rm.popa Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Are 5 sau 6 ani, e curată, a avut permanent o husă sub cearceaf, nu a fost pi... udată, n-a murit nimeni pe ea (mă rog, poate ceva ţânţari, muşte...). Nu are arcuri rupte şi nici denivelări. Are, în schimb, următoarele 2 "probleme": - s-a tasat, în timp, vreo 2-3 cm, uniform, astfel încât acum "exteriorul" e mai mare decât "interiorul" saltelei şi dacă nu e întinsă, exteriorul face nişte "burţi"; - exteriorul e pe alocuri scămoşat/ cu fire trase, din motive de pisică nebună care mai bagă gheara pe sub saltea, printre stinghiile de la somieră, să-şi acută ghearele. Eu unul aş duce-o la ţară, dar n-am cu ce, aşa că prefer să o dau cuiva care să se folosească de ea. Poate fi ridicată (la propriu) din Ştefan cel Mare, etajul 9 (nu încape în lift), în timpul săptămânii, seara după 18.00, sau în w-e. Relaţii aici sau în privat. O mai ţin maxim 10 zile. Dacă n-o vremea nimeni... "> Link to comment
rm.popa Posted October 22, 2008 Author Share Posted October 22, 2008 AMR 7 zile până la zbor. Chiar nu-i e nimănui de folos, pentru o rudă mai săracă de la ţară, ceva? Link to comment
rm.popa Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 Ultima strigare... Mâine seară zboară!! Link to comment
AZH Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Salut! Daca o mai poti tine pana joi seara o recuperez eu pentru o cunostinta care are nevoie mare de ea. Multumiri anticipate pentru raspuns. Link to comment
rm.popa Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 Se poate închide/ şterge. Mulţumesc frumos. Link to comment
Recommended Posts