CARABUSU Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 (edited) Ford Focus 1.8 TDDI Anul fabricatiei:2001 Km actuali:162946 km A fost adusa din Germania in 2005,inmatriculata in iulie 2005,masina nu a circulat prea mult,nu ma pot pronunta asupra intretinerii pt. ca este a unei rude care a decedat si...dar nu s-a tras de masina. Ca dotari are cam asa:geamuri electrice fata cu impuls,aer conditionat manual,radio-casetofon cu 4 difuzoare,4 airbaguri,inchidere centralizata,alarma,reglaj pe inaltime la scaunul soferului,ABS+EBD,stergator spate,si altele... Au fost probleme cu yala de la capota si contactul dar problema s-a rezolvat iar dupa ce am luat-o sambata de la spalatorie am curatat butonul de la portbagaj numa ca in poze apare fara ca uitasem sa pun capacul,scuze... Recent a fost schimbat parbrizul(spart de la o pietricica) si setul de yale,ambele fiind cumparate de la Forcar iar schimbul se poate dovedi cu facturai de la service. Interiorul a fost curatat complet,e ca nou,singura problema e ca are niste gauri ramasede la un car kit sau ce-o fi fost acolo dar se pot acoperi cu un odorizant. Pretul este de 6000 euro negociabil Nu-mi sariti in cap cu pretul ca nu eu l-am pus,atit vrea nasa mea pe ea Si cateva poze Edited October 20, 2008 by CARABUSU Link to comment
sunny_razv Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Va intereseaza si un schimb sau doar cash? Sanatate Link to comment
Carabusu junior Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Raspund eu in locul tatalui meu care nu prea mai are timp de intrat pe forum... @sunny-doar cash... Link to comment
Recommended Posts