insa pretul e un pik cam marisor, kiar si cu reducerile de acum. mie sincer mi-ar surade ideea fullop, insa... :? probabil k finitiile sunt de o calitate mai buna? sau ma insel, sunt normale, ca si la restul modelelor E? macar sa stim si noi, cei care nu au vazut/condus bijuteria full. asteptam opinii! cu interes :!:

Share this post


Link to post

ia-ti mai macar un SE ...macar pentru strgatoarele pe spate si interiorul mai bogat in tapitzerie !.....

Share this post


Link to post

Lucian probabil multi dintre noi ar fi ales fulopp dar din motive financiare au renuntat.Mie unul mi se pare putin cam exagerat pretul la fo fata de dotari.Vezi ca este si un calcul pe aici cu ce imbunatatiri poti pune la E si cu ce pret.

Share this post


Link to post

stiu, am citit kestia cu imbunat, NU se justifica pretul !

iar pe unele dintre ele le pot instala cu manutzele mele. un actuator pt portbagaj va fi una dintre primele lucruri instal, alaturi de cass, boxe, inc centrel+un jafulet de alarma din metro, la fo 1,2-1,3 mil (mai mult de moft, nu k mi-ar fura cineva masina din garaj- stau la tzara, curte mare , garaj spatios, senzor perimetru curte+gradina + kaine!!! si RAU :) )

mi-ar mirosi mie fain o blackwiddow (reklama) cu pornire motor, da e kam skumpika, de banii aia imi iau niste actuatoare de pe spot.ro, la 350k, sau un set de 4- ma uit p-unde l-am gasit pe net si va spun si voua.

numai bine tuturor!

 

p.s. : va place imaginea asociata? am "luat-o" de la un Matiz 2

Share this post


Link to post

Sa fie intr-un ceas bun, sa aveti noroc si bucurii multe impreuna!

 

...in leg cu topicul, nimeni nu spune NU unui Matiz full op, insa pretul e un pik cam marisor, kiar si cu reducerile de acum. mie sincer mi-ar surade ideea fullop, insa... :?  probabil k finitiile sunt de o calitate mai buna? sau ma insel, sunt normale, ca si la restul modelelor E? macar sa stim si noi, cei care nu au vazut/condus bijuteria full. asteptam opinii! cu interes :!:

...finitiile nu sunt de o calitate mai buna, ci... sunt mai multe! :lol: (interioarele de usi, in mod special difera mult... si nu se pot "aranja" la E). Restul, se poate pune. E bine si -E, numai ia-l! :lol:

 

Tip: vorbeste cu nasu' sa sara el cu un matiz pentru sotia ta, mai iti iei si tu unu', si asa aveti amandoi masina ca nu va scoateti ochii! :lol: :twisted: :lol:

Share this post


Link to post

da Oana n-are permis, si nici n-o incanta ideea :D

iar in leg cu nasul, nici al doilea gasit nu a fost prea serios, suntem in http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15613&view=findpost&p=450382][url=http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15613&view=findpost&p=450382]cautarea[/url]'> celui de-al treilea, speram ultimul si cu noaroc!

 

Iar masina ne-om lua noi, kiar de-ar fi sa moara toata lumea! ...kare nu ne place... :twisted:

 

observ ca poza cu noi doi a fost vizualizata de 10 ori- oare va place asa de mult? :?

Share this post


Link to post

Casa de piatra si tot ce va doriti!

... p.s. : va place imaginea asociata? am "luat-o" de la un Matiz 2

E na!?

 

...observ ca poza cu noi doi a fost vizualizata de 10 ori- oare va place asa de mult? :?

Poza a fost vizualizata de 10x, adica 10 insi au dat click pe ea s-o vada mai bine! Ceilalti s-au multumit sa se uite mai de departe :)

De placut sunt sigur ca le place tuturor :) rezolutie buna, luminozitate perfecta, timp de expunere mic... tot ce vrei! :lol:

In rest ce sa-ti mai zic... :roll: e facuta cu o camera BenQ, model DC1500, cu blitz-ul, digital zoom =1, camera cred ca avea data si ora setate aiurea... :wink:

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

Data cel putin: Aprilie 15 2004 . Da stai bai Sergiulica ca m-am prins: setase omu data in cinstea zilei in care ne intilnim noi. :)

 

Mesajul asta trebuie spart in 2: "Nunta lui Lucian" si "Achizitie Matiz cu toate accesoriile"

 

Numai bine!

Share this post


Link to post

hai ca sunteti faini! :D

vad k v-ati uitat la propertisurile :oops: pozei, misto, n-am ce zice, daca o faceam eu, iesea si mai clara, dar aluia i-au tremurat mainile.

data realizarii pozelor a fost 12 apr 2004, insa le-am prelucrat un pic, poate d-aia data era eronata (un pic :) )

si d-acuma gata, ca mi-am luat nasul la purtare! o termin frumusel cu prostioarele, nu vreau sa abuzez de bunavointa voastra (c-am mai spus odata "dvs" si cineva m-a luat in focuri). si aia a fost logodna+cununie civila, k nunta e pe 10 iulie. sunteti si DVS invitati! :lol:

Share this post


Link to post

Eu o sa iti urez mai altfel un pic, dar citeste bine inainte. Asa mi-a urat cel mai bun prieten al meu, care mi-a fost si cavaler de onoare: "Sa ai casa de rahat ca sa nu-si bage nimeni nasul in ea!". Daca e prea aiurea, ma ierti si ma iertati toti, dar eu am apreciat sincer urarea! Si asta si fac(em), avem grija, printre altele, sa nu lasam pe nimeni din exterior sa ne faca legile in casa!

Share this post


Link to post

ai dreptate, toate-s bune si frumoase pana isi baga cineva nasul in fericirea cuplului!

toate cele bune tuturor!

Share this post


Link to post

Sper inca o data ca nu te-ai suparat si ai luat urarea mea global, nu ad-literam... A fost sincera!

Share this post


Link to post

Telefon: 0766525486

Vand Daewoo Matiz SE POWER r/sp Blue Sky

din 2003 martie ,21oookm.olariu_silviu2002@yahoo.com

 

am vb cu tipul, e de treaba (are nevoie de bani, o da de nevoie). vrea pe ea ~5000 EUR, de la 5500. am stat in unul identic si e super OK. voi ce spuneti? pe mine ma incanta geamurile el, inch central, servodir, AC, oglinzile regl din int, sterg hayon, barele portbagaj aerian (utile pt un sicriu din ala de plaskit- asa ii spun eu :lol: ), cass cu 4 boxe, capitonajul de la usi etc. parca ma incanta mai mult decat un E/AC nou. acuuu, sa vad ce-o fi... voi ce spuneti? am mai vb pe messenger cu unii, insa as vrea sa fiu ceva mai lamurit, mai determinat pt una sau alta. masina e in stare f buna, revizii la timp (doar 2 :? ), culoare imi place mult. sfaturi, opinii- orice e binevenit :thanks:

Share this post


Link to post

sal'

tb sa iei in considerare faptul ca omul are 21.000 deci a mers ceva cu ea. Nu e mult, dar nu e noua. Du-te sa o vezi, ia-o si du-o intr-un service daewoo, comanda o constatare da-i 2-300k mecanicului si spune-i ca vrei sa stii orice defect are masina asta. Daca e ok, ramane numa' sa dai banu'. Tine-ne la curent. Succes

Share this post


Link to post

Lucian, te rog sa nu te grabesti! Daca tot vrei sa dai pe ea 5000 euroi dintr-o data (ce, ai înnebunit!, ar zice unii!) atunci ia în calcul si posibilitatea de a o cumpara cu un credit bancar. Dai un avans de 40% (2.500 euro) si cam 80 euro/luna pe 5 ani (pentru modelul pe care l-ai ales: SE POWER R/SP de 6440 euro la promotie). Ti-am facut calculul pentru RaiffeisenBank, cu 9% dobânda pe an. Ai parinti, ai socrii, nevasta, prieteni, rude etc., este imposibil sa nu fii ajutat! Masina va fi, totusi, noua, virgina! Te rog sa te gândesti de doua ori înainte sa faci acest pas! Bafta!

 

RAIFFEISEN - Neamt

 

RAIFFEISEN - Sucursala Neamt ( Piatra Neamt )

Adresa: Pta. Stefan cel Mare nr.3

Telefon: 0233.206.400

Fax: 0233.212.287; 0233.232.2

 

RAIFFEISEN - Agentia Poiana Teiului

Adresa: Loc. Poiana Teiului

Telefon: 0233.266 051; 0233 266

Fax: 0233.266.388

 

RAIFFEISEN - Agentia Roman

Adresa: Str. Nicolae Titulescu nr.42

Telefon: 0233.741.479

Fax: 0233.741.979

 

RAIFFEISEN - Agentia Targu Neamt

Adresa: Str. Stefan cel Mare nr.43, bl B2

Telefon: 0233.208.107; 0233.208.1

Fax: 0233.790.923

 

 

[TOP]

 

Credit AUTO – persoane fizice

Creditul este disponibil in Lei, EUR, USD - cu o valoare intre 2.000 – 75.000 EUR si se acorda pe o perioada de 6 - 48 luni. Perioada de acordare se stabileste ca multiplu de 6 luni.

AVANS: - min 15%; nu exista limita maxima atata timp cat creditul depaseste 2.000 EUR.

Asigurare CASCO + FURT cesionata in favoarea bancii.

Gaj asupra bunului achizitionat.

NU SE SOLICITA GIRANTI

 

COSTUL CREDITULUI

 

Dobanda variabila, aplicabila la soldul creditului: 23% pe an pentru ROL sau 9% pe an pentru USD/EUR

Comision de administrare - 2% calculat anual la soldul creditului.

 

CRITERII DE PRE-SELECTIE- pentru solicitant si co-debitor

 

Cetatean roman cu domiciliu permanent in Romania

Varsta intre 21 – 60-n ani (n – perioada creditului)

Sa fie angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata/determinata (pe minim perioada creditului)

Pentru angajati – minim 6 luni la locul actual de munca sau min.1 an la locul anterior de munca;

Pentru intreprinzatori privati (notari, avocati, medici, contabili autorizati) – societatea sa isi deruleze activitatea de minim 2 ani

Limita minima a venitului net lunar pe familie 200 EUR. Bugetul familiei este constituit din veniturile solicitantului plus cele ale sotului/sotiei in calitate de co-debitor. In cazul in care solicitantul nu este casatorit oricare ruda de gradul I poate avea calitatea calitatea de co-debitor

CALL CENTER

 

Dupa completarea tuturor campurilor din Fisa de informatii necesara pre-aprobarii, Agentul de vanzari va suna la Call Center: 0800-8.02.02.02. Numar apelabil gratuit, fara prefix, din intreaga tara, de la posturi telefonice fixe disponibil luni – vineri 8.00 – 20.30 si sambata 9.00 – 16.30. Dupa comunicare tuturor datelor cuprinse in Fisa de informatii necesara pre-aprobarii operatorul Call Center va comunica Agentului de vanzari un numar de pre-aprobare care va fi notat pe cererea de credit.

 

Lista documentelor necesare pentru Creditul Auto

 

Actele de identitate ale solicitantului/co-debitorului

Adeverinta de salariu a solicitantului/co-debitorului (sot/sotie, copii, frati etc), formular tipizat

Copie a carti de munca certificata de angajator/Inspectia de Munca-pentru solicitant si co-debitor (primele si ultimele doua pagini).

Adeverinta oficiala referitoare la statutul intreprinzatorului si adeverinta oficiala de venit, emise de administratia financiara pentru intreprinzatorii privati si liber-prfesionisti, dupa cum urmeaza:

Avocati Actul de Inscriere in Barou, declaratie impunere pe anul anterior stampilata de administratia financiara si copie dupa registrul de incasari si plati pe ultimele 6 luni

Doctor Certificatul de inscriere in Registrul unic al Cabinetelor Medicale Individuale, declaratie impunere stampilata de administratia financiara si copie dupa registrul de incasari si plati pe ultimele 6 luni

Notar Actul de Inscriere in Camera Notarilor Publici, declaratie impunere pe anul anterior stampilata de administratia financiara copie dupa registrul de incasari si plati pe ultimele 6 luni

Contabil autorizat Actul de Inscriere in Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR),declaratie impunere pe anul anterior stampilata de administratia financiara copie dupa registrul de incasari si plati pe ultimele 6 luni

O chitanta/factura de plata pe ultima luna a utilitatilor (intretinere sau telefon sau lumina)

Factura proforma.

Copii dupa documente doveditoare pentru credite, rate de leasing, alte rate aferente vanzarii-cumpararii in rate, chirii, pensii de intretinere etc (contract de credit, plan de rambursare, dovada ultimei rambursari, extrase de cont etc.) – daca este cazul

COMPLETAREA DOCUMENTATIEI DE CREDIT

 

Completarea acordului de consultare a Centralei Riscurilor Bancare : 2 exemplare pentru solicitant si 2 exemplare pentru co-debitor.

Completarea Cererii de credit.

 

DEPUNEREA DOSARULUI DE CREDIT

 

Agentul de vanzari va depune documentatia de credit la Banca. Fiecare dosar va contine un opis in care se vor mentiona documentele prezentate.

 

ANALIZA SI APROBAREA DOSARULUI DE CREDIT

 

In termen de maxim 48 ore de la depunerea documentatiei de credit de catre Furnizor, aceasta va avea o rezolutie, care va fi comunicata.

 

ETAPA DE ACCEPTARE A DOCUMENTATIEI DE CREDIT

 

RB va instiinta Furnizorul si Clientul despre rezolutia adoptata, indiferent daca solicitarea de credit este refuzata sau aprobata.

 

In cazul aprobarii cererii de credit, Clientul va trebui sa se achite avansul comunicat in cererea de credit (de minim 15% din valoarea facturii proforma), in contul Furnizorului sau sa il depuna in contul curent deschis la Raiffeisen Bank.

 

Semnarea contractului de credit este conditionata de emiterea unei Facturi proforma cu toate informatiile de mai jos:

 

numele furnizorului

numele dealerului

adresa, nr de telefon (fix) fax ale furnizorului

detalii de identificare (cod fiscal, nr inregistrare la Registrul Comertului) ale furnizorului

informatii privind contul bancar al furnizorului

pretul masinii (cu TVA inclus)

detalii despre masina: marca, tip, nr sasiu, serie motor

Clientul se va deplasa la Sucursala Municipiului Bucuresti si va semna contractul de credit, inclusiv graficul de rambursare, cererea de standing order, contractul de gaj.

 

In termen de 24 de ore, Furnizorul va remite Sucursalei/ Judetene factura fiscala, in cazul in care autoturismul se afla in stoc. In cazul in care acestea necesita comanda speciala si factura proforma nu este intocmita conform cerintelor bancii, Furnizorul se obliga sa transmita ulterior toate informatiile necesare.

 

Dupa semnarea contractului de credit, de gaj si inregistrarea acestuia la Arhiva electronica a Garantiilor Mobiliare, a cesiunii politei de asigurare si depunerea avansului, banca va credita contul curent al furnizorului cu suma din factura proforma, in termen de maxim 24 ore.

Share this post


Link to post

Desi personal nu sint adeptul SH-urilor, asta mi se pare o oferta buna ... penru cine le apreciaza, accesoriile sint multe si interesante, iar faptul ca beneficiezi de inca ~ 2 ani de garantie nu-i de colea ... pe linga vizita OBLIGATORIE la un mecanic Daewoo de incredere, cere sa vezi carnetul de garantie, in care se specifica regularitatea reviziilor, schimburile de ulei si eventualele interventii in garantie (mie imi suna ca masina a avut ceva probleme ... am asa un feeling ... daca sint rezolvate in garantie, este OK, daca nu, incepi tu sa alergi sa le rezolvi ...)

Acum, e de vazut ce inseamna si unul nou (financiar vorbind)... daca te poti apropia de el, evident e mult mai bine asa ...

Share this post


Link to post

un Power nou e scuuuuump rau de tot, iar cu ratele/luna- e une kaine problem: nu luam niciunul 100 eur (venit fam 200 eur/familie), deci cade din start aceasta varianta. as mai putea lua pe tata, k el are mai mult decat mine, da' are niste rate pe inca vreo 2ani jumate  <img src= "> la cosmo, nu cred k se poate, chiar daca rata e de vreo 800k (deh, tv samsung plano, microunde, aspirator si fier de calcat (bine, ultimile 2 ni le-a facut noua cadou de logodna :oops: ).

omul a vrut odata, cand eram in Sv cu scoala intr-o excursie cu autocarele, savina sa dam o tura, insa l-am refuzat politicos, pt ca nu voiam sa ma dau in spectacol pe acolo fata de copii si colegi (d-nele inv si d-nii prof), cu toate ca ma mancau toate cele sa ma sui la volanul unui SE Power. e in tratative, totul depinde de ... stiti voi de ce. asta e, traim in Ro.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...