fry Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 (edited) Â Â Â Â Opel Vectra 2003 - 2.2 DTI, 125 cai. La data la care a fost facuta poza, masina avea 123.750km. Este la al doilea proprietar, in 2006 a fost luata de la un coleg de servici (atunci avea 81.000km). Este o masina condusa cu simt de raspundere, nelovita si in stare de functionare perfecta. Se si vede acest lucru, dupa cum arata si merge. Accept orice fel de tester posibil! Â Dotari: trapa electrica, navigatie color, comenzi pe volan, cd-mp3, aer conditionat + fante climatizare si in spate, torpedou cu racire, cotiera cu spatiu depozitare, ABS, jante aliaj, folie autorizata RAR si multe altele. Â Pretul este de 7400 EUR, nu este negociabil. Deasemenea, nu fac schimburi. Contact: 0728.899.521 Ptr alte intrebari, va astept pe forum. Cu respect. Â *anuntul se da de pe user-ul meu pentru un prieten. este masina lui personala. Â O precizare care mi-a scapat - valorile reale de consum: - consum urban 7 - 10 litri; - extraurban 5 - 7 litri. Â Binenteles, valorile depind si de sofer ). Rar masina asta mi-a luat peste 8 litri in traficul din Bucuresti. Este o masina economica. Pe autostrada soarelui, la 180 la ora, lua 6,5 litri. Traiasca dieselu ) ! Edited January 31, 2009 by Mircea Link to comment
fry Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 (edited) S-a schimbat nr de telefon: 0769 282 348 Edited March 4, 2009 by fry Link to comment
Recommended Posts