Jump to content

Incident Viraj Dreapta

elenterescu

Recommended Posts

Pe toti va cam doare capu'.! Ce dracu aveti?! Ati dat peste un om cu bun simt si vreti sa aratati ceva muschi?

Omule (cel cu "lovitura finuta"), fa ce te indeamna constiinta, dar ia aminte:

a. in general in lumea asta nimeni nu baga de seama asa ceva

b. la o adica, daca i se pune unui "ciucurica" pata, poti sa ai neplaceri (dar nu asa de mari cum iti poti inchipui dupa atatea sfaturi)

Inca o data: fa ce te indeamna constiinta! Poate maine vom trai intr-o lume mai buna!

Hai sa-ti spun ce ziceam ca am patit eu. Mi-am gasit masina (Nova) atinsa in parcare. Nici nu as fi bagat in seama, dar aveam un bilet in geam "Ma scuzati, am gresit, gasiti actele la politie, telefon...". Cand m-am dus la politie, chiar era tot ce trebuie acolo, copie RCA, inclusiv procesul verbal conform caruia platise creo 80 de RON amenda! N-am facut nimic cu RCA-ul lui, ca nu se merita alergatura, dar omul si-a capatat respectul meu (cu toate ca prima oara l-am injurat de l-am spurcat). Si mi-e vecin, dar habar n-am cine e :D

Cazul tau nu-i singurul. Si eu am sters vopseau masinii unui vecin si stiind a cui este masina, m-am dus la el acasa (un bloc din proximitate). Asa ca am rezolvat mai simplu, la cazul de atingere, omul a hotarat ca nu-i vreme de pierdut pe la Politie si am rezolvat problema cu o bere la nonstopul din colt, pentru deranj.