Jump to content
Sign in to follow this  
Robert_MNW

Matiz De Craiova

Recommended Posts

Husa aia vine ca dracu pe volan de ce nu il imbraci in piele?

Share this post


Link to post

Pe mine nu ma deranjeaza asa rau, dar e si asta o idee mersi!

Share this post


Link to post

S-au sters geamurile, montat instalatie A/C anul trecut, schimbat consola schimbator SE, inlocuit husa volan, parasolare cu oglinda SE, lampa portbagaj...vreau sa il aduc cat mai aproape de un SE de fabrica!

 

 

Share this post


Link to post

In continuare masina arata excelent - felicitari pentru "necaderea" in kitsch (aveam ceva dubii cu husa de volan)

Edited by madkat

Share this post


Link to post

Multumesc frumos pentru apreciere! Matizul a ajuns la frumoasa varsta de trei ani jumate si 45.000km fara probleme majore doar consumabile schimbate la timp, ulei, filtre..etc. Pun si poze cu ceata aprinsa pentru Augustinionut care mi-a dat PM si o poza cu lampa din portbagaj. Daca ai intrebari te ajut cu placere!

 

 

Share this post


Link to post

Nu. Functioneaza tot ceata, am schimbat doar plasticul si am pus bec cu leduri rosii. Tripla dreapta e pentru mers inapoi!

Share this post


Link to post

Eu aveam in cap sa fac ceva similar dar sa mut becul de ceata in partea superioara a triplei si sa pun un bec alb in locul celui rosu, conectat la luminile de marsarier, in felul asta obtinand o iluminare mai buna cand dau cu spatele. La tine daca iti pui folie si senzori de parcare chiar nu mai este nevoie dar eu am prostul obicei sa parchez in curte mai mult cu spatele iar seara e ceva mai dificil sa fac asta daca nu este aprins becul de la strada. :rolleyes:

Share this post


Link to post

Da asa e, folia o sa o montez garantat dar cu senzorii ma mai gandesc daca sa ingauresc barile. Poate ma lamureste si pe mine cineva, isi fac treba bine se merita pusi, ma refer la senzorii cu semnal acustic nu cu display sau alte nebuneli.

Share this post


Link to post

parerea mea alea mai rau te incurca, am condus masina cu senzori si.... :wallbanger:

Share this post


Link to post

Daca tot iti iei sa iti iei cu display. Oglinda cu tot cu display e cea mai ok. Si displayul acela mic care se 'atarna' de oglinda e ok, dar sa te sui intr-o masina cu oglinda cu display incorporat, o sa iti placa mai mult tipul asta :) Oricum la matiz, nu prea ai nevoie, zic eu... Doar daca ai folie inchisa de tot si esti foarte comod din fire :)

Share this post


Link to post

Dupa cate stiu eu e varianta aia cu folie foarte inchisa :scarpin:

Share this post


Link to post

Da asa este vreau folia sa fie inchisa. Ma gandeam la senzorii fara display pentru ca mi-se par mult mai usor de folosit decat sa urmaresc un display. Am mers cu o masina cu senzori cu sunet si mi-sa parut super, cei drept erau de fabrica...ce ma interesa mai mult daca astia din comert isi fac treaba, daca sunt buni de ceva ca sa nu ingauresc bara degeabagreenguy.gif

Nu snt comod si sunt obijnuit cu geamurile inchise ca nici cu ionizarea nu se vedea foarte bine si conduc asa de mult timp dar mi-a placut la amicul meu si as vrea sa ii pun dar repet erau de fabrica si astia din comert nu stiu cum sunt.headscratch.gif

 

 

Share this post


Link to post

Eu am montat sensori si iti zic cu mana pe inima ca merita toti banii.Te uiti in display,asculti piuitul si parchezi fara grija.Erau chiar necesari dupa ce mi-am montat folie pe masina.Insa la Matiz nu stiu ce sa zic,legat de marimea lui si la cat de dificila e parcarea cu acesta.

 

 

Share this post


Link to post

Multumesc pentru raspuns! Sa inteleg ca cei cu display au si sunet? Stie cineva daca se pot vopsii cumva senzorii in culoarea masinii ?

Share this post


Link to post

Dupa ce am vrut sa renunt la masina am revenit asupra deciziei, si bine am facut zic eu mai ales in perioada asta am revenit la Matiz! Masina are acum vreo 53 de mii de km fara nici o problema, doar consumabile schimbate. Miercuri are programare la RAR pentru inmatriculare pe numele meu, gata cu leasingul :drinkers: Intre timp a capatat unele mici cadouri, volan cu air-bag, interior Matiz II , oglinzi incalzite si electrice, cateva elemente imbracate in carbon 3M sau 3D cum vreti sa ii spuneti! Si arata cam asa dupa 4 anisori :mrgreen: Va salut pe toti!  <img src= ">

Edited by Robert_MNW

Share this post


Link to post

Salut! Mai ai masinuta? Eu nu pot sa vad nici o poza din tot topicul ... ma intereseaza cum ai montat ceasul de presiune ulei ...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...