alisultan Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Sun proprietarul unui Tico, in urma cu cateva zile am fost tamponat, urmare (din fericire doar) masina a suferit serioase avarii si vreau sa o repar, pentru ca nu ma indur sa o vand. Rog pe toti Ttico-manii si nu numai, sa ma ajute cu informatii pentru a-mi procura piesele necesare, noi sau second hand, la preturi accesibile. Dupa caz, orice informati e bine venita cu privire la importatori de piese Daewoo sau magazine specializate pentru piese de Tico, din Constanta sau Bucuresti. Daca e cineva care poate estima (cat mai aproape de realitate), contravaloarea pieselor de care am nevoie, mai jos enumerate?: 1-lampa semnalizare de fata, partea dreapta 2-far (clasic sau elecric). partea dreapta 3-capota motor 4-aripa fata, partea dreapta 5-aripa spate, partea dreapta 6-lampa stop-semnalizare spate, partea dreapta 7-haion 8-bara spate completa (cu cele 2 lampi) Inchei prin a multumi tuturor Tico-manilor si nu numai. Ali Ibraim, contact: bas_panar@yahoo.com sau 0722477188 Link to comment
ToPser Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 1-10-15 Ron 2-75-150 Ron 3-350-Ron 4-150-Ron 5- nu cred ca se gaseste asa ceva aia se repara pe loc ! 6-haion nu stiu 7-bara 150-180-cele doua lampi 20 Ron buc Piese se gasesc din belsug pe Poporului (numele imi spune ca esti din Constanta sau cel putin o cunosti !) sau poti comanda la RXM,Autodaewoo si altii care nu-mi vin acum in minte Link to comment
Recommended Posts