tarabostes Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 I-am luat lui fi-miu o motocicleta electrica, el super incantat eu deranjat de zgomot. Problema e de la roti care sunt de plastic ( desi modelul nu e tocmai pentru bebelushi, are accelaratia la mana, pedala de frana ..). Generic ar trebui sa pun o banda de cauciuc. A gasit cineva o solutie concreta? Link to comment
NFS Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Pai, nu-l mai plimba cu ea prin casa! Daca ai parchet pe jos, rotile de plastic fac ravagii, mai ales daca se propteste in vreun perete si uita sa ia mina de pe acceleratie! Link to comment
tarabostes Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 asta clar desi am toti peretii cu urme de roti de la masinute, eventual un marker/pix/creion colorat insa si afara face la fel de mult zgomot, iar eu tin la confortul acustic al tuturor ma gandeam sa iau doua camere de bicicleta, sa le fac o incizie pe interior si sa imbrac oarecum rotile Link to comment
Cumnatu Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Taica-miu avea din praktiker sau magazine d-astea o chinga elastica de prins tot felul de chestii pe portbagajul de pe capota. Foarte elastica foarte rezistenta si eventual o lipesti la caldsau cu prenandez. E relativ scumpa solutia dar e durabila. Link to comment
Recommended Posts