Jump to content

Sfat Achizitie Aparat Foto

Cumnatu

Recommended Posts

Salutari, daca mai exista topicul va rog sa ma redirectati, eu nu l-am gasit !

Doresc sa achizitionez un aparat foto si cautand pe net mi-am prins urechile pt ca sunt jdemii de variante si nu stiu ce a aleg.

Criteriile sunt urmatoarele :

1. de genul acela cat pachetul de tigari sa poata fi luat la indemana oriunde. NU doresc calitate profesionala a pozelor dar nici blurry sa nu fie

2. Stabilizator imagine

3. Zoom OPTIC cat mai mare

4. Sa faca filmulete

5. Sa se incadreze intre 0 si 6-7 milioane lei vechi.

Nu ma intereseaza jdemii de setari pe care nu le voi folosii niciodata. Scopul e de a putea face instantanee pe cu fi-mea pt ca varsta o impune ( 2 ani ) cat si mici filmulete atunci cand o prind pt prima oara ca face diverse chestiuni.

Ma puteti sfatuii spre un produs ? Nu neaparat nou, daca e sa fie second sa functioneze perfect.

Multumesc mult pentru sfaturi ( care va rog sa fie din experienta practica si nu din textele descriptive de pe net, pe alea le vad si eu dar ori nu stiu ce inseamna ori nu halesc mangleala comerciala a producatorilor )

Edited by Cumnatu

Fuji f20. Fara discutie- unul dintre cele mai bune in banii astia. Nu are stabilizare- dar nici nu ii trebuie (nici 6500-le meu nu are, dar imparte senzorul cu el). In banii aia- 7 mil- iti iei camera, card, incarcator cu 4 acumulatori (nu stiu sigur daca are acumulator incorporat) si o husa buna, antisoc.

LE: are acumulator incorporat.

Cate ceva despre f20

Edited by Lucian M

Multumesc de sfat, mai astept si altele.

M-am mai gandit la un criteriu :

Timp de executie a pozei cat mai mic pt ca faza trece, pozele raman, daca ai prins si faza in poze ... !

LE : si-a luat un coleg aparatul de mai sus aastazi si nu prea m-a impresionat.. hm.. nu o fi fost setat cum trebuie ?

Edited by Cumnatu
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...