laurentziu83 Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Vand detector radar Beltronics RX 65. Specificatii: Operating Bands X-band: 10.525 GHz ± 25 MHz K-band: 24.150 GHz ± 100 MHz ca-band: 34.700 GHz ± 1300 MHz Ku-band: 13.400 GHz ± 25 MHz Laser: 904nm, 33MHz bandwidth Radar Receiver/Detector Type Superheterodyne, VTO Scanning Frequency Discriminator Digital Signal Processing (DSP) Laser Detection Quantum Limited Video Receiver Multiple Laser Sensor Diodes Display Type 280 LED Alphanumeric Bar Graph or Tech Display 3 Levels of Brightness, plus Dark Mode Power Requirement 12VDC, Negative Ground Programmable Features Power-On Indication Voice Alerts Power-On Sequence Signal Strength Meter AutoMute City Mode Sensitivity Radar/Laser Bands Sensitivity Control Highway, AutoScan™ and City Auto Calibration Circuitry VG2 Immunity Dimensions (Inches) 1.25H x 2.75W x 4.75L Cumparat de mine in ianuarie si folosit relativ putin, cateva mii de km. In garantie. Cea mai importanta facilitate pentru care l-am ales a fost posibilitatea de a inchide benzile nenecesare si de a lasa activa doar banda K. In pachet mai am borseta de transport, cablu smart-cord (cu buton de mute pe alimentarea de la bricheta), 2 suporti cu ventuze pentru parbriz, un suport pentru prindere la parasolar si un cablu de alimentare simplu de la bricheta. Am mai avut un Bel 795 inainte si mi-au ramas un suport cu ventuze si un cablu de alimentare de la el. Le dau si pe ele intrucat mie nu imi mai trebuie. Ma gasiti aici, pe PM sau la laurentiu_ciobanu83(arond)yahoo.com. Pret 650 lei negociabil. Link to comment
Recommended Posts