Cumnatu Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 (edited) Salutari, am nevoie de cineva care sa imi poata face ceva de genul asta . Evident contra cost ( banii NU sunt o problema ) si de preferat in Bucuresti. Ma puteti ajuta ? Astept orice fel de ajutor va rog prin reply, PM sau la 0731123220 Poza luata de pe scaunul din spate e masina standard si cele doua poze cu monitor sunt cam cum as vrea sa arate. NU exact asa dar undeva pe acolo. Ideea e ca trebuie lucrat in fibra si sunt afon ! Edited January 18, 2008 by Cumnatu Link to comment
blackdevil Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Salutare, Eu sunt unul dintre cei care te poate ajuta cu tot ce crezi ca vrei sa faci in materie de modificari(fibra si audio).Nu ezita sa ma contactezi. 0727336364 Link to comment
Mike1 Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Inca nu a hotarat nimic pentru ca, probabil, nu a vazut raspunsul tau fiind plecat o perioada din tara. Pacienta Link to comment
Cumnatu Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 Am revenit ,detalii maine cand oi fi mai treaz, acum sunt dupa 20 de ore de condus si cum am ajuns acasa am ras 4 beri deci.. ma culc ! Link to comment
Recommended Posts