Jump to content
Sign in to follow this  
hawkeye

Adaptor Aux

Recommended Posts

stie cineva cum se poate conecta orice sursa auxiliara (in particular un mp3 player) la cdplayer-ul montat pe modelul kalos 2005 ?

in cartea tehnica zice ca trebuie achizitionat un adaptor dar nu dau detalii.

Share this post


Link to post

nu sunt 100% sigur, dar nu cred ca exista adaptor cu conectare externa, convingere pe care mi-o intareste faptul ca intrebi :)

trebuie desfacuta consola centrala, operatiune relativ usoara, si sa iti conectezi pe In sau Aux ceea ce doresti - identificarea pinilor e simpla pentru ca sunt notati. nu e necesar sa cumperi mufa originala pentru In/Aux pentru ca poti sa adaptezi tu ceva :thumbl: . Daca vrei neaparat mufe originale contacteaza reprezentantii Blaupunkt din Rom.

Share this post


Link to post

Adaptor extern (pe principiul celui pentru casetofoanele auto) nu are cum sa fie.

E clar ca trebuie ajuns in spatele sculei in care cu siguranta exista posibilitate de conectare a unei intrari auxiliare.

Teoretic e posibil ca cei de la Blaupunkt sa poata rezolva aceasta chestie, dar ma cam indoiesc. Astea sunt componente OEM (destinate producatorilor de masini) si nu se comercializeaza retail. Problema e ca ar trebui totusi facut ceva "oficial" pentru a nu avea probleme cu garantia (ar mai fi si acordul finantatotului daca e vorba de leasing.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...