Andrasxxx Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 SALUT ! Am deschis acest topic pentru ca nu mai stiu ce sa fac... am si eu un matiz 2 cu motor de 1.0 cm (1000)cm si de cateva saptamani bune se tureaza singur in gol am inteles ca este senzorul IAC dar problema cea mai mare este ca nu gasesc acest senzor nu este la fel ca cel de la matiz. ("> si este de negasit! am cautat pe toate site-urile dar degeaba pana la urma am gasit la un magazin ,dar este in jur de 19 milioane vechi... pai frate cu bani astea faci multe... la matiz este in jur de 1,5 roni maxim... din cate am inteles este cu tot cu debitmetru de aer. daca stiti pe cineva care are..sau stie sa il repare dar nu cred c el este capsat... va rog frumos sa ma ajutati.!!! multumesc mult de tot! Link to comment
Kinetix Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Salutare. Eu am adaptat un IAC de Matiz la Tico Euro2. A fost nevoie de cateva modificari, dar a mers. Fa niste poze la ala al tau (varf, urechi de prindere, mufa), poate se adapteaza cel de Matiz. Totusi, cel de Matiz nu are cum sa fie 1.5 RONI... Poate voiai sa spui 150 RONI... Toate cele bune. Link to comment
tolin Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Motorul de 1L n-are IAC, are MTIA. Curata corpul clapetei la interior cu CarbCleaner si invata sa-i faci procedura de Idle Learn, nu trebuie sa-l schimbi. Link to comment
Recommended Posts