PININFARINA Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Incepand cu 80.000 de km rulaj, am pierdut cam 30% din puterea motorului si m-am ales si cu maximum de noxe admis de lege, im urma unui control R.A.R executat in trafic. Ce solutie recomandati ptr. rezolvarea acestei probleme? Link to comment
tolin Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 1- verificarea sondei lambda; 2- test de compresie. Link to comment
Cumnatu Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 in urma unui control R.A.R executat in trafic. Putin fftopic: . Esti prima persoana care aud ca e oprita in trafic pt asa ceva. Am mai vazut si eu masini d-alea de testare dar niciodata nu am cunoscut pe nimeni testat. Aveai ceva la masina ce atragea privirea asupra ta ? Toba modificata, fum ? Link to comment
andreib Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 (edited) Eu nu vad cum ai ajuns la concluzia legata de ,,colmatarea segmentilor'' (chiar ce inseamna mai exact asta?). 1. Ai facut o diagnoza la masina? 2. Ai facut un test de compresie uscat/cu ulei? 3. Ai schimbat la timp consumabilele? 4. Ai verificat fisele de bujii? 5. Cum ai ajuns la concluzia ca ai pierdut 30% din putere? Ai urcat-o pe dyno? Edited June 22, 2008 by andreib Link to comment
Recommended Posts