valycaine Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Salutare si bine v-am gasit. "> Sunt inscris de ceva vreme pe acest site si nu am postat nimic pana pt ca inca nu eram posesor woo. Acum sunt "> . Am achizitionat un matizel albastru, a fost de firma si folosit exclusiv de catre o doamna...o cunostinta de-a mea. El e cam chel asa, are decat aer, un radio-casetofon cu 2 boxe ( radioul nu are antena pusa si nu functioneaza...asadar ascult casete de la parinti gen Maria Ciobanu, aia din clejani, nicu paleru )"> ) Mi se pare geniala masinutza, poate pt ca sunt inca la inceputul expluatarii ei.Eu am avut inainte o dacie din '89 iar Matizul mi se pare ...heaven . Chestii descoperite la ea...ulei motor sub limita, cutia cam agata, troncane ceva din spate... O sa schimb uleiul la cutie si motor si restul minic...ca sa am bani de mare O sa pun si ceva poze sapt viitoare. All the best >- Link to comment
andrei_xxl Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 (edited) S-o stapanesti sanatos, si nu il mai privi "cam chel", gandeste-te ca daca ai aer pe el e "aproape full" Edited July 31, 2008 by andrei_xxl Link to comment
valycaine Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 S-o stapanesti sanatos, si nu il mai privi "cam chel", gandeste-te ca daca ai aer pe el e "aproape full" Multumesc andrei.Si voua va doresc multi km fara probleme >- M-ar interesa parerea voastra, in special a posesorilor de matizel sh, care sunt primele verificari care ar trebui facute dupa ce am achizitionat matizelul in cauza.Mentionez ca are 58 mii km, 70% facuti in buc . All the best! "> Link to comment
bella Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Distributia, ulei, consumabile. Link to comment
Recommended Posts