Satori Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Problema la TICO: sub fisa de la bobina dadea din cand in cand scanteie urmata de un "gol" in mersul motorului. Scanteia avea in jur de 1-2 cm si era spectaculoasa Prima data am crezut ca este fisa centrala. Dupa schimbare facea la fel asa ca mi-am amintit ca tipa a zis ca fisa din mijloc era putin scoasa cand a auzit (da, se auzea) scanteia. Dupa inlocuirea respectivei totul e mers ok. Sa schimb toate fisele? In acest moment doar cea cu probleme si cea principala sunt inlocuite. Link to comment
Satori Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 chestia rosie din desen este locul unde se producea scanteia. Link to comment
FLEX Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Mah, daca banii sint o problema, merge si asa ... daca nu, ar fi ideal sa fie schimbate toate si alea vechi tinute de back-up. Link to comment
Satori Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 FLEX eu oricum a trebuit sa i le cumpar pe toate ca nu se vand separat. Set fise GM originale 525k. Deci recomanzi sa le schimb, chiar daca mai merg? Link to comment
ticolino Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 satori, tu ai si un tico? scanteia o facea pe-acolo pt ca pe-acolo gasea drumul cel mai scurt. de ce? pt ca n-avea unde sa se duca spre bujii. deci, un contact prost. just for the record, prin fisa din mijloc intelegi fisa care merge la bujia 2? cu schimbatul fiselor, ar tb sa le verifici rezistenta. daca nu sunt in aceeasi parametri cu fisele noi (adica 8-22kohm), ar tb schimbate si alelalte, ca altfel o sa ai la o bujie o scanteie mai mare ca la celelalte. cred EDIT: daca tot le ai pe toate, SCHIMBA-LE. Link to comment
Satori Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 nu am. am o colega cu un tico si cand vad motorul ala asa dragalash nu pot sa nu imi bag mainile in el. :-D da, prin fisa din mijloc inteleg fisa bujiei 2. nu prea am cu ce sa le verific rezistenta dar o sa le schimb oricum pe toate. ideea este ca bujia aia nu arata prea bine... si banuiesc ca merge precum arata, asa ca nu cred ca problemele se vor opri aici. EDIT: bleah... mi-am amintit. prima bujie, aia din stanga, are pe fisa ceva metalic... cum se scoate? trag ce nebunul sau are vreun sistem mai special? Link to comment
ticolino Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 ideea este ca bujia aia nu arata prea bine... si banuiesc ca merge precum arata, asa ca nu cred ca problemele se vor opri aici. poate ca din cauza fisei arata asa... oricum, ca pentru siguranta, ar trebui schimbate si bujiile... Link to comment
FLEX Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Io unul n-as schimba bujiile de dragul de a le schimba ... le scoti, vezi daca e vreuna mai afumata sau mai nu stiu cum, le cureti, le reglezi distanta si mai incerci o tura ... abia dupa aia te decizi la o schimbare. satori, daca madam are set complet, schimba-l ... tu ai purta un ciorap intreg, dar purtat, si unul nou, din tzipla? nu crez Smecheriile astea mici care ar trebui sa faca lucruri identice (de exemplu scinteie egala) ar fi indicat sa nu fie amestecate vechi cu nou, cam din motivul cu ciorapul 8) (nu se aplica numai la bujii :!: ) Link to comment
Satori Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 bine bine... dar daca nu as stii sa scot un ciorap (nu stiu sa scot prima fisa) si ar fi frigul de la Moeciu (este nevoie de masina aia) atunci... asa ca invata-ma sa scot ciorapul Link to comment
Satori Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 va rog, spuneti-mi cum iese prima fisa, cea invelita in metal. a devenit urgenta treaba. Link to comment
ticolino Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 nu stiu ce sa zic, la mine se scot toate la fel si nu am observat nici una "invelita in metal" Link to comment
Satori Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 gata. am aplicat metoda forta excesiva si a iesit. fisa originala avea niste zimti cauciucati pe care statea respectiva invelitoare de metal. rolul ei era de a rigidiza fisa cat de cat ca sa nu se atinga de un furtun metalic ce trecea prin apropiere (habar nu am pentru ce era furtunul, nu am intrat in detalii in privinta lui). Link to comment
Recommended Posts