Cumnatu Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 (edited) Este cea din topicul acesta http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=19343&hl= Pun si o poza cu ea intreaga ( adica poza intreaga ) Are si pedalele dar le-am dat jos ca mai mult incurcau, le am, se monteaza usor ! Si uite ce pasiuni motorizate starneste : Tocmai vazuse la televizor pe unu' ridicandu-se pe doua roti ! Papitoii aia de pe ghidon se invart si canta in acelasi timp cu aprindrea a mai multe leduri de pe acolo. Farurile NU sunt halogene dar lumineaza ( tot pe led ) Scaun NEincalzit NEelectric dar INALTAT prin modificarile din linkul de mai sus astfel incat sa aiba loc mai comod la genunghi. Pentru cei care doresc, modificarile sunt regresibile, se poate scoate placa de inaltare . Portbagaj spate. Portbagaj fata. Maner reglabil pe inaltime in 3 pozitii. Manerul actioneaza SI ghidonul ! Centura de siguranta solida cu prindere in doua puncte ce se inchide pe click rotativ ( ce exprimari bubui si eu ) PRET : 5 oua cu surprize Kinder ! Cat de normal : se poate ridica din Militari ( seara ) Contact : 0749180640 / PM / idcristiansandu@yahoo.com / cristi_evolva@yahoo.com / cristian.sandu@netserv.ro Edited May 7, 2008 by Cumnatu Link to comment
nic_otava Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Eu o vreau, cand vin sa o ridic? Merge pentru o fetita de 1 an si 6 luni care nu poate sa dea din pedale? Link to comment
Cumnatu Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 (edited) E perfecta ! Cam pe la aceeasi varsta am luat-o si eu. O curat maine seara si ne auzim pe vineri sa vedem pe unde ne intalnim ! Fetita o sa tina picioarele pe chestia aia gri iar tu o sa o impungi. Nici nu iti mai montez pedalele, ti le dau separat in cazul de 1,5 ani. Mai mult incurca pt ca la curbe se cam lovesc de chestia aia gri. Daca ar fi fost mai mare copilul "chestia aia gri" ai fi scos-o si ar fi putut folosii pedalele dat asa .. las ca iti arat ! Edited May 7, 2008 by Cumnatu Link to comment
NFS Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Fetita o sa tina picioarele pe chestia aia gri iar tu o sa o impungi. Da' s-o impungi ca lumea, ca astia mici sunt tare rezistenti. Link to comment
Cumnatu Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 "u" e langa "i" deci se scuza, sper Link to comment
john Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) PRET : 5 oua cu surprize Kinder ! Deci ai ramas fara pana la urma... Sa fie cu alune/alunite, sau alea sa fie surprizele? Asta e ca in reclama cu 1000 de minute GRATUITE la abonamentul de 5 oua. Edited May 8, 2008 by john Link to comment
nic_otava Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 @cumnatu:perfect, te sun maine sa stabilim detaliile. Sa stii ca astia de la kinder nu prea mai au jucarii interesante prin ouale lor! Spor Link to comment
Cumnatu Posted May 8, 2008 Author Share Posted May 8, 2008 Intrucat jucaria stationeaza acum la Veteranilor la maica-mea si nu am apucat sa o iau o sa o iau maine. Hai sa ne auzim maine si vedem cum se intalnim. Link to comment
nic_otava Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Salut, Am sunat in seara asta, dar nu ai raspuns. Unde este Veteranilor, ca poate iau de acolo jucaria! Link to comment
Cumnatu Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 Instrainata. Multumesc, se poate inchide ! Link to comment
Recommended Posts