Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Mecmar

O Vila, O Casa La Curte, Un Apartament La Bloc

Unde locuiti in momentul de fata?  

111 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

La bloc un apartament cu 2 camere una bucata Cielo inca student dar din pacate singur singurel  <img src= ("> .

Share this post


Link to post

Noi ne-am inhamat in 2001 la rate si ne-am mutat intr-o casuta. Cu ajutoru' lu Dumnezeu terminam de platit in dec.2012.

 

vlad

Share this post


Link to post

Eu stau la mama si la tata meu. Ei zic ca "atat cat inveti te tinem dupa aia te descurci". Facultatea se cam termina si eu din salaru meu nu ma incumet sa ma chinui singur sau chiar si in cardashie cu iubita mea. Nu cred ca mi-ar fi imposibil pentru ca am un salar decent dar... de ce sa renunt la tot confortul de la mama si sa iau tot salarul pe care il cheltuiesc pe tot felul de prostii si sa-l bag in facturi si chitante si alte alea...

Deci la mama acasa ca e cald si bine. Cand nu s-o mai putea vedem ce moshtenesc sau ce inchiriez.

Share this post


Link to post

Apartament ipotecat pana prin ...2024. Copiilor mei trebuie sa le las ceva- O IPOTECA!!!

Serios vorbind mi-am luat de curand un apartament cu 2 care m-a rupt de bani si care o sa ma rupa vreo 20 si ceva de ani. Am una bucata nevasta si kalosul.

Share this post


Link to post

bloc,3 cam,semisingur

Share this post


Link to post

Am stat 34 ani la bloc.

Acum stau la tzaranoaia :banana: ! Cum stau? Uite asa:

- curte 2.000 m2

- casa, 2 dormitoare :X , un living, o sufragerie uriasa (6x6), bucatarie de 15m2, baie, 2 holuri

- garaj, magazie

- gaini, catel

- centrala termica, cabluTV, apa-curenta-la-robinet, apa-putz

- nu am canalizare dar am un sorb de 10m adancime, pe care-l golesc din 3 in 3 luni

- tzuica, vin, palinca :drinkers:

- MATIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :lavolan: !

 

De ce v-am însirat toate acestea? Lasati în puii mei betoanele alea patrate si mutati-va la periferia oraselor (vezi colegii forumisti care si-au cumparat terenuri, nu mai stiu cine Leutzu sau Ticolino, Body si altii), pâna în 10km. Faceti si voi (care puteti) un efort financiar (împrumut bancar) si straduiti-va sa TRAITI (BINE-Basescu rulez).

Stiu, majoritatea sunteti tineri, viata va clocoteste în vine, unii chiar sunt citadini sadea, daca nu vad un bloc în fata ochilor lesina de suparare. Unii au nevoie de bataile vecinilor în teava de calorifer, altii vor musai sa fie inundati de vecinul de deasupra, altii vor sa le bubuie în cap boxele vecinului de alaturi, altii sunt lesinati de placere sa asculte cearta vecinilor sau paturile care scârtie noaptea, ritmic, stiu ei de ce :dizzy: ! La bloc intri pe o usa si iesi pe o usa. La curte este alta mancare de peste... Vrei sa te duci în oras, la discoteca, în parc, la meci, la o pizza, la prieteni, la servici etc.etc.etc.? Hopa în masina si peste 5 minute esti acolo!

Daca îmi da cineva 100 miliarde rol sa ma mut înapoi la betoane, jur pe viata mea ca n-as face-o!

 

Sa aveti o zi superba, astazi, de ziua Bunei Vestiri  <img src= "> !

Share this post


Link to post
Am stat 34 ani la bloc.

Acum stau la tzaranoaia  :banana: ! Cum stau? Uite asa:

- curte 2.000 m2

- casa, 2 dormitoare  :X , un living, o sufragerie uriasa (6x6), bucatarie de 15m2, baie, 2 holuri

- garaj, magazie

- gaini, catel

- centrala termica, cabluTV, apa-curenta-la-robinet, apa-putz

- nu am canalizare dar am un sorb de 10m adancime, pe care-l golesc din 3 in 3 luni

- tzuica, vin, palinca  :drinkers:

- MATIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ  :lavolan: !

 

De ce v-am însirat toate acestea? Lasati în puii mei betoanele alea patrate si mutati-va la periferia oraselor (vezi colegii forumisti care si-au cumparat terenuri,  nu mai stiu cine Leutzu sau Ticolino, Body si altii), pâna în 10km. Faceti si voi (care puteti) un efort financiar (împrumut bancar) si straduiti-va sa TRAITI (BINE-Basescu rulez).

Stiu, majoritatea sunteti tineri, viata va clocoteste în vine, unii chiar sunt citadini sadea, daca nu vad un bloc în fata ochilor lesina de suparare. Unii au nevoie de bataile vecinilor în teava de calorifer, altii vor musai sa fie inundati de vecinul de deasupra, altii vor sa le bubuie în cap boxele vecinului de alaturi, altii sunt lesinati de placere sa asculte cearta vecinilor sau paturile care scârtie noaptea, ritmic, stiu ei de ce  :dizzy: ! La bloc intri pe o usa si iesi pe o usa. La curte este alta mancare de peste... Vrei sa te duci în oras, la discoteca, în parc, la meci, la o pizza, la prieteni, la servici etc.etc.etc.? Hopa în masina si peste 5 minute esti acolo!

Daca îmi da cineva 100 miliarde rol sa ma mut înapoi la betoane, jur pe viata mea ca n-as face-o!

 

Sa aveti o zi superba, astazi, de ziua Bunei Vestiri   <img src= "> !

Draga Domnule Florinbad( te-am dat pe spate ce protocolar )

1.Eu nu am cump terenul ci l-am primit de la tata ( noroc pe capul meu)

2.Nu am stat niciodata la bloc

3.Terenul pe care am construit eu casa nu e la 10 km de Ploiesti , ci e chiar in centrul Ploiestiului pe o alee privata de acces utilizata de 3 familii ( adicatalea eu , tata si niste idioti -banuiesc ca fiecare are cate un vecin de "treaba")

4 . Am si o casa langa Ploiesti (in Orasul Boldesti- Scaieni ) destul de noua ( facuta in 1984) cu toate cele necesare ( centrala termica , cablu , put forat la 40 m cu o apa extraordinara , bine si apa la cond dar care e naspa si o curte de 4.500 mp), dar pana la pensie o sa stau in Ploiesti.

Oricum sfatul meu pt cei care stau la bloc , sa vanda apartamentul si cu un mic imprumut de la banca sa construiasca o locuinta in oras sau in afara pt ca , ( virgula) conditiile de locuit nu se compara.

Intr-adevar la case e si un mic dezavantaj , mereu exista cate ceva de facut .

Bafta

PS Eu am si canalizare :tongue:

Edited by body

Share this post


Link to post

vreau si eu casa  <img src= (">

Share this post


Link to post

Sunteti cu totii niste fericiti...eu stau in chirie...si e f greu...dar asta e viata..poate intr-un viitor o sa reusesc sa+mi iau si eu ceva..orice..macar o cutie de coarton in gara :) )

Share this post


Link to post

E usor de spus sa te muti la curte,dar dupa ani de munca la un ap de bloc s-o iei de la inceput cu,construirea unei case nu-i tocmai la indemana.Sa nu mai vorbim de preturile la terenuri si unde stai pana ridici casa?

Share this post


Link to post

in cel mai rau caz, stai cateva luni cu chirie.

 

eu o sa incerc sa-mi fac casa FARA sa-mi vand garsoniera. o sa fie foarte greu (acum am rate pt pamant) dar macar am un tel care merita!

 

apropo, azi am fost in buftea si mi-am platit impozitul. 1000lei (usori) :banana:

 

in curand, cand se face mai frumos, organizez o intalnire la mine pe mosie, cu gratare, surubareala & stuff :) >-

Share this post


Link to post

N-am stiut unde il alta parte sa postez.

Daca are cineva idee despre terenuri de vanzare in parte de Vest a Bucurestiului, m-ar interesa Domnesti, Clinceni.

M-am saturat sa platesc 250 EUR chirie, m-ar interesa c-am 500 de metri.

Multumesc :osanale:

Share this post


Link to post

Sebian, multumesc pentru promptitudine, greseala mea ca nu am specificat ca nu as vrea prin agentii imobiliare.

Share this post


Link to post

Atunci incearca pe linkul de okazii, ai toate sansele sa nimeresti un particular. Bafta multa!

Share this post


Link to post

Daca tot ati adus la suprafata topicul asta si referindu-ma la ce s-a scris mai devreme, sa spun ca acum mai putin de o luna, niste prieteni ce sunt intr-o situatie similara cu noi (locuinta proprietate personala, salariati acceptabil, copil mic 2-3 luni), la fel ca si mine si nevasta-mea, iar ei s-au hotarat sa cumpere pamant pt. o casa la marginea Bucurestiului. Au gasit gata parcelat (special pentru a fi vandut pe loturi) cu 30 euro/m2. La 800 m2, au luat credit de 40k de euro. Ne-au imbiat sa ne bagam si noi si aporape ca optam sa le fim vecini, cand am calculat dobanda ce se plateste la banca, sa imi vina rau.

De exemplu (cazul lor) la 40k de euro, pe 25 ani, plateasc la final 95k de euro, iar daca termina creditul mai devreme nu mi s-a parut o mare afacere, fiindca marea dobanda o ia banca in primii 10 ani. Sa nu mai vorbesc ca trebuie apoi, asa cum se spunea mai sus, sa vinda apartamentul pentru a avea bani de constructie.

 

Concluzie. Raman la bloc (imi si place unde stau d.p.d.v. al linistii, vecinilor etc...) cel putin pana agonisesc mai mult, daca imi va merge bine afacerea pe care tocmai vreau sa o incep, iar preturile se vor mai stabiliza, poate voi reusi mai repede de 10 ani sa iau un teren si sa ridic o casa. Deocamdata e greu !

Share this post


Link to post
Daca are cineva idee despre terenuri de vanzare in parte de Vest a Bucurestiului, m-ar interesa Domnesti, Clinceni.

 

 

Subscriu.Daca are cineva de vanzare teren langa Bucuresti , suprafata nu prea mare sunt si eu interesat. Nu ma prea incanta prin agentie . Ofer pana in 8000 de euro.

Share this post


Link to post

Cea ma buna solutie, daca vreti sa iesiti mai ieftin, e sa va adunati mai multi prieteni, sa luati suprafata mai mare si sa o impartiti...Cei care isi permit sa plateasca toate taxele pentru parcelare si alte chestii, vor creste pretul cu cativa euri pe mp...

 

O solutie si mai buna, pt cei cu timp liber, e sa luati la picior/masina comunele din jur si sa intrebati fosilele daca cunosc vecini ce vand teren :thumbl:

 

Atentie! Feriti-va de zona Balotesti-Moara Vlasiei-Silistea Snagov-Dascalu si in jur. Mexicanii jefuiesc toate casele pe care le vad nelocuite in timpul saptamanii...

Edited by Sebian

Share this post


Link to post
Cea ma buna solutie, daca vreti sa iesiti mai ieftin, e sa va adunati mai multi prieteni, sa luati suprafata mai mare si sa o impartiti

 

 

Atunci caut prieteni cu care sa cumpar mai mult teren si dupa aia sa-l impartim . :P

Share this post


Link to post

Eu vorbeam serios :-W

Share this post


Link to post

Stai linistit . Si eu vorbeam la fel de serios .Chiar caut pe cineva cu care sa pot cumpara un teren mai mare si apoi sa-l impartim.Eu personal nu cunosc pe nimeni care sa bage 5-7-8000 de euro intr-un teren pe langa Bucuresti.

Share this post


Link to post

Atunci nu mai scoate limba cand vorbesti serios, ca induci lumea in ororare :D

Share this post


Link to post

Si cam ce suprafata ati putea lua cu 8000 de euro in jurul Bucurestiului ? Eu am avut 10 000 de euro si n-am avut de de sa ma ating.

 

Am un alt prieten ce incepe constructia in chiajna pe propriul teren, a vrut sa imi vanda si mie sa fim vecini, 70euro/m2 !! Pretul zonei e un pic peste. Daca nu ai cateva sute BUNE de metrii patrati, nu ai ce casa sa iti faci, ca doar nu te muti de la bloc sa stai la casa nas in nas cu vecinu...

Share this post


Link to post

Am vazut anunturi si cu 10 EUR/mp, acum depinde unde sunt, deci cu 8000 EUR ar fi ceva teren.

Eu in acest week-end o sa merg sa cutreier campurile din Vestul Bucurestiului, poate gasesc ceva interesant, sper.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...