Jump to content
Sign in to follow this  
gktalin

Fiabilitate Nubira Ii 2007 Gpl

Recommended Posts

Salutare tuturor forumistilor!

 

Sunt fericitul posesor al unui DaeWoo Cielo Executive Euro 3 cu GPL montat dupa achizitionare. Sunt foarte multumit de aceasta masina, cu toate ca a necesitat ceva interventii. Intretinerea este ieftina, este o masina care se preteaza atat deplasarilor in orase cat si celor intre orase, fiabilitate bunicica, portbagaj mare. Mai pe scurt o masina pentru cei fara fite, care sunt interesati sa circule mult, in conditii de confort relativ, cu cheltuieli mici.

Tatal meu isi doreste un Cielo, si s-a gandit la al meu. :) In eventualitatea unei tranzactii, as ramane "descoperit", si m-am gandit la o Nubira din 2007, model cdx, cu GPL din fabrica. Rog toti posesorii de asemenea masini sa ma ajute cu ceva informatii despre fiabilitate, costuri de intretinere, probleme comune, sfaturi la achizitie, cam tot ceea ce ar fi necesar unui cumparator de Nubira neinitiat in tainele auto.

 

Va multumesc si va doresc "drumuri bune"!

Share this post


Link to post

Secţiunea "Despre achiziţii auto" (unde ţi-am mutat topicul), ai citit-o? Cum ai deschis topicul pe secţiunea "Diverse", cred că nu... da' nu e tipul pierdut. Găseşti acolo destule topicuri ce te-ar putea ajuta. Spor :)

 

 

 

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...