Cumnatu Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 (edited) Din varii motive imi pare rau de tot dar nu il pot tine pe Max ( s-a obisnuit relativ cu numele deci inca il puteti schimba ) Are carnet de sanatate, vaccinele la zi. Mananca aproape orice. E nascut pe 07.09.2008 E foarte flufy. E cuminte ca la balamuc si destul de fricos ( fata de alti caini ) ( NU cred ca e bun pentru caine de paza ) Ii plac copii si n-are nici o problema cu pisicile. A invatat deja sa mearga la pas FARA lesa si sa vina cand e chemat ( ma refer afara intre oameni samd ) ( comanda "hai" ) Dupa fiecare iesire a invatat sa astepte pana ii se da hamul jos si pana e spalat pe picioare ( in lighean sau direct in cada ) Nu ii este frica de apa. Nu este friguros. Nu roade nimic peste noapte. A incercat cu niste papuci, i-am zis "nu e voie " si a inteles. Cantarit ieri , are 11,5 kg A invatat si comanda "jos" la care sta in fund. NU mananca de pe jos pe afara. Mi se rupe inima sa il dau la centru inapoi catre persoana care mi l-a adus. Tel : 0749180640 Edited January 19, 2009 by Cumnatu Link to comment
uskt2005 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Ai gasit stapan? daca nu ...ne auzim maine la un telefon Link to comment
Cumnatu Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Uf, acum te prezinti si tu. Se pare ca am gasit. Adica s-a dus inapoi la domnisoara de la care l-am luat urmand a ajunge la 2 studente cica. O sa urmaresc evolutia lui in viitorul apropiat si daca nu e totul perfect te caut. Multumesc , se cam poate inchide ! Link to comment
Recommended Posts