algys Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 (edited) Salutare, am si eu un necaz. Butucul de pe usa soferului e stricat si nu se inchide cu cheia. De la butonul de pe usa se inchid usile, inclusiv rezervorul, dar nu mai face functia de deschidere nici pe usi nici pe rezervor. Care sa fie cauza? Daca montez o inchidere after market, unde gasesc modulul de inchidere sa leg firele? Eventual sa iau o inchidere cu tot cu actuatoare, dar trebuie sa gasesc modulul masinii. Unde ar trebui sa il gasesc? Edited April 5, 2011 by algys Link to comment
ZDN Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 FOLOSESTE FUNCTIA SEARCH!!! AICI! Link to comment
algys Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 (edited) Ok, dar peste tot acolo sunt sfaturi despre modulul de cielo, dar eu am Espero, deci...nu am rezolvat nimic Edited April 6, 2011 by Salex Link to comment
ZDN Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Parca cielo nu e tot Daewoo? Acuma,modulu comanda inchidere centralizata se afla in spate la ECM ,acesta se afla in partea din dreapta, la pasager,se vede,ai cateva suruburi. Scoti ECM-u cu grija,si in spate la ECM si afla modulu. Verifica contactele,actuatoru, Si vezi,sa discutat despre alarma + inchidere,se explica tot,cum legi modulu nou,actuatoare,fire,tot.intra pe sectiune CNEL tuning. Sper sa-ti fie de ajutor ,si bine ai venit pe DWCC Link to comment
algys Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 (edited) @ZDN multumesc frumos pentru sfaturi .Sper sa_mi fie de ajutor sfatul tau, multumesc si pentru rabdare si intelegere. Edited April 6, 2011 by Salex Link to comment
Recommended Posts