robertto1909 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 De doua zile am probleme cu semnalizarea. Mentionez ca sunt nou in bransa soferilor, acest Cielo e prima mea masina (dar cumparata SH) si nu am cunostinte de mecanica sau electronica. Revenind la ceea ce ma doare, felul cum se manifesta defectul, faptul ca semnalizarea mea (indiferent ca-i stanga, dreapta sau avarie) cand merge, cand nu merge deloc, cand clipeste de 2-3 ori si se "stinge", m-a facut sa cred, atat pe mine cat si pe electricianul la care am fost azi, ca ar fi blocul de lumini defect. Electricianul n-a facut decat sa "curete" contactele cu un spray, interventie in urma careia... aceleasi simptome. M-am repezit la primul magazin auto, am cumparat alt bloc de lumini (67 lei-destul de scump in ideea in care la RXM Trading SRL vazusem ca-i doar 39 lei) insa... nu s-a schimbat nimic. Daca are cineva ideea ce-ar putea fi sau daca s-a mai intalnit cineva cu o astfel de problema il rog din suflet sa-mi sugereze ce-ar putea fi. Maine o sa merg la service Daewoo pt ca alta solutie cred ca n-am. Merg de doua, trei zile asa, sunt incepator, traficul in buzau este destul de aglomerat si, in cazul in care semnalizarea mea mai mult nu merge decat merge, nu trebuie decat o clipa de neatentie altcuiva sa ma incalece la schimbarea directiei de mers. Multumesc anticipat de sugestii. Link to comment
Abram Burel Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Deoarece zici ca face figuri si pe stanga si pe dreapta si pe avarii, defectul trebuie cautat in chestiile comune, iar acestea sunt doar doua: - siguranta: oxidata, nu face contact cum trebuie, chestii d-astea: se scoate, se verifica daca se infige bine, daca sunt oxidati pinii, etc. - releul de semnalizare: se inlocuieste cu altul; daca problema se remediaza, cel vechi ar putea fi eventula reparat si refolosit Chiar daca nu te descurci singur, macar sti ce sa urmaresti prin service. Edited November 9, 2007 by Abram Burel Link to comment
robertto1909 Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Multumesc fain, amice. Daca postam eu de la bun inceput nu mai aruncam 67 RON degeaba... Link to comment
Amentys Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Aceeasi problema am avut-o si eu. Schimbarea releului a mai imbunatatit situatia, dar cateodata se intampla sa nu semnalizeze ( ce misto cand se intampla in plin trafic). Imi amintesc ca a mai pus mecanicul masa ( minusul) pe una din semnalizari (stanga- mi se defectase prima oara), iar de atunci n-am mai avut probleme. Link to comment
robertto1909 Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Da, a fost releul de semnalizare. L-am schimbat cu unul nou si acum nu mai sunt probleme. Link to comment
Recommended Posts